bazár, predaj, inzercia, predám

Minidisc Minidisk media MD victor

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Dobrý den, prodám md co jsou na obrázku. Celkem vzácné victor pop Beat.
Mám je po 10ks sadach kombinace barev viz foto. Krásný stav.
V pripade zájmu prosím sms, posílám přes zasilkovnu dobírka je možná. Cena za medium 50Kc, prepocet na EUR dle kurzu zasilkovny.

Děkuji
Minidisc Minidisk media MD victor
Podobné inzeráty
Minidisc Minidisk media MD nove po kusech
Dobrý den, prodám fungl nové minidisc media, vse po 90kc kus. Dobirka na SLovensko mozna pres zasilkovnu (packeta), prepocet na EUR dle kurzu zasilkovny (1EUR = cca25Kc) V pripade zájmu prosím sms. Děkuji
KENWOOD DMF-3020 MiniDisc recorder DRIVE II. (úplne nový)
Predám nový japonský MiniDisc rekordér KENWOOD DMF-3020 aj s originálným diaľkovým ovládaním, káblami, anaglógový kábel aj optický digitálny kábel KENWOOD, originál manuál v SK jazyku, všetko je v novom stave, v originálnej krabici, presne ako z továrne viď foto. Ideálna mašina pre kapely do skúšobne na 24 bitový záznam vo vysokej kvalite, ale aj pre domáceho užívatela - audiofila ktorý to myslí s hudbou vážne. MiniDisk má okrem iného aj funkciu DAC, teda sa dá použiť aj ako externý DA alebo AD prevodník, čo keď pripojíte napríklad k lacnému DVD-video prehrávaču alebo k integrovanej zvukovej karte v PC tak posunie saturáciu zvuku, teda melodické zafarbenie aj celkovú dynamiku a kvalitu zvuku na úplne inú úroveň a to s jasne počuteľným rozdielom od prvého okamihu, a nielen zdvihnutím amplitúdy na vstupe.. Rekordér má dvojitý 1BIT DUAL DA prevodník Delta Sigma 2 (po novom D.R.I.V.E II) Kvantovanie DA - 24 bit, AD - 20 b it) čo je najvyšia séria firemného typu. Technické špecifikácie: Track System: 2ch. stereo * A/D Converter: 1bit Dual Delta Sigma * Kvantovanie D/A 24bit * Kvantovanie A/D 20bit * Kódovanie: Systém ATRAC 4,5 s 1 MB pamäte * Samplovacia frekvencia 48kHz 44,1kHz 32kHz * Frekvenčný rozsah: od 5Hz do 20kHz * Odstup signálu od šumu SNR: 105dB * Dynamický rozsah: 93dB * Celkové harmonické skreslenie: 0,01% * A-IN: 500mV (line) * A-OUT: 2V (line) * D-IN/OUT: kiaxiál, optika * FW obsahuje všetky strižno - editačné funkcie * ročník: 2003 (dopredajový kus) Kedysi keď sa tieto záznamové prístroje bežne dovážali k nám na Slovensko (do vtedajších obchodoch s audiom nie odpadom ako dnes) ste za to platili majetok, pamätáte sa,.. Moja cena je 330 eur s 2 ročnou garanciou, a to v absolútne rovnakom stave ako pri kúpe z obchodu! V tomto stave dnes nepozháňateľne. A pre laikov ktorí nechápu prečo MiniDisc áno, a i-Prd nie prikladám krátke, trefné a poučné video ktoré by aj hluchý krtko pochopil :) Perfektná náhravka, perfektný zvuk, zachovanie autenticity a poslucháčsky zážitok. Toto je predovšetkým o zvuku, nie o kapacite dát. Pri osobnom stretku možnosť vypočuť. Na požiadanie pošlem viac fotiek v HD. Na MD rekordér sa vzťahuje 2 ročná záruka. Posledný kus v čiernom prevedení.
Minidisc Minidisk MD NOVE 10packy 5packy
Dobrý den, prodám md co jsou na obrázku. Vše fungl nové. Victor ar 10pack 1350kc Maxell Color 10pack 1350kc TDK mj 10pack+1 médium 1350kc Prime media 10pack 1350kc Sony Prism 10pack 1650kc Prime media 5pack 650Kc Axia 5pack 600kc DENON 5pack 1000Kc Sony 5pack 650Kc TDK Lucir 5pack 650Kc SONY Utada Hikaru 3pack 700Kc Dobirka na SLovensko mozna pres zasilkovnu (packeta), prepocet na EUR dle kurzu zasilkovny (1EUR = cca25Kc) V pripade zájmu prosím sms. Děkuji V pripade zájmu prosím sms, Děkuji.
Minidisc Minidisk media MD novy MD DATA
Dobrý den, nabizim novy sbirkovy minidisc MD data. Disk je novy, zabaleny v celofanu. K dispozici 5ks. Posilam zasilkovnou, dobirka mozna. V pripade zajmu prosim sms, dekuji.
JVC UX-L31R Victor Company Japan (nové, dopredaj)
Predám ultra výkonný mikro Hi-Fi systém hornej modelovej rady od Japonského Victor Company JVC, model UX-L31R s trojpásmovými regálovými bedňami, diaľkovým ovládaním, anténou, káblami a návodom na obsluhu v originál balení. Tento maličký Hi-Fi komponent upúta pozornosť okrem aerodynamického dizajnu aj veľmi pekným zvukom bohatým na celé frekvenčné spektrum. Reproduktory sú v DTD dreve,nie plast. Výkon reprobedien je 92dB/2,83V/1m a príkon 2x80W pri 6 Ohmov čo je približne 110dB na výkon hlasitosti. Zosilovač je tranzistorový. Tlačidlá sú LED podsvietené sýtou červenou farbou, rovnako aj displej a obrysy čelného panela. Má zabudovaný aj naozaj slušne hrajúci magnetofón rekordér s AUTO REVERSE, FM tuner so solídnou citlivosťou a plnou podporou RDS, radiotext a CD prehavač. Predzosilovacia časť má dynamický MEGA BASS zvýrazňovač basov, analógový ekvalízer s korekciami basov a výšok +/- 6dB a rôzne prednastavené DSP režimy. Vzadu má okrem výstupov na reprobedne, aj optický digitálny výstup na prídavný výkonový zosilovač a vstup pre pripojenie ďalšieho hudobného zariadenia ako CD rekordér, MiniDisc, PC, TV, DVD smartfón,.. výstup na slúchatka na čelnom paneli. Kvalitu spracovania a životnosť zariadenia netreba opisovať.Toto je mikrosystém triedy Hi-Fi ktorý si kupujete dá sa povedať na celý život, nie na pár rokov ako tie čínske 20 dg vážiace predražene plastové odpadky z NAJ elektrošrotoch. Ale komu sa zdá 130 eur priveľa za "malú vežu" tak treba zaloviť u "skutočných elektrošpecialistov" a vyskúšať si ich ponuku od oficiálnych vývozcov najväčšieho odpadu z Číny. Bližšie info na tel. alebo mailom. Cena v obchode bola približne 330 eur, ale už sa k nám nedováža a jeho výroba skončila. Rozmerovo kompaktný, a zvukovo je tento stroj na audiofilskej úrovni.Nieje to žiadna "empetrójkova" rároha. Nie vždy to čo je malé, nemôže hrať dobre a výkonne, čo tvrdí aj Francúzky Devialet :) Ak máte hudobné cítenie, tak zvuk tohto malého zázraku Vás chytí za srdce.. Proste... MADE IN JAPAN! V cene 130 eur je mikro Hi-Fi systém Japan Victor JVC, 2x regálove reprobedne, diaľkové ovládanie, návod na obsluhu, prepojovacie káble. Opakujem že sa jedná o nový dopredajový tovar - NEPOUŽITÝ, iba testovaný mesiac u mňa v práci. Mám dve balenia. Jedno je s neoriginálnymi reproduktormi (na foto, repro SONY) a druhé originál (nieje nafotené) Každé balenie je vrátane záručnej doby 2 roky, čo je pri Japonskej kvalite len zbytočná formalita :)
Minidisc Minidisk MD walkman Panasonic SJ-MJ-15
Dobry den, nabizim funkcni minidisc walkman. Cena je vcetne zasilkovny a fungl nove baterie. Muzu nabidnout i novou nabijecku (+8EUR) Posilam zasilkovnou. dobirka mozna. V pripade zajmu prosim sms. Dekuji