bazár, predaj, inzercia, predám

MEGA SET - DJI Mavic Mini

Kategória: Drony

Praktický, malý a ľahký Mavic mini od DJI je skvelý doplnok do každého puzdra fotografa alebo video tvorcu. Takisto poteší aj reakreačných letcov a detí - zoberte si kompaktného dróna na dovolenku a zachyťte spomienky aj z hora :)

MEGA SET obsahuje:
1x drón mavic mini
2x ovládač (bolo kupované fly more combo pôvodne, drón z pôvodneho balenia bol zničený tak druhý ovladač, samotný drón a nahradné vrtule sú z druhého balenia)
1x powerbanka/nabíjač na baterie do drónu
3x bateria do drónu
1x šedé original puzdro na drón + powerbanka + ovládač (a priestor na náhradne vrtule/káble)
2x ochranné obluky na vrtule
1x original DJI brašňa na mieru na Mavic mini drón
1x nabíjací dóm pre mavic mini (bliká ked sa nabíja, vyzerá to dobre v tme)
- rozličné náhradne diely/kábliky)

Všetky parametre + video ukážka: prípade akýchkoľvek otázok neváhajte napísať :)
Preferujem osobný odber. V prípade rýchleho jednania je možná dohoda na cene.
MEGA SET - DJI Mavic Mini
Podobné inzeráty
DJI MAVIC MINI FLY MORE COMBO TOP STAV
Mavic Mini váži menej ako 250 gramov, je teda takmer rovnako ľahký ako priemerný smartfón. Je výnimočne prenosný a radí sa do najnižšej a najbezpečnejšej hmotnostnej triedy dronov, čo pre mnohé krajiny znamená lietať bez potrebných povolení a reštrikcií. Môžete lietať s Mavic Mini, bez toho, aby ste museli registrovať dron pre vládu. Nová aplikácia DJI Fly ponúka jednoduchý a intuitívny používateľský spôsob ako efektívne vytvárať filmové zábery pomocou niekoľkých kliknutí na displej. Aplikácia ponúka aj výučbu letu, funkciu, ktorá vám pomôže začať lietať s Mavic Mini rýchlo a bezpečne. Mavic Mini je vybavený 360° ochranou vrtuľ, ktorá plne chráni vrtule a zvyšuje tak bezpečnosť letu. Vďaka svojmu systému snímania obrazu a GPS modulu môže Mavic Mini lietať aj stáť na mieste ako vo vnútri, tak aj vonku. Aplikácia DJI Fly ponúka celý rad strihových šablón, ktoré vytvárajú úžasné videa jednoduchým kliknutím. Premeňte každú chvíľu v umelecké dielo. Mavic Mini podporuje 12 MPx letecké fotografie a 2,7K Quad HD video. Trojosová stabilizácia vyrovná chvenie dronu a kamery a zaisťuje jasné a veľmi plynulé zábery. Diaľkový ovládač s vyhradenou frekvenciou udržiava prenos videa s nízkou odozvou a vo vysokom rozlíšení až do vzdialenosti 4 km. Užite si až 30 minút letu s plne nabitou batériou. Zábery, ktoré vyzerajú, ako by pochádzali z hollywoodskeho filmového plátna, sú vytvorené len vďaka režimu QuickShot Mavic Mini, medzi ktoré patrí Dronie, Circle, Helix a Rocket. Vezmite si vaše automaticky vygenerované krátke video a okamžite ho zdieľajte s priateľmi na sociálnych sieťach. Spomaľte letovú rýchlosť a pohyby Mavic Mini a zvýšte tak úroveň presnosti a stability. Nájdite scénické miesta pre fotografovanie vo vašom okolí. Aplikácia DJI Fly poskytuje užívateľom integrovaný prístup k SkyPixel, platforme sociálnych médií, aby mohli zdieľať svoje letecké fotografie a videá. Prezerajte si fotografie a videá ostatných a zdieľajte svoje vlastné, alebo objavujte obľúbené miesta vo vašej oblasti. Nabíjací rozbočovač môže nabíjať postupne až tri batérie. Možno ho tiež použiť ako power banku pre nabíjanie mobilných zariadení. Ultra moderná a dizajnová nabíjačka. Zbaľte si Mavic Mini a nabíjací HUB do tašky cez rameno. Snap adaptér vďaka tomuto adaptéru môžete na Mavic Mini zavesiť celý rad ďalšieho kompatibilného príslušenstva. Držiak vrtuliek chráni vrtule Mavic Mini pred poškodením počas prepravy. Obsah balenia: - DJI Mavic Mini - Diaľkový ovládač - 3x akumulátor - Nabíjač s káblom 220V - 8x vrtule - 3x kábel pre pripojenie mobilného telefónu (Lightning, Micro USB, USB Type-C) - Kryt stabilizátora - Komunikačný kábel USB 3.0 Type-C - USB adaptér - Prepravné puzdro - Ovládacia kniple (2x pár) - Náhradne skrutky - Skrutkovač - DJI prepravný batoh - Ochrana vrtuliek - Nabíjací HUB - 18W USB nabíjačka
Vrtule pre dron DJI Mavic 2 Pro,DJI Mavic 2 Zoom
Predam nahradne Vrtule s nízkou hlučnosťou pre DJI Mavic 2 Pro,DJI Mavic 2 Zoom, sklopná vrtuľa s rýchlym uvoľňovaním. funkcie: 1. Klasický dizajn s rýchlym uvoľnením, nižší hluk a dlhšia výdrž batérie. 2. Môže byť zložený za sekundu, ľahká a silná ťažná sila a vynikajúca rovnováha. 3. Prijíma tlačný typ s rýchlym uvoľňovaním, ktorý sa ľahko zostavuje a rozoberá. Kompatibilita: DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Zoom (nehodí sa pre dron Mavic pro!!) Vlastnosti: Skladací, ultra pevný a ľahký Vyššie napätie, plynulejšie, citlivejšie, nízky hluk, tichší let Energeticky úspornejší let Rýchle uvoľnenie, jednoduchá inštalácia a odstránenie Technické údaje: Model: Low-Noise Propeller Priemer × rozstup závitu: 8,7 × 4,3 palca (22,00 × 10,92 cm) Hmotnosť: 7,9 g za kus Balenie obsahuje: 4 páry vrtule 8743 (2CW+2CCW)
DJI Smart Controller
predam tent dji smart controller tak ako je na fotke nalepene ochranne sklo zaruka 7 dni, v pripade nefunkcnosti vratim peniaze Kompatibilita Séria DJI Mavic 2 (Pro, Zoom, Enterprise) DJI Phantom 4 Pro V2.0 DJI Mavic Air 2 DJI Air 2S Ovládač DJI Smart Controller je navrhnutý tak, aby maximalizoval vašu vonkajšiu skúsenosť s dronom Mavic 2 alebo iným lietadlom vybaveným systémom OcuSync 2.0. Vstavaný displej s rozlíšením 5,5 palca zobrazuje čisté a jasné zábery aj za náročných podmienok. Intuitívne ovládacie prvky a vopred nainštalované funkcie ako SkyTalk a aplikácia DJI GO 4 vám zabezpečia rýchlejší a pohodlnejší let než kedykoľvek predtým. osobne alebo postou, postovne hradi kupujuci, platba na ucet
DJI PHANTOM 4 PRO V1
predam dron dji phatom 4 pro . Vo vzduchu bol minimalny čas. odlietaval a pristavanie len z ruk. nebol skoro nikdy zo zemi startovany aby sa nedostal prach do motorcekov. nie je nicim polepeny, minimalne znamky od pouzivania. nebol registrovany v dji care ani na leteckom urade. predavam z dôvodu nevyužitia. Kit: -Dron dji phantom 4 pro v1 (ovladač, baterka, nabijačka, 2x sady vrtuľ, manual) -dji crystal sky monitor 5,5 palcovy displej spolu s drziakom a slnečnou clonou, nabijačka 1x baterka -3ks baterky s väčšou kapacitou original dji nabite len 6 az 12 cyklov, v dobrej kondicii skladovane na 50%kapacitu - dji nabijacia stanica na 3 baterky ( umožňuje okrem nabijania aj režim pre skladovanie baterii) - dji phantom 4 usb port - dji phantom 4 prepojovaci kabel pre usb port - sada 3ks nd filtrov polarpro pre fotografovanie) - dji slnečna clona na mobilne telefony -sledovacie zariadenie fungujuce cez gps a sim kartu v pripade straty drona spolu s drziakom - dji popruh na pohodlne nosenie ovladača - manfrotto ruksak na nosenie drona s prislušenstvom - pelican kufor pre uskladnenie všetkeho ( velmi odolny kufor) - prenosna skladacia pristavacia plosina na drony pre viac info volajte Cena ponuknite osobny odber Nova Baňa
Vrtule pre dron DJI Mavic PRO Platinum,Mavic Pro
Predam nahradne Vrtule s nízkou hlučnosťou pre DJI Mavic PRO Platinum, sklopná vrtuľa s rýchlym uvoľňovaním. funkcie: 1. Klasický dizajn s rýchlym uvoľnením, nižší hluk a dlhšia výdrž batérie. 2. Môže byť zložený za sekundu, ľahká a silná ťažná sila a vynikajúca rovnováha. 3. Prijíma tlačný typ s rýchlym uvoľňovaním, ktorý sa ľahko zostavuje a rozoberá. Popis: Vrtule majú úplne nový aerodynamický dizajn, ktorý dáva Mavic Pro Platinum pôsobivý výkon v oblasti kontroly hluku. Pri použití s Mavic Pro Platinum sa počas vzletu a pristátia zníži hluk drona až o 4 dB (60 %). Farba: strieborná alebo zlatá, Kompatibilita: DJI Mavic Pro Platinum a Mavic Pro, Balenie obsahuje: 4ks nízkohlučných vrtúľ (2xCW+2xCCW)
DJI CARE MAVIC 3 2 ROKY
Predam DJI CARE PRE MAVIC 3 - ROZSIERNA ZARUKA 2 ROKY. Vymena dronu za novy pri rozbiti 3X počas 2 rokov. Vymena dronu pri utopení alebo celkovom stratení. 3X počas 2 rokov. TREBA AKTIVOVAT DO 48 hod od prvého spustenia dronu. Staci zadat cez dji stranku licencne cislo. / Mnou nebolo aktivovane, plati cele 2 roky od zadania / Omylom som kúpil zaruku pre MAVIC 3 a nie MAVIC 3 PRO takze som kupoval znova.... Alza mi nebola ochotná zaruku vymenit. Original cena na ALZA 315,00EUR moja cena 200,00EUR. Moznost zakupenia na firmu s odpoctom DPH.