bazár, predaj, inzercia, predám

Matka Františka Damiána M. Bagínová

Kategória: Detská literatúra

Prváčka Emma postupne spoznáva životný príbeh Františky Lechnerovej, zakladateľky kongregácie Dcér Božskej lásky, ktoré sú u nás známe pod názvom „marianky“. Matka Františka zasvätila svoj život chudobným a starala sa najmä o dievčatá zo slabších sociálnych pomerov. Kniha približuje rozličné udalosti z jej života a na konci každej kapitoly ponúka podnety na premýšľanie prepojené so súčasnosťou. Publikáciu obľúbenej autorky detských kníh sr. Damiány M. Bagínovej ilustrovala akadademická maliarka Zdeňka Krejčová

Kniha nie je poškodená ani popísaná.
Cena knihy(bez poštovného): 3€

V prípade záujmu ma kontaktujte na: apolanska@
Ponúkam viac kníh - po kliknutí na moje meno sa vám zobrazia.
Matka Františka  Damiána M. Bagínová
Podobné inzeráty
Neplechy kocúrika Damiána  - Václav Čtvrtek
Viete, že keď blchy od mačky utečú, jej šťastie so sebou odvlečú? Aspoň sa to píše v mačacom šlabikári. Kocúrik Damián je však šťastný kocúrik, pretože na konci jeho chvostíka žije blška, ktorá mu pomáha. Damián býva v mačacom meste so svojou rodinou - s mamičkou mačkou Holubienkou a s bratom mačiatkom Žmolkom. Má aj dve tety - bojovnú mačku Pitipačku a pyšnú mačku Teréziu. Poďte sa pozrieť do mačacieho mesta, kde kocúrik Damián a jeho kamaráti prežívajú plno dobrodružstiev a vymýšľajú samé neplechy. Príbeh Václava Čtvrtka o kocúrikovi Damiánovi sa dočkal aj televízneho spracovania a veselé príbehy z mačacieho mesta zabávajú už niekoľko generácií detských čitateľov. Určite sa budú páčiť aj vašim deťom. V prípade záujmu ma kontaktujte na: apolanska@ Ponúkam viac kníh - po kliknutí na moje meno sa vám zobrazia.
František Hrubín, Jiří Trnka: Dvě veselé pohádky (1957)
Predám knihu Františka Hrubína s nádhernými ilustráciami Jiřího Trnku Dvě veselé pohádky, z roku 1957. Veľmi dobrý stav.
Predam rozne detske knihy
Predam detske knihy: Peter Pan a Wendy [1991] Zuzanka a jej pes, Zuzanka a stahovanie, Zuzanka u stryka Frantiska [1992] Zuzanka a jej priatelia [1994], Slabikar vcielky Maji[2009] Ezopove bajky, cena:5 Euro/kus, Dobrodruzstva rusna Tomasa 2, Slovenske rozpravky[Fulla], Rozpravky [Andersen] a dalsie knihy cena dohodou, BA2, , nie SMS.
Otec, matka, matematika a ja
Kniha pre všetkých, ktorí majú radi matematiku. Cena + poštovné.