bazár, predaj, inzercia, predám

Mini džbánik

Kategória: Sklo, keramika

Cena 10 eur.
Mini džbánik
Podobné inzeráty
Keramika na chalupu,
Ponúkam na predaj viď foto, keramiku na chalupu či do kuchyne podľa vlastného uváženia. Ceny sú 1-Veľký džbán 3 kusy na foto-KUS---27 eur, 2-Menší malý hnedý---15 eur, 3-Džbánik hnedý pník---15 eur, 4-Krígel kovový vrchnák---55 eur, 5-Žto hnedá 3 kusová sada---23 eur, 6-Hnedo zelená 2 kusová sada---23 eur, 7-Modrá nádobka s rúčkou---12 eur, 8-Malý džbánik 4 kusový---23 eur, 9-Med nádoba---16 eur, 10-Mažiar---40 eur, 11-Hruška+závesná na stenu hruška+jablko---40 eur, 12-Stojan na foto---16 eur, 13-Zvonec---16 eur, 14-Miska +štamprle+džbánik---30 eur, Všetko na foto je nepoškodené,čisté, CENA+POŠTOVNÉ.
Glazovaná keramika 5+3 ks
5dielna sympatická starodávna keramická súprava s floreálnym motívom, obsahuje: 2 poháriky, 2 podšálky, 1 džbánik. Ideálne do rustikálnych priestorov, na chalupu, chatu. K tomu darujem tri kalíšky z glazovanej užitkovej terakoty na posledných troch fotkách, bez poškodenia a sú vhodné na skladovanie potravín, aj v mrazničke. Objem pohárika 175 ml, džbánika 180 ml. Priemer tanierika 11,2 cm. Vzhľadom na vek má chybičky krásy. Glazúra je jemne popraskaná. Jeden tanierik má dva mikrooťuky na okraji a džbánik má zopár mini oťukov tiež na okraji. Viď fotky. Zohľadnené v cene. Možný osobný odber Bratislava Nové mesto alebo Rača, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
Ďžbánik
Ďžbánik - výška 16 cm
Porcelánové a keramické hrnčeky - rôzne druhy
Ponúkam na predaj rôzne druhy nových nepoužitých reklamných, porcelánových a keramických hrnčekov: POPRADSKÁ KÁVA a hrnček na kávu - 2 Eurá za kus. Znamenie VÁHY, BÝK - 2 Eurá za kus. Zaľúbené a reklamné - 1 Eurá za kus. Biele hrnčeky na čaj alebo kávu, kvalitný porcelán., výška 10cm. - 3 Eurá za kus. Keramický džbánik s vareškami, výška džbánika 12cm, priemer 10cm - za džbánik 5 Eur,, za varešky 1 Euro za kus.
Kvetinovo dračia súprava
Predám krásnu kvetinovo dračiu kávovo-čajovú súpravu s objemom šálky 2dcl v dobrom stave skoro ako nová 6ks tanieriky,5ks šálky,cukornička,džbánik,džbaník na mlieko, pošlem aj na dobierku poštovné hradí kupujúci.
Majolika - dzbanik
Predam pestrofarebny dzbanik, modranska majolika.