bazár, predaj, inzercia, predám

Migrenovnik

Kategória: Rastliny

Ponukam migrenovnik.
Cena za kus 5€...cena za 2 kusy 9€
Migrenovnik
Podobné inzeráty
Migrenovnik
Ponúķám na predaj Migrenovnik.Vonu ma ako dobré proti migréne.Posielam na dobierku slebo prevode na učet.Cena je 3.00€+poštovné
Migrénovník
Mám na predaj migrénovník, výška rastliny 14cm. Len osobný odber - Želiezovce.
Rýmovník - Nadchovnik, Migrenovnik
Nádchovník, rýmovník - Mexický Eukalyptus, mexické oregano (Plectranthus amboinicus). Stačí otrhnut lístky, rozpucit medzi prstami a vôňa podobna eukalyptu, z nadchovnikov vdychujeme inhalujeme, či robime sirupy, ci zalejeme si čaj aj z jedného listka, neznesie sa ale s inými balkonovymi rastlinami v kvetináči, a tym vytvára kompaktný hustý porast, nie je mrazuvzdorná. Zväčša pestujeme v interiéri. Minimálny odber 3ks, Mexický rymovnik 1ks za 3,5€,a viac € za väčšie rastliny, skôr sa pestuje ako bytová kvetina, v lete v polotieni až tieni aj na balkóne,na priamom slnku listy dostávajú nádych do ruzova.... V ponuke máme aj rýmovník kubánsky, argentínsky a eukalyptovy, aj rýmovník purpurový Plectranthus purpuratus ... Ponúkam aj migrenovnik, od priesad až po väčšie rastliny rôznych veľkostí, priesada 1ks za 4€,Iboza species/Tetradenia species, bytová kvetinka, nenáročná,aromatická, pomáha zmierniť (inhalaciou ci natrieť na čelo, krém, vysušenie do vrecusok) migrénu ci meditacie... len osobný odber,pri väčšom odbere možný dovoz Bratislava na adresu, poštou neposielam, ďakujem za pochopenie
Rýmovník, resp. nádchovník, chrípkovník, migrénovník
Predám mladé bylinky v kvetináči. Prebytky z mojej zahrady: - rýmovník/nádchovník mexický alebo tzv. mexické oregáno - Plectranthus amboinicus - Cena za 1 ks - 2 €. - rýmovník/nádchovník eukalyptový - Plectranthus argentatus - Cena za 1 ks - 3 €, - rýmovník eukalyptový - Plectranthus montanu - 3 €, - chrípkovník - Plectranthus spp.- Cena za 1 ks - 4,50 €, - migrenovnik - Iboza species - Cena za 1 ks - 5 €. - anginovník čínsky - Cena za 1 ks - 4 €. Posielam aj postou perfektne zabaleny.
Bylinky a liečivky: nádchovník, migrénovník, materina dúška
Chcete si založiť, alebo obohatiť Vašu bylinkovú záhradku? Teraz je čas pre výsadbu voňavých, krásnych, liečivých a chutných byliniek. Vnútorné bylinky: nádchovník (čaj alebo výluh má chuť a vôňu po eukalypte) migrénovník (proti bolesti hlavy sa používa kadidlová vôňa listov aj čaj) aloe vera spp. vera (liečivé, vhodné na ľudskú spotrebu) Vonkajšie bylinky – trvalky: Artemisia kofola – voňavý kríček na výrobu domáceho kofolového sirupu. Levanduľa lekárska pravá – najaromatickejší druh levandule. Mäta čokoládová (silne mentolová - výborný čaj na vytrávenie po ťažšom, alebo mastnejšom jedle) Mäta jahodová (jemne mentolová - čaj ochutený cukrom a citrónom má výraznú jahodovú arómu - deťom veľmi chutí) Mäta pieporná - klasika. Materina dúška zlatá (má sveto-zelenú farbu listov) - veľmi vitálna rastlina, sušený čaj výborne uvoľňuje dýchacie cesty. Materina dúška strieborná (listy majú tmavozelenú farbu) - sušený čaj výborný na dýchacie cesty. Tymián - využitie: ako bylina aj ako korenina. Ligurček – korenina do vývarov a polievok. Šalvia lekárska - dezinfekcia hrdla a ústnej dutiny. Pozor – silná bylinka. Repík lekársky - silne protizápalový na vnútorné aj vonkajšie použitie. 2 € za sadenicu dovoz v rámci západného a stredného Slovenska zdarma pri nákupe nad 10 ks bylinky.
Iboza spice - Tetradenia species - Migrénovník
Ponúkam odrezky migrénovníka (2 €/ks) Migrénovník je nenáročná izbová dekoratívna rastlina používaná v ľudovom liečiteľstve najmä pri bolestiach hlavy a respiračných problémoch. Látky v nej obsiahnuté majú antibakteriálne a antifungicídne účinky. Pestuje sa obdobne ako muškáty.