bazár, predaj, inzercia, predám

Microsoft Xbox One Stereo Headset

Kategória: Herné zariadenia

Predám použitý, plne funkčný, bez žiadneho poškodenia Microsoft Xbox One Stereo Headset a Adaptér na xbox ovládač, bez originálneho obalu. 1Headset 24€ a 1Adaptér na xbox ovládač 14€. Odber osobne a platba hotovosťou
Microsoft Xbox One Stereo Headset
Podobné inzeráty
Diaľkový ovládač pre herné konzoly Xbox
- Ovládač je nový , 100% plne funkčný a kompatibilný s Xbox One , Xbox One S , Xbox One S All Digital , Xbox One X , Xbox Series S , Xbox Series X - Skvelá vec ak chcete sledovať na svojej konzole streamovacie služby ako napr. Netflix , HBO Max , Disney + , Prime Video , Apple TV , KODI , YouTube , Sweet TV a podobne - Do ovládača idú 2x AAA batérie - Pre viac info píšte cez dole uvedený formulár alebo ma kontaktujte telefonicky ( na SMS nereagujem ) - Cena je pevná nezjednavam a nevymienam ! Cena : 10€ Poštou odosielam len pri zálohe za poštovné 3.90€ vopred na účet.
Xbox One príslušenstvo - ovládač, hry, slúchadlá + adaptér
Dobrý deň, ponúkam na predaj zvyšky príslušenstva čo som mal k Xbox One, všetko v plne funkčnom stave. Jedná sa o: - originálny Microsoft/Xbox gamepad pre Xbox One (kompatibilný aj s PC) - slúchadlá E-Blue IRON MAN 3 (limitovaná edícia) - podrobnosti: - adaptér na slúchadlá do ovládaču - originálne hry bez obalu (Skate 3 (Xbox 360) + Call of Duty Advanced Warfare) Všetko je plne funkčné, v zachovalom stave. Predávam to, pretože nemám už dlhšie Xbox a nevyužívam ich. Nerozpredávam, len všetko spolu! Cena za všetko je 45 eur. Najlepšie osobný odber v PB, prípadne viem poslať aj prostredníctvom zásielkovne (v tom prípade požadujem poštovné vopred na účet). V prípade záujmu/dodatočných otázok a fotiek ma kontaktujte prostredníctvom formuláru nižšie, číslo je vymyslené.
Xbox one kinect - 12 mesiacov záruka
Dobrý deň, ponúkame na predaj xbox one kinect pre hernú konzolu xbox one. Ku xbox one S a Xbox one X je nutné mať redukciu, ktorú mám tiež na predaj. Kinect predávam funkčný, so zárukou. Kinect sa nachádza v predajni Konzoland na Cabajskej ulici 1243/4A v Nitre. V prípade pošty, alebo packety je nutné započítať 4,5 eura ku cene príslušenstva.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Blue, White
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii modrej, tyrkysovej a bielej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Blue, Orange
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii modrej, tyrkysovej a oranžovej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Black
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii čiernej a fialovej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 49€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.