bazár, predaj, inzercia, predám

Materialy k prijímačkám na LF v Martine

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Dobrý deň,
ponúkam Vám všetky materialy, ktoré mi pomohli dostať sa na LF v Martine.
- poznámky z bio 14€
- poznámky z che 14€
- scio testy z minulých rokov ( bio, che, vsp) 6€
- literatúra ( bio 1-6, che 1-3, B v kocke) 4€
Viac informácii poslem v prípade záujmu.
Materialy k prijímačkám na LF v Martine
Podobné inzeráty
Materiály UPJŠ VL - všeobecné lekárstvo - skriptá, knihy LF
Dobrý deň, ponúkam na predaj materiály do prvého ročníka medicíny odbor všeobecné lekárstvo na UPJŠ LF. K dispozícii mám kompletné materiály k úspešnému zvládnutiu zimného aj letného semestra. Množstvo cenných rád a life-hackov, ktoré uľahčia náročný prvý ročník štúdia! Anatómia 1,2 - doplnené informácie z prednášok, vypracované množstvo materiálov, ktoré napomáhajú pri samoštúdiu, Prezentácie so štruktúrami na preskúšanie sa + FLASHCARDS od dvoch najpouživanejších autorov atlasov na štúdium. K anatómii ponúkam na predaj aj knihu Memorix anatómie, Flashkarty Thieme, Netter Histológia 1 - pripravené FLASHCARDS na kolokvium v závere letného semestra, doplnené informácie k prednáškam, poznámky na malé písomky na cvičeniach (potrebné k udeleniu zápočtu!). Biológia 1,2 - vypracovaný pracovný zošit, lukratívne pracovné listy na porozumenie ťažších príkladov z genetiky ako je HLA-systém alebo krvnoskupinové systémy Lewis, Duffy, či bombajský fenotyp. Lekárska Chémia - Vypracované príklady potrebné na malé písomky (potrebné k udeleniu zápočtu!) a zápočty, doplnkové informácie k prednáškam. Biofyzika - Vypracované otázky na skúšku, otázky na malé písomky na cvičenia (potrebné k udeleniu zápočtu!), závery k protokolom! Lekárska terminológia - vypracované zadania a cvičenia (potrebné k udeleniu zápočtu!), latinsko-slovenský slovník, náučné karty s gramatikou. Prvá pomoc - informácie a potrebné materiály na zvládnutie záverečného testu Anglický jazyk pre medikov - informácie a potrebné materiály na zvládnutie záverečného testu. Tu by som rád dal do pozornosti materiály z pred dvoch a viac rokov, ktoré su neaktuálne! Ja ponúkam aktuálne informácie z minulého akademického roku, v ktorom výučba ANJ prešla zmenou cielenou primárne na LMS-moodle a teda cvičenia v online priestore. Lekárska informatika - návod na zvládnutie praktického zápočtu z MS access. Materiály na zápočty + vzorová seminárna práca, ktorú vyžadujú spraviť ku koncu letného semestra. Väčšina týchto materiálov je v online-forme, niektoré v papierovej. K týmto materiálom ponúkam takisto množstvo rád, ktoré by mne ako začínajúcemu prvákovi určite uľahčili štúdium. Rady na, ktoré som musel prísť sám a množstvo chýb, z ktorých som sa musel poučiť ja sám. Dá sa tomu vyhnúť! ------------------------------------------- UPJŠ skriptá, knihy UPJŠ, medicína materiály, medicína VL, medicína Všeobecné lekárstvo, medicína UPJŠ, Univerzita Pavla Jozefa Šafaríka, skriptá medicína
Testy k prijimačkam na psychológiu
Ponúkam testy k prijimačkam na psychológiu. Všetko zo psychológie, biológie aj angličtiny. Všetko v online forme.
Podklady k príjimačkám na psychológiu
Ponúkam podklady k prijimačkam na psychológiu. Všetko zo psychológie, biológie aj angličtiny. + cvične testy, otázky z prijímačok z rôznych škôl. Všetko v online forme.
Martina UK / Prijímačky 2023/2024
Dobrý deň, ponúkam všetky potrebné materiály do Martina na medicínu/zubarinu. Ja som si zakúpila testy na prijímačky a materiály z doučovaní, no pár mesiacov pred prijímačkami som zistila, že škola žiadne testy ani modelové otázky nevydáva a test tvorí teste pred prijímačkami, takže nikto tie testy mať nemôže. Všetky testy ponúkané a aj materiály z doučovaní v iných inzerátoch, nemajú nič s prijímačkami spoločné, pretože test sa vytvára tesne pred prijímačkami každý rok! Bacha na to a nenechajte sa nachytať ako sa to stalo mne a stratila som zbytočne hromadu času učením nejakých prezentacií a doučovania a testov, s tým, že som dúfal, že mi to pomôže, ale akurát som s tým strácala čas! Neučte sa zbytočné materiály, v Martine vďaka sylabom je presne jasné, z akej literatúry sa test tvorí. Túto literatúru Vám celú ponúkam ako aj SYLABUS zadarmo k tomu. Ak sa chcete dostať do Martina na medicínu/zubarinu, jediná cesta sú tieto materiály, ktoré škola oficiálne uvádza ako literatúru na prijímačky! Knihy sa zohnať nedajú, sú dlhodobo vypredané. Preto toto je jediná forma ako sa dostať k týmto vzácnym materiálom. Toto je jediná literatúra potrebná a nič viac Vám k prijatiu netreba. Všetko ostatné je strata času. V prípade otázok ohľadom prijímačok ma kľudne kontaktujte na maily, rada pomôžem.
Olomouc UPOL - Podklady na medicínu/zub  - 2023/2024
Dobrý deň, ponúkam VŠETKO ČO TREBA k prijímačkam na medicínu v Olomouci: Ponúkam najnovšie podklady na medicínu a zubárinu na univerzitu Palackého v Olomouci Začnite už teraz s prípravou! Ponúkam prijímačkové otázky, testy, materiály na LF Palackého v Olomouci, prijímačky vychádzajú priamo z týchto otázok, učila som sa z toho a prijali ma na všeobecné aj na zubné lekárstvo. Narozdiel od ostatných ponúk, ktoré predavajú hlavne aj nepotrebné materiály, ktoré Vám vôbec netreba! Ja ponúkam to, čo naozaj potrebujete. Absolvovala som aj pripravné kurzy. Nikto iný z inzerátov Vám nepovie, ktoré otazky sa treba učiť a ktoré vôbec netreba z podkladov čo predávajú , ja Vám to poskytnem vďaka vzácnym informáciam, ktoré mi to celé o dosť uľahčili. Obsahuje BIO, FYZ, CHEM- materiály, ktoré v tlačenej podobe je takmer nemožné zohnať. Podklady sú v elektronickej podobe. Taktiež obsahuje modelovky z biológie/chémie/fyziky :) V prípade záujmu mám aj vyrátané príklady z chémie a fyziky! :) Všetky tipy a triky ako sa tam dostať, všetky dôležite informácie na základe skúseností z tohto roku!
LF UK BA - podklady k prijímačkám na medicínu
Ahojte, ponúkam na predaj materiály k prijímacím skúškam na LF UK v Bratislave. Materiály sú v elektronickej forme (posielam ich na mail ako odkaz na google disk) takže sú stále aktuálne. Priečinok obsahuje testovnice v pdf, vypísané správne odpovede z modeloviek, poznámky vytvorené priamo podľa modeloviek, materiály z prípravného kurzu organizovaného fakultou, skúšobné testy s odpoveďovým hárkom a samozrejme aj so správnymi odpoveďami, učebnice doporučené k príprave (Biológia pre gymnázia 1-6, Chémia pre 1.-3. ročník gymnázií) a vypočítané príklady z chémie aj z biológie. V prípade záujmu píšte na mail, číslo je vymyslené. Je možné kúpiť aj iba časť materiálov - na cene sa dohodneme :) Želám Vám veľa šťastia pri príprave na prijímačky, s týmito materiálmi ich určite zvládnete :)