bazár, predaj, inzercia, predám

Mini Dangler Pouch (Krydex)

Kategória: Ostatné

Mini Dangler Pouch (Krydex)
stav – nové/nenosené
Farba - multicam

Ponúkam na predaj kvalitnú REPLIKU od firmy KRYDEX:
Mini Dangler pouch, 30EUR (link na originál /products/the-mini-dangler )

Mini Dangler pouch je upgradovaná verzia klasického Drop Down pouch. na rozdiel od pôvodnej verzie Mini Dangler je široký ako 6 molle polí a je tak rovnako široký ako každý bežný nosič nepriestrelných plátov/vesta, alebo chestrig na 3 zásobníky. Keďže využíva celú ich šírku, nemusí byť až tak hlboký, a tým pádom menej prekáža. Pripevňuje sa užším velcro panelom (cca 5cm), čo mu umožňuje pripevnenie aj na taktický opasok s velcro podšitím. Elastický pás na spodnej strane najčastejšie slúži na pripevnenie turniketu/škrtidla.

KRYDEX je spoločnosť, ktorá vyrába kvalitné repliky taktického vybavenia, z dobrých materiálov vo veľmi slušnej kvalite za dobrú cenu.

Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode, cena je bez poštovného.
Ruším časť mojej zbierky, pozri aj moje ostatné inzeráty, ktoré budú postupne pribúdať.
V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať!
Mini Dangler Pouch (Krydex)
Podobné inzeráty
Micro Fight rig Mk3 + SACK pouch set (TWINFALCONS)
Micro Fight rig Mk3 + SACK pouch set (TWINFALCONS) stav – vyskúšané/nenosené Farba – ranger green Ponúkam na predaj REPLIKY od firmy TWINFALCONS, ide o sadu Micro Fight rigu pôvodne od Spiritus Systems Sada obsahuje: - Micro Fight chassis MK3 - Fat strap - Back strap (elastický) - SACK pouch - Expander chest bib (na umiestnenie napr. admin pouch nad samotný chassis) - Expander wing pouch (na fotke je jeden, ale v sade sú na obidve strany) - Full flap a half flap - Pistol mag insert, na dva zásobníky - Hook (na zavesenie napr. rukavíc) TWINFALCONS je spoločnosť, ktorá vyrába kvalitné repliky taktického vybavenia, z dobrých materiálov vo veľmi slušnej kvalite za dobrú cenu. Môžete ich nájsť na FB, instagram, twitter,... Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode, cena je bez poštovného. Ruším časť mojej zbierky, pozri aj moje ostatné inzeráty, ktoré budú postupne pribúdať. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať! Symbolická dohoda na cene možná v prípade osobného odberu a slušného vystupovania. Chest rig, strelec, military reenactment, prepper, AR15, AK47, AK74, SMG, Glock, pistol, pouch, sumka, sumky
HomeLife Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER KLW-007A
Ponúkam na predaj HomeLife Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER KLW-007A. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER zaistí teplo v celej Vašej izbe počas chvíle – doma, v garáži, kancelárii alebo na chate či chalupe. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER vyhreje celú miestnosť, zapája sa priamo do zásuvky v stene a nezaberá miesto. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER je veľmi výkonný, premení chladné a nehostinné miestnosti na teplé a príjemné priestory. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER – výhody: Stačí len zapojiť do akejkoľvek zásuvky a zapnúť – nie sú potrebné žiadne káble ani miesto na podlahe Okamžité teplo – na termostate si nastavíte presnú teplotu a vyberiete jednu z dvoch rýchlostí Vykúrite akúkoľvek miestnosť doma alebo v zamestnaní Bezpečné keramické výhrevné teleso, plastový kryt zostáva chladný Funkcia automatického vypnutia Tichá prevádzka Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER – parametre: Príkon max. 400 W Napájanie 230V AC 50Hz Hlučnosť 50 – 55 dB 2 rýchlosti Až do cca 20 m2 Rozsah nastavenia termostatu 15–32 ° C Digitálny LED displej Časovač (max. 12 hodín) Keramické výhrevné teliesko Čierna farba (hodí sa do každého interiéru) Rozmer 9 x16 × 10 cm Nie je vhodný do kúpelní Je to tento model:
M4 single pouch, Eagle/Allied Industries, Forest green
M4 single pouch, Eagle/Allied Industries, Forest green stav - nová/nepoužívaná Originál fasovaná sumka na tri STANAG M4 zásobníky v málo používanej/experimentálnej farbe Forest green, v kombinácii s Khaki/FDE fastex prackou a Coyote brown poistnou gumou. Veľmi efektívne sa kombinuje s väčšinou moderných kamuflážnych vzorov. Do sumky vojdú v pohode aj 2x zásobníky M4 typu PMAG/L-AWM, alebo 2x AK/vz58 zásobníky. Sumka je z armádnej dodávky pre jednotky Rangers z US Army (bez označenia výrobcu, s číslom dodávky „E-8“ vo vnútri sumky). Zásobníky slúžia len na ilustráciu veľkosti sumky a nie sú súčasťou ponuky! Vhodný pre športových strelcov, vojakov, airsoft, milsim, military reenactment, US Rangers, survival, bushcraft... Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode, cena je bez poštovného. Ruším časť mojej zbierky, pozri aj moje ostatné inzeráty, ktoré budú postupne pribúdať. pri väčšom odbere dohoda možná... V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať!
Tupperware sada nádob Mini Max 2ks
Ponúkam novú a zabalenú sadu moni max s objemom 700ml & 1,5l & 950 ml a 2l Mini Max predstavuje nový rozmer pri uskladňovaní potravín. Je ideálny na uskladňovanie v chladničke a výborný na cesty. Nádobu Mini Max musí mať každý!!! Nádoba má vodotesné veko, vyrobené z jemného plastu. Prstami prejdite po okraji veka a nádobu jednoducho uzavrite. Veko má uško, za ktoré zatiahnite keď chcete nádobu otvoriť. Nádoba sa jednoducho skladá a rozkladá, keď zatlačíte na jednotlivé vrstvy. Ďalšia možnosť, ako nádobu zväčšiť, je, položiť ju hore dnom na pevný pohár alebo na nejakú nádobu a tlačiť na ušká smerom dolu. Nádoba je vyrobená z dvoch druhov plastu. Okraje, rukoväte a spodná časť sú z pevnejšieho materiálu, strany sú z flexibilného priehľadného plastu. Plochý povrch veka umožňuje položiť ďalšiu nádobu na vrchnú časť. Mini Max môžete prispôsobiť množstvu jedla, ktoré sa v nádobe nachádza. Je ideálna na skladovanie a uchovávanie nespotrebovaného jedla. Nádoba sa môže umývať v umývačke riadu i zložená. Nedávajte do misky vriace jedlo. Nepoužívajte v mikrovlnnej rúre. Tip: 5 zložených nádob Mini Max s viekom sa vojde do Držiaku na pokrievky. Rozmery - objem - 2L - 28cm priemer 7,5cm výška
Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouch
Prodám novou kosmetickou taštičku. Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouchv kompletním balení dust bag, krabice, taška. Pro více info a fotek mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.
RAM držiak na iPad mini
nový, nepoužívany držiak, kompatibilný s iPad Mini 1-5. Pozor, nie je kompatibilný s iPad Mini 6. Top kvalita značky RAM. Pôvodná cena 142 EUR. Nutné doplniť upevnovaci diel RAM (rameno, prísavka,...)