bazár, predaj, inzercia, predám

Mercedes emulator zámku volantu ESL

Kategória: Ostatné

Definitívne plug and play riešenie pokazeného zámku volantu, ktorého oprava je veľmi nákladná (cca 800€). Jedná sa o kvalitný emulátor vyrobený v EU.

Použitie ESL emulátora je veľmi jednoduché, zvládneho aj laik. Stačí odmontovať odpojiť konektor pôvodného esl zámku a zapojiť ho do emulátora. Použitím emulátora odstránite problém na trvalo.

Samostatná výmena pokazeného esl zámku / motorčeka nie je možná, možné je iba vymeniť celý stredový stĺpik volantu (cca 800€).

Vozidlo s ESL emulátorom bude fungovať bezproblémovo, nebude zobrazovať žiadne chybové hlášky akurát nebude zamykať volant. Vzhľadom na ostatné prvky ochrany vozidla je použitie emulátora bezpečné. Emulátor nie je viditeľný, skryje sa pod plasty.

- žltá alebo červená ikona uzamknutého volantu,

- nemožnosť odomknúť volant po vložení klúča,

- definitívne zablokovanie volantu, nemožnosť naštartovať vozidlo.

Kompatibilné s vozidlami: 

Mercedes Benz SPRINTER - W906
Volkswagen CRAFTER
Mercedes Benz A-CLASS - W169
Mercedes Benz B-CLASS - W245
Mercedes Benz C-CLASS - W202
Mercedes Benz C-CLASS - W203
Mercedes Benz CLK - W208
Mercedes Benz CLK - W209
Mercedes Benz E-CLASS - W210
Mercedes Benz E-CLASS - W211
Mercedes Benz VITO/ VIANO - W639

Vhodné aj pre iné vozidlá vybavené ESL systémom.

Mercedes emulator zámku volantu ESL
Podobné inzeráty
Mate problém s adblue alebo vykonom ?
Ponukam softverovú úpravu riadiacich jednotiek a emulatory Adblue pre tieto značky: Avia Zetor John Deere Case CLAAS KOMATSU KUBOTA NEW HOLLAND Doosan a ine.... Tak tiež ponukam zvýšenie výkonu vášho stroja viac info po telefone. POZOR aby sme predišli zbytočným nedorozumeniam ako (nefunguje,nejde to, urobilo skrat ,auto nemá výkon a pod.) emulátor NEPOSIELAM poštou. Vy platíte len za to čo funguje a viete si to odskúšať ihneď po mojej diagnostike. Po odskúšaní softverovej upravy riadiacej jednotky alebo emulátora je potrebné vymazanie všetkých chybových hlásení z riadiacej jednotky vozidla. Plus diagnostika všetkých systémov v cene. Diagnostika po dohode u mňa alebo u zákazníka. Prípadný výjazd za vozidlom v núdzovom režime aj do zahranicia. Ponúkam kvalitný softver a SCR-emulátor v ORIGINÁLNEJ verzii. Nehrozí VÁM POŠKODENIE SYSTÉMU VOZIDLA AKO u lacných KÓPIÍ, KTORÉ PRACUJÚ S univerzálnymi hodnotami! Ponúkam opravu: """"""""""""""""spálených,vyskratovaných alebo nefunkčných"""""""""""""""" riadiacich jednotiek spojených s neodbornou montážou emulátora adblue. Emulátor sa inštaluje ak je: porucha Adblue pumpy porucha Adblue senzora porucha senzora NOX porucha tlaku v systéme adblue nefunkčné (Zhorená) jednotka adblue porucha plaváka v nádrži adblue Cena je individuálna od stroja. Pozor !!!: používanie emulátora adblue remove je nezákonné špeciálne v krajinách EU. Ja emulátory nemontujem na vozidla prevádzkované v EU!!! Používanie tohto zariadenia spôsobuje zvýšené emisie výfukových plynov. Keď ste začali používať emulátor adblue, vaše vozidlo nespĺňa normy euro4, euro5 a euro6. Moje zariadenie je pre krajiny, ktoré nemajú ekologické pravidlá 4/5/6 eur. Emulátor adblue, zastaví prietok kvapaliny DEF v systéme scr. Emulátor odstránenia Adblue sa predáva v krajinách, ktoré nemajú kvapalinu adblue a používajú ju na odstránenie chýb v systémoch adblue. Toto je osobné rozhodnutie o kúpe tohto zariadenia. Ja nezodpovedám za žiadne právne problémy, ktoré vedú k Vášmu rozhodnutiu používať emulátor v krajinách kde to nie je povolené!
Predám mys eShark esl-m3 aikuchi
Predám mys eShark esl-m3 aikuchi Jedna sa o hernú, programovateľnú mys, originál zabalenú. Osobný odber možný v Bratislave v OD Avion. Na dobierku neposielam.
Nábytkový zámek FAB 462
Určen pro dřevěná dvířka nebo zásuvky o tloušťce stěny 17 až 20 mm, jednozápadový, pravo-levý, dodáván s cylindrickou vložkou FAB 496, přeměna zámku z pravého na levý a naopak se provádí pouhým otočením celého zámku, těleso zámku má z vnitřní strany plastový překryt, těleso zámku tvoří odlitek z hliníkové slitiny. Celkem k prodeji 3 ks. Zboží posílám přes zásilkovnu: do 5 kg (3,40 €) do 10 kg (5 €) Vždy po zaplacení předem na účet!
Predám Emulator Zx spectrum a Sharp MZ...
Ponúkam na predaj Emulator Zx spectrum a Sharp MZ...
Zámok na motorku Abus Granit Detecto X Plus 8008
Alarmový zámok na kotúč motorky zo série Granit Detecto X Plus, určený na miesta s vysokým rizikom krádeže. Vlastnosti: 16 mm oceľový strmeň - strmeň, telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - 3D alarm detekčný systém, ktorý zaznamená každý pohyb - 3D senzor okamžite spustí alarm pri zmene polohy zámku alebo pri pokuse o nežiadúcu manipuláciu - alarm - 100 dB - zvukové signály ohlasujúce aktiváciu alarmu a vybitie batérií - ABUS X-Plus uzamykací systém pre najvyššiu ochranu proti nežiadúcej manipulácii - súčasťou je jedna CR2 batéria - bezpečnostná karta s kódom - dva kľúče (jeden svietiaci). Technické údaje: Security level: 19/20, svetlosť zámku: 60 mm, priemer strmeňa: 16 mm, hmotnosť: 1200 g. Farebné prevedenie: Šedé Stav: ako nový
alca Auto Safe Rotatory Titan - zámok volantu
Predám zámok volantu - popis nižšie: Zámok volantu ROTARY TITAN od nemeckého výrobcu Alca. Ochrana proti krádeži s rýchlou montážou a adaptérom Univerzálne použitie vrátane 2 kľúčov materiál: oceľ Zámok sa montuje na hornú časť volantu s žltou prečnievajúcou časťou smerujúcou na prístrojovú dosku vozidla. Vďaka tomu je pohyb s volantom úplne obmedzený a jazda s vozidlom nemožná. Dôvod predaja - nesedí mi na volant :( kúpený cca pred 2 mesiacmi, chyba len originál plastové balenie ináč je úplne nový, nepoužívaný, plne funkčný. Cena 15 EUR - DOHODA MOŽNÁ !!!