bazár, predaj, inzercia, predám

Materiály UPJŠ VL - všeobecné lekárstvo - skriptá, knihy LF

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Dobrý deň, ponúkam na predaj materiály do prvého ročníka medicíny odbor všeobecné lekárstvo na UPJŠ LF. K dispozícii mám kompletné materiály k úspešnému zvládnutiu zimného aj letného semestra. Množstvo cenných rád a life-hackov, ktoré uľahčia náročný prvý ročník štúdia!

Anatómia 1,2 - doplnené informácie z prednášok, vypracované množstvo materiálov, ktoré napomáhajú pri samoštúdiu, Prezentácie so štruktúrami na preskúšanie sa + FLASHCARDS od dvoch najpouživanejších autorov atlasov na štúdium.

K anatómii ponúkam na predaj aj knihu Memorix anatómie, Flashkarty Thieme, Netter

Histológia 1 - pripravené FLASHCARDS na kolokvium v závere letného semestra, doplnené informácie k prednáškam, poznámky na malé písomky na cvičeniach (potrebné k udeleniu zápočtu!).

Biológia 1,2 - vypracovaný pracovný zošit, lukratívne pracovné listy na porozumenie ťažších príkladov z genetiky ako je HLA-systém alebo krvnoskupinové systémy Lewis, Duffy, či bombajský fenotyp.

Lekárska Chémia - Vypracované príklady potrebné na malé písomky (potrebné k udeleniu zápočtu!) a zápočty, doplnkové informácie k prednáškam.

Biofyzika - Vypracované otázky na skúšku, otázky na malé písomky na cvičenia (potrebné k udeleniu zápočtu!), závery k protokolom!

Lekárska terminológia - vypracované zadania a cvičenia (potrebné k udeleniu zápočtu!), latinsko-slovenský slovník, náučné karty s gramatikou.

Prvá pomoc - informácie a potrebné materiály na zvládnutie záverečného testu

Anglický jazyk pre medikov - informácie a potrebné materiály na zvládnutie záverečného testu. Tu by som rád dal do pozornosti materiály z pred dvoch a viac rokov, ktoré su neaktuálne! Ja ponúkam aktuálne informácie z minulého akademického roku, v ktorom výučba ANJ prešla zmenou cielenou primárne na LMS-moodle a teda cvičenia v online priestore.

Lekárska informatika - návod na zvládnutie praktického zápočtu z MS access. Materiály na zápočty + vzorová seminárna práca, ktorú vyžadujú spraviť ku koncu letného semestra.

Väčšina týchto materiálov je v online-forme, niektoré v papierovej. K týmto materiálom ponúkam takisto množstvo rád, ktoré by mne ako začínajúcemu prvákovi určite uľahčili štúdium. Rady na, ktoré som musel prísť sám a množstvo chýb, z ktorých som sa musel poučiť ja sám. Dá sa tomu vyhnúť!





-------------------------------------------
UPJŠ skriptá, knihy UPJŠ, medicína materiály, medicína VL, medicína Všeobecné lekárstvo, medicína UPJŠ, Univerzita Pavla Jozefa Šafaríka, skriptá medicína
Materiály UPJŠ VL - všeobecné lekárstvo - skriptá, knihy LF
Podobné inzeráty
Podklady medicína (Brno MU LF - lekárska fakulta a iné LF )
Predám kompletné materiály (ukážky mojich materiálov viď fotky) na prípravu na príjmačky na medicínu. Z týchto materiálov som sa pripravovala minulý rok na LF na všeobecné lekárstvo a zubné lekárstvo do Brna (príjmačky úspešné :) ) Materiály obsaujú asi všetko doležité. (ukážky materiálov viď vo fotkách) Podrobnosti e-mailom. Posielam úplne všetko čo mám k dispozícii-z čoho som sa pripravovala (stálo to veľa veľa námahy a peňazí to celé takto zozbierať :-D ) sú tam materiály z viacerych prípravných kurzov ( ....takyto kurz stojí minimálne 350€ plus cestovanie, ubytko, čas..) Na kurz som chodila na Brna čiže celé je to orientované hlavne na brnenskú lekársku fakultu (ale samozrejme biologia a chemia sa dá využiť na akúkoľvek LF keďže zhruba všade sú požadované vedomosti v rozsahu stredoškolského učiva z gymnázia takže základ treba vedieť rovnaký. Ale pridala som tam aj materiály z príprav na iné LF: z BA, Martina. Materiály z kurzov mi veľmi pomohli pretože je to taký najdôležitejší rozsialy ""výcuc"" a návod na to čo sa učiť a na čo sa zamerať. Su tam asi všetky informácie ktoré potrebujete na prijímačky , vrátane kníh,ktoré sú odporúčanou literatúrou do Brna ( Viď fotky + Nový prehled Biologie.Preled chemie Vacík... a plus iné stredoškolské knihy vhodné na prípravu). Ďalej kvalitne spracované poznámky vo Worde z z celeho uciva z gymnázia z biologie cize si mozete aj sami podopisovať niektoré veci , potom z kníh a spravene výcucy a podobne. Do materiálov som zahrnula tiež "príjmačky nanečisto v Brne, čiže ďalší príjmačkový test na ktorom si môžete vyskúšať ""príjmačky"" .. tento nanečisto prijmackovy test som si zakúpila minuly rok na jednom z prípravných kurzov..potom som zozbierala testy z uplynulých rokov ktoré boli na príjmačkách :-) sú tam ďalej modelovky, a urobený výcuc z knihy Všeobecný prehled Biologie od rosypala ktorý by mal stačiť keby ste nestíhali celú knihu ;) Vypracovala som aj komplet celu knihu s modelovými otázkami. S poznámkami s výpočtom z chemie fyziky aj biologie. Kde som vedela, som pridala aj info navyše. Tieto vypracovania predávam za 25€, v prípade zaujmu rozpíšem viac info do e-mailu. Viac info v maily, vyhovuje mi viac komunikácia cez e-mail.. alebo píšte SMS … často nemôžem dvíhať keďže som často v škole. Pripadne si po dohode môžeme zavolať. Po prevode Vám všetko pošlem. Predávam aj originálnu knihu Modelové otázky, úplne novú nikdy nepoužitú- doteraz najnovšie vydanie, ktorú pošlem po dohode poštou za 8€ plus poštovné. ( Myslím si že tiež nevyhnutné k príprave na precvičenie typov príkladov) Prosím píšte e-mail, prípadne sms- nevolajte ale radšej píšte. Rada poradím aj ohľadom príjmačiek v niečom ak vám to pomôže
Knihy 6
Ponúkam na predaj knižky cena od 5€/kus (hrubé učebnice 10€) + poštovné, osobný odber - Imeľ brožúry a athero 1€ pri vačom odbere dohoda možná Nárys kostní rádiodiagnostiky Kolář J., Zídková H. Klinická gastroenterologie Zdeněk Mařatka Imunologie a medicína Nouza / John Hematologie a krevní transfúzie 1 M.Hrubiško a kol Trombocyty a trombocytopatie Vnútorné lekárstvo 1 Vnútorné lekárstvo 2 Vnútorné lekárstvo 3 Glykohemoglobín, glykácia bielkovín a diabetes mellitus Gastroenterologie Kužela Kment Lekařska terminologie Kábrt Chlumská Dermatovenerológia Stomatológia Ložisková Ischemia mozgu Daniel Bartko Diabeteologie Miloslav Streda Lekarský slovník Anglicko - český Mikrobiologické vyšetrovacie metódy j. Zahradnický a kol. Pharmindex Brevír 1997/2 Choroby žalúdka a dvanástnika a Helicobacter pylori Cévní onemocnení mozku Miroslav Kalina Artéziová hypertenzia v tabuľkách a grafoch Peter Jonáš Artéziová hypertenzia v tabuľkách a grafoch Peter Jonáš Srdcové zlyhanie Igor RieČanský Prevence recidivy infarktu myokardu - metabolické možnosti Chemoterapie v komplexní léčbe zhoubných nádorú a hemoblastóz Peter Klener Sociálne lekárstvo a organizácia zdravotníctva kompendium Makovický PaCCTOPONCTBA Mozgová kúra a vnitní orgány Bykov Základy imunológie IVAN ROITT Akutní medicína - údaje pro klinickou praxi Ivan DvoráČek Ipser Pravo-ľavé skraty v kardiopulmonálnej diagnostike Diabetes medicus 2. typu Jindra Jindra Perušicová Aneurizma Brišný aorty Vladislav Třeška a kol. Trendy soudné diabetologie Svazek 4 Srdečný selhání Jirí Widimský Controversies hearth failure A. Coasts poruchy gastrointestinalnej motility a prokinetiká kniha Hilberand Aktuálne farmakoterapeutiká Transplantáty pre život základy biochémie p. Karlson Podklady na prímacie skúšky z biochémie Athero Vadenecum Janssen - cilag Athernal stiffness and pulse wave velocity elsevier Ablauforganisation der arztpraxis Eifel Vadenecum Janssen - cilag Zaľúbený ascanid dumas tri zlomené pečate albert akic rozvrat emil zola traja mušketieri po dvadsiatich rokoch velký obrazový atlas zvierat velký obrazový atlas rýb frank vadenecum českých a slovenských farmaceutických prípravku 1992 speciální chirurgie Patologie Blahoslav Bednár a spol
Knihy právo upjš
Predám tieto knihy a prípadne aj iné materiály na právnickú fakultu upjš v košiciach, tieto knihy sa možno niekomu zíjdu na diplomové či bakalárske práce, cenu ponúknite Mám aj iné materiály na upjš právo, kontaktujte ma mailom Knihy: Daňové úniky a podvody … 2018 Obchodný zákonník s komentárom Zborník príspevkov právo obchod ekonomika VII 2017 Zborník ochrana, prevencia a zodpovednosť v právnych vzťahoch 2020 Výživné 2013 Zákonník práce do každej ruky 2017 Poznámky k zákonníku práce 2019 Písať len na mail, číslo vymyslené
PRÍJMAČKY NA LF- PODKLADY- KE, MT, SZU, CZ, PDF KNIHY
Ponúkam podklady na príjmačky na lekárske fakulty: LF UPJŠ KE - vypočítané príklady z testovnice (2019) 7 € -vypočítané rovnice z testovnice (2019) 3 € -pdf modelové otázky biológia 2011 3 € -pdf modelové otázky chémia 2016 3 € - Poznámky z Biológie- podklady k učeniu 2 € CENA SPOLU ZA KE: 20€ AK BY STE MALI ZÁUJEM O NIEČO KONKRÉTNE, NA CENE SA DOHODNEME LF SZU: 50 skúšobných testov- 10 € JLF Martin Podklady na príjmačky- 9 celkov, ku každému test- 5 € Sylabuss 2012- 1 € SPOLU 6 € Česko Biológia- poznámky v českom jazyku- 2 € PDF Knihy Biológia pre stredné školy 1 Biológia pre stredné školy 2 Biológia pre stredné školy 3 Biológia pre stredné školy 4 Biológia pre stredné školy 5 Biológia pre stredné školy 6 BIOLOGIA PRE STREDNE SKOLY 1-6 -5 € Chémia pre 1. ročník gymnázií Chémia pre 2. ročník gymnázií Chémia pre 3. ročník gymnázií Chémia gymnáziá všetky 3 - 3 € Modelové otázky z biológie LF UPJŠ 2011 Modelové otázky z chémie LF UPJŠ 2016 Modelovky obidve 5€ Biológia v kocke 1 Biológia v kocke 2 Zmaturuj z chémie Prehľad chémie- CHÉMIA 1 - P. Silný, B. Brestenská- SPN Prehľad chémie- CHÉMIA 2- M. Kollárová, P. Záhradník-SPN Spolu 7 € Organická chemie 1 (pro posluchače kombinovaného studia oboru Speciální chemickobiologické obory) UNIVERZITA PARDUBICE- Fakulta chemickotechnologická -Katedra organické chemie Organická chemie 2 (Přednášky pro posluchače kombinovaného studia studijního oboru Klinická biologie a chemie) UNIVERZITA PARDUBICE- FAKULTA CHEMICKO-TECHNOLOGICKÁ- Katedra organické chemie Základy lekárskej chémie- Juraj Guzy a spol.- LF UPJŠ- Ústav lekárskej chémie, biochémie a klinickej biochémie( Košice 2004) TIETO 3 SPOLU- 5 € SPOLU VŠETKY PDF KNIHY- 20 €
Modelové otázky na Lekárske fakulty - LFUK, JFL UK, Plzeň
Ahojte. Predávam testovnice/modelové otázky na prijímačky na medicínu /všeobecné lekárstvo/ zubné lekárstvo v pdf verziách + knihy potrebné na úspešné zvládnutie prijmacieho konania na každej z týchto škôl. Každá škola zo zoznamu má svoje testovnice (okrem JLF UK, kde nie sú modelové otázky, ale aspoň odporučená literatúra). 1 testovnice (na 1 školu okrem LF UP v Olomouci za 2 eurá) inak 4 eurá + možnosť kúpiť odporučenú literatúru na slovenské Lekárske fakulty za 2 eurá alebo Biologiu a Chemiu v Kocke za 2 eurá 1. Lekárska fakulta Univerzity Karlovej 2. Lekárska fakulta Univerzity Karlovej Lekárska fakulta v Plzni Lekárska fakulta Palackého Univerzity v Olomouci Lekárska fakulta v Masarykovej univerzity v Brne LF UPJŠ v Košiciach LF UK v Bratislave JLF UK - knihy gymnazii 1-6.
Vseobecne lekarstvo 1-4
Predam knihy Klimo - Vseobecne lekarstvo 1-4. Perfektny stav ako na foto. Cena 20eur za vsetky spolu.