bazár, predaj, inzercia, predám

Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Light Blue

Kategória: Herné zariadenia

Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii svetlo-modrej a čiernej.

Ovládač je plne funkčný s bežnými známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti zariadenia.

Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla.

Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel.
Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel.

Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva.

Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku.
Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€.

Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00).

Pôvodná cena ovládača: 100€
Moja cena: 45€

Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Light Blue
Podobné inzeráty
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Blue, White
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii modrej, tyrkysovej a bielej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Blue, Orange
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii modrej, tyrkysovej a oranžovej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Blue, Yellow
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii modrej a žltej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Dark Blue
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii tmavo-modrej a čiernej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Red, Green
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii červenej, čiernej a zelenej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.
Microsoft Xbox One S/X controller - Custom Fade Red
Na predaj mám špeciálny, custom bezdrôtový ovládač pre Microsoft Xbox One S/X vo farebnej kombinácii červenej a čiernej. Ovládač je plne funkčný a má bežné známky opotrebenia, ktoré však nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Je kompatibilný s Xbox One a PC a môže byť pripojený pomocou Wi-fi Direct, Bluetooth alebo Micro-USB kábla. Bezdrôtový ovládač ponúka funkcie ako vibračnú spätnú väzbu a možnosť mapovania tlačidiel. Ovládač má perfektnú odozvu pri stlačení tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač, bez akéhokoľvek príslušenstva. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne v Košiciach alebo vám ho môžem poslať na dobierku. Poštovné pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom SMS, e-mailu alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.