bazár, predaj, inzercia, predám

meracie prístroje METRA, ORBIT

Kategória: Ostatné drobné

Predám : prístroj METRA zobrazujúci percentuálne natočenie potenciometra (vysielača) - 5€ ■ programovateľný prístroj ORBIT OM601UQC 1ks 50€ ■ programovateľný prístroj ORBIT OM602UQC 1ks 50€ ■ prístroj METRA MP80 stupnica 200A systém 100uA 1920 Ω 1ks 10€ ■ prístroj METRA MP80 stupnica 6m/min systém 10V 25 kΩ 1ks 10€ ■ +6€ dobierka
meracie prístroje METRA, ORBIT
Podobné inzeráty
Predám meracie prístroje AVOMET, OMEGA I, RLC 10 a Ohmmet
Predám meracie prístroje AVOMET, OMEGA I, RLC 10 Ohmmeter DxM Metra Blansko AVOMET, cena 22 euro, Metra Blansko OMEGA I, cena 25 euro, Metra Blansko RLC 10, cena 35 euro, Metra Blansko Ohmmeter typ DxM, cena 18 euro, Unimer 33, cena 15 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Predám  meracie prístroje PU 311 a Z 01:
Predám meracie prístroje PU 311 a Z 01: PU 311 Metra Blansko, cena 25 euro, Z 01 Metra Blansko, cena 40 euro, pridané - Megmet 500 V Metra Blansko, už nie je. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Merač hrubky laku
Podrobný popis Jednoduché a rýchle meranie aj na hliníkových plechoch. Toto je základný merač hrúbky laku vybavený funkciou Measurement Assistant®, ktorý je určený na meranie hrúbky farby na automobilových oceľových, pozinkovaných oceľových a hliníkových plechoch. Merač hrúbky laku je navrhnutý v modernom štýle s efektívnymi tvarmi. Napája sa z dvoch AAA alkalických batérií, čo robí z neho veľmi ekonomické riešenie. Funkcia MEASUREMENT ASSISTANT® Funkcia informuje hodnotiace auto, či má opravu karosérie a laku. Počas meraní merač signalizuje LED diódou: dióda nesvieti – lak je v poriadku dióda pulzuje - druhá vrstva laku LED svieti - tmel Je dôležité si uvedomiť, že funkcia MEASUREMENT ASSISTANT® je určená len na pomoc pri interpretácii meraní hrúbky laku. Nemôže slúžiť ako jednoznačný základ pre zistenie, či auto podstúpilo opravy karosérie a laku. Mnoho ľudí, ktorí hodnotia autá, v skutočnosti nerozumie, čo konkrétna hrúbka laku znamená. Práve preto má táto funkcia pomôcť pri lepšom porozumení meraných hodnôt. Kalibračná funkcia jednoduchá kalibrácia kalibračná doska v cene Funkcia kalibrácie alebo nulovania umožňuje, aby merací prístroj správne fungoval za všetkých podmienok, a to dokonca aj po rokoch používania. Pred každým meraním je možné prístroj kalibrovať, čo zaručí správnosť následných meraní. Niektoré meracie prístroje majú funkciu automatickej kalibrácie, vďaka ktorej kompenzujú prípadné odchýlky. Napriek tomu je vždy možné dosiahnuť presnejšiu kalibráciu pomocou kalibračnej dosky. Všimnite si, že meracie prístroje bez kalibračných dosiek môžu čoskoro zobraziť zväčšené meracie chyby. Dôvodom je opotrebovanie sondy a starnutie elektronických komponentov, ktoré ovplyvňujú presnosť merania. Preto aj drahé prístroje v hodnote niekoľko tisíc zlotých sú zvyčajne dodávané so súpravou kalibračných dosiek a funkciou kalibrácie. Súprava pozostáva z: hrúbkomer laku GL-2+ doska na nulovanie - kalibráciu dve alkalické batérie typu AAA manuál Špecifikácia séria super plus Typ listu Oceľ, pozinkovaná oceľ, hliník Typ meracej sondy vstavaný Rozsah merania [μm] 0-2000 Rozlíšenie merania [μm] 10 Funkcia asistenta merania Áno, LED Typ napájania 2 x AAA alkalická batéria Kalibrácia, nulovanie Indikátor vybitia. batérie Podsvietenie displeja Automatické vypnutie Kalibračná súprava
Predám meracie prístroje retro:
Predám meracie prístroje retro: PU 311 - Metra Blansko, cena 25 euro, UNIVEKA Typ 174 URAV – univerzálny merací prístroj, už je preč, AVOMET Metra Blansko, cena 20 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Predám meracie prístroje  C4323, C 4353, PU 510 a PU 340:
Predám meracie prístroje C4323, C 4353, PU 510 a PU 340: Ruský merák C 4323, už nie je, Ruský merák C 4353, cena 28 euro, Metra Blansko PU 510, už nie je, Metra Blansko PU 340, cena 13 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Retro meracie prístroje
Ponúkame na predaj nasledovné retro meracie prístroje: - MP č.1 - amper meter Metra - MP č.2 - miliamper meter Metra - MP č.3 - Avomet - MP č.4 - A a MΩ SSSR - MP č.5 - neznámy - MP č.6 - voltmeter EP80 (vyzerá nepoužitý) Uvedená suma je za kus. MP sú neskúšané. Vhodné skôr pre zberatela či kutila. Všetky ostatné položky určené na predaj sa dajú pozreť na nasledujúcej linke: