bazár, predaj, inzercia, predám

Mikrofon HyperX QuadCast S - čierny s RGB

Kategória: Ostatné audio video

Predám takmer nepoužívaný mikrofón HyperX QuadCast S čierny s RGB.

Popis:
- povodné balenie
- bez značných škrabancov
- kupované 15.8.2021 - záruka už asi nebude dlho platná, možem dodať aj faktúru na vyžiadanie

Predaj:
- uprednostňujem osobný odber v Bratislave, na dobierku + poštovné
- možnosť vyskúšania
- hotovosť, tovar nevymieňam za iný tovar

Kontakt:
- radšej mi zavolajte / napíšte sms na

Dovod predaja:
- prestal som využívať po ukončení online kurzov a leží to v skrini
Mikrofon HyperX QuadCast S - čierny s RGB
Podobné inzeráty
Mikrofón HyperX SoloCast
Ponúkam na predaj mikrofon HyperX SoloCast, kupovaný v novembri minulého roku v Alze Bratislava - čiže ešte necelý rok a pol v záruke. Mikrofon je v 100 percent funkčnom stave bez jediného škrabanca. Mikrofon bol využívaný cca 2 mesiace. Dôvod predaja je prechod na kondenzatorovy mikrofon. Uprednostnujem osobný odber v Bratislave.
Štúdiový Mikrofón Maono
Predám tento mikrofón Značky MAONO ( AU-PM422) Je to profesionálny mikrofón na tvorenie hudby, podcasty či pre streamovanie atd. Mám originálne balenie so všetkým príslušenstvom čo k tomu patrí. A to: Stojan, Držiak na mikrofón, PoP Filter, kábel USB 2.0 do PC a Konektor A do mikrofónu a samozrejme samotný mikrofón Maono aj filter na mikrofón. Mikrofón je veľmi málo používaný . Dole prikladám fotky Volajte na uvedené číslo po 14:00
mikrofon MAONO AU-A04T
predam tento mikrofon MAONO AU-A04T. mikrofon bol pouzivany asi pol roky a je v skvelom stave. mikrofón bol navrhnutý s profesionálnou zvukovou čipovou sadou, ktorá umožňuje mikrofónu USB udržiavať frekvenciu s vysokým rozlíšením. vzorkovacia frekvencia: 192 kHz/24 bit. Hladká, plochá frekvenčná odozva 30 Hz – 16 kHz. Mikrofón má dátový port USB 2.0, ktorý sa ľahko pripája k počítaču a nepotrebuje ďalší softvér ovládača ani externú zvukovú kartu. Dvojité tienenie USB kábla znižuje rušenie. So 16 mm elektretovým kondenzátorovým meničom vám USB mikrofón môže poskytnúť silnú basovú odozvu. zachytáva krištáľovo čistý zvuk. Pevne postavený a stabilný na mikrofónovom stojane, ktorý je celoplošne kovový, veľmi pevný. kompatibilne so vsetkymi OS. BALENIE: Maono USB mikrofón, Shock Mount, Stolný stojan, Pop filter, Veterná pena, USB kábel cena bolo okolo 60€ predam za 40€ pri rychlom jednani dohoda mozna.. cislo vymyslene.
Hyperx quadcsst
Predám hyperx quadcast rozbalený skoro v novom stave
Predam novy mikrofon SNOWBALL
Predam tento uplne novy, neotvoreny mikrofon. Vytvárajte nahrávky v štúdiovej kvalite jednoducho s mikrofónom USB Snowball od spoločnosti Blue Microphone. Vďaka ocenenému dizajnu dvoch kapsúl Blue Microphone vytvára Snowball ostré a čisté nahrávky bez spätnej väzby a skreslenia. Unikátny prepínač vzorov vám umožňuje prepínať medzi tromi rôznymi nastaveniami, čo vám dáva flexibilitu pri nahrávaní vokálov, nástrojov, podcastov, rozhovorov, VOIP a ďalších. Vďaka dizajnu plug-and-play, ktorý je kompatibilný s Mac aj PC, Snowball nevyžaduje žiadne ďalšie ovládače a je pripravený na nahrávanie ihneď po vybalení. Stručný pohľad na USB mikrofón Snowball: • Profesionálne nahrávanie vokálov, nástrojov, podcastov a ďalších v štúdiovej kvalite • Unikátny dizajn dvoch kapsúl zaisťuje bohatý prirodzený zvuk • Tri možnosti snímania pre nahrávanie - priamo pred mikrofón (spev), všade okolo mikrofónu (súbory) a extra hlasné zdroje (elektrická gitara) • Kompatibilné s PC a Mac, nie sú potrebné žiadne ovládače • K dispozícii vo viacerých možnostiach povrchovej úpravy • Obsahuje robustný nastaviteľný stojan na mikrofón a kábel USB Vďaka vizuálnemu dizajnu inšpirovanému klasickým záznamovým zariadením bude štýlová a retro estetika Snowball doplnkom akéhokoľvek počítačového systému. Jeho kovová mriežka a rám z brúseného hliníka pripomínajú vzhľad starodávnych mikrofónov. Snowball je dodávaný s nastaviteľným statívom, ktorý vám umožní umiestniť mikrofón vzhľadom na zdroj zvuku, čím sa zlepší kvalita zvuku. Má tiež LED indikátor, ktorý pri napájaní mikrofónu svieti červeno.
Mikrofón Saramonic Blink 500 B6 USB-C
Mikrofón – klopový, pripojenie cez 3,5 mm Jack, kondenzátorový, všesmerové snímanie, frekvencia od 20 do 16000 Hz, ochrana proti vetru ("vinšus") v balení, vhodný pre hovorené slovo Bezdrôtový mikrofónny systém pre Android zariadenia Klopový mikrofón alebo mikrofón s klipom Prenos signálu na vzdialenosť až 50 m Obmedzenie šumu a výpadkov zvuku Kompatibilný so smartphonmi a tabletmi s USB-C konektorom Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť Automatické párovanie prijímača s vysielačom Výdrž batérie až 5 hodín USB-C konektor pre napájanie