bazár, predaj, inzercia, predám

Moderné 3-izbové bývanie v novostavbe s terasou

Kategória: Byty

B10 pripravuje na predaj priestranné 3-izbové byty energetickej triedy A0, v novostavbe na okraji mesta Bytča. Výmera bytu je 90m2, zastavaná plocha 116m2 a predzáhradka 150m2.

Dispozícia bytu: Vstupná chodba, 2 samostatné izby, veľká obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, technická miestnosť, kúpeľňa a wc samostatne. Východ na terasu je z dvoch izieb.

V celom byte sa nachádza podlahové kúrenie, plastové okná s izolačným 3-sklom, bezpečnostné vchodové dvere a predpríprava na zabezpečovací systém s pohybovým senzorom. Pripojenie optického internetu a TV je dovedené do domu, rozvody sú v každej izbe.

V cene bytu je zahrnuté jedno parkovacie miesto. Komplet rozvody elektriny, vody, odpadu, vykurovanie, podlahy, obklady, dlažby, murovaný sprchový kút, vaňa, wc, umývadlá a batérie v kúpeľni. Ďalej, interiérové dvere, tepelné čerpadlo na vykurovanie a ohrev vody.

Výhody ponuky:

Slnečná a tichá lokalita neďaleko od mesta.Bytové domy na okraji výstavby.V prípade včasnej rezervácie bytu, možnosť výberu vlastných materiálov a farebných prevedení.V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma kontaktujte na tel.č.

ID: 110013

Cena: 202 000.00 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Moderné  3-izbové bývanie v novostavbe s terasou
Podobné inzeráty
NA PREDAJ novostavba 3- izbových bytov v SEREDI, projekt CIS
AK hľadáte byt, ktorý ponúka to najlepšie z oboch svetov – ľahký prístup do mesta a v blízkosť prírody – potom máte šťastie. Realitná spoločnosť TIME4DREAMS Vám exkluzívne ponúka developerský projekt CISÁRKY, ktorý spĺňa Vaše požiadavky. BENEFITY, ktoré vyčaria úsmev každému. Stačí si vybrať jeden, ktorý Vás najviac priťahuje: 1. Kuchyňa v cene nehnuteľnosti. 2. Štandard za polovicu. 3. Parking za polovicu. 4. *Splátka hypotéky ako s úrokom 1,49 % p. a. Uhradíme za vás rozdiel súčasného úroku z úverovej zmluvy a nami ponúkaného úroku 1,49 % p. a. počas 2 rokov. *(Výška úhrady bude vypočítaná́ ako zľava z kúpnej ceny zodpovedajúca sume rozdielu medzi výškou mesačnej splátky hypotekárneho úveru klienta z úverovej zmluvy - bez poplatkov a iných nákladov z úverovej zmluvy - a výškou mesačnej splátky hypotekárneho úveru, ktorý by mal pri úrokovej sadzbe 1,49 % p. a. - bez poplatkov a iných nákladov z úverovej zmluvy - v priebehu 24 mesiacov.) V ponuke : - 3-izbové byty s rozlohou 64,48 m2 + lóggia rozloha 3,2 m2, cena od 139.990 EUR - 3-izbové byty s rozlohou 86,31 m2 + lóggia rozloha 7,05 m2, cena od 164.990 EUR - 3-izbové byty s rozlohou 86,31 m2 a lóggia +terasa+ záhrada 33,72 m2, cena 169.990 EUR - 3-izbové byty s rozlohou 86,69 m2 + lóggia +terasa+lóggia rozloha 24,72 m2, cena 174.990 EUR - 3-izbové byty s rozlohou 86,69 m2 a terasa 56,42 m2, cena od 189.990 EUR Ceny sú uvedené v stave „holobyt“, pričom každý byt bude vybavený podlahovým kúrením a rekuperáciou. Stav holobytu zahŕňa:  Nosné konštrukcie a priečky  Stropy  Strecha  Plastové okná s izolačným trojsklom -Farba v interiéri biela, v exteriéri sivá.  Zateplenie stien a strechy  Úprava stien - Sádrová omietka.  Vykurovanie a zdravotechnika- Podlahové kúrenie.  Silnoprúd a slaboprúd- zásuvky a vypínače v bielom prevedení, príprava na TV a internet.  Vchodové dvere do bytu - Požiarne odolné drevené bezpečnostné dvere.  Podlaha - Betónový poter a izolácia.  Balkón/loggia -Keramická dlažba, oceľové zábradlie.  vonkajšie parkovanie Možnosť priplatiť si cenu bytu do stavu ŠTANDART. Stav Štadartu zahŕňa navyše:  Maľovka  Plávajúca podlaha - Dekor na výber, laminátové parkety, lišty, parozábrana, penová podložka.  Interiérové dvere- Drevo, dekor na výber, obložková zárubňa + kovanie.  Sanita - Vaňa alebo sprchový kút s batériou, umývadlo s batériou a závesné WC.  Obklady a dlažby- Dekor na výber. Cena Štandart na vyžiadanie v RK Time4Dreams. Možnosť priplatiť si EXTRA: - Garážové státie 9.990 EUR - vonkajšie státie 5.990 EUR - pivničné kobky 4.990 EUR - Harmonogram prác: • júl 2022 – začiatok výstavby projektu, • leto 2023 – ukončenie hrubej stavby, • koniec 2023 – kolaudácia A,B • máj 2024 – kolaudácia C,D V predaji rôzne varianty bytov, od 1-izbových so záhradou či lóggiou až po 4-izbové s terasou. K
Nová, ZVÝHODNENÁ CENA  2 a  3  izbové  byty predpredaj - Gal
Snívate o krásnom novom bývaní v novostavbe v lukratívnej časti mesta? Hľadáte investičné možnosti? TERAZ NOVÁ, ZVÝHODNENA CENA 2 izbového bytu aj parkovacieho miesta!! Viac info v texte! Spoločnosť Allrisk Slovakia Vám ponúka na predaj 2 a 3 izbové byty v novostavbe v polyfunkčnej - obytnej budove "Esterházy" v Galante. Tento moderný 5 podlažný polyfunkčný bytový dom vyrastie v lukratívnej lokalite v tesnej blízkosti Lidla, len na skok od centra. Momentálne prebieha finalizácia stavby ( fotky aktualizujem priebežne podľa stavby), predpokladané dokončenie leto 2023. Ponúkame celkovo 8 bytových jednotiek a 5 priestorov pre obchod a služby. Šikovné 2 izbové byty s balkónom alebo bez ,vhodné nielen na bývanie, ale aj na investíciu ( prenájom) a 3 izbové byty s balkónom alebo s lódžiou pre plnohodnotné bývanie pre celú rodinu. Byty sa predávajú v stave HOLOBYT ! Nechajte sa inšpirovať s dizajnovou vizualizáciou 2 izbového bytu vo fotogalérii a predstavte si úžasnú atmosféru Vášho nového domova s nádherným výhľadom! Aktuálne voľné byty na predaj: 3.NP: - 3-izbový byt 75,70 m2 +balkón 3,71 m2 v cene: 173 830 € - 2-izbový byt 55,90 m2 +balkón 1,62 m2 v cene: 126 210,- € - REZERVOVANÝ AKCIOVÁ CENA! - 2-izbový byt 57,80 m2, bez bal. pôvodná cena :129 820,- NOVÁ ZVÝHODNENÁ CENA: € 114 990,- € 4.NP: - 3-izbový byt 99,30 m2 + lódžia 19,75 m2 v cene: 218 670,- € - 3-izbový 75,70 m2 + balkón 3,71 m2 v cene: 173 830,- € Ku každému bytu je nutné zakúpiť jedno parkovacie státie TERAZ za 8.000,- €/ kus (pôvodná cena bola 10 000 € / kus) TECHNICKÉ PARAMETRE: - železobetónová konštrukcia ( 5 nadzemných podlaží) - plochá strecha - zateplená Fatrafol - zateplenie - 100 mm minerálna vlna - deliace priečky v bytoch - Ytong 100mm - výťah - Schindler - vstupné dvere bytov- bezpečnostné protipožiarne - plastové okná (3 sklo) -7 komorové - centrálne kúrenie - plynová kotolňa - radiátory - antikorové zábradlie-vonkajšie - monolitické schodisko - s obkladmi - biely hygienicky náter - balkóny - dlažby - bytový rozvádzač, vypínače, - splachovací systém - Alcaplast FINANCOVANIE 1.) Rezervačný poplatok vo výške 2500,- EUR 2.) 20% ceny bytu vrátane rezervačného poplatku do 30dní od podpisu Zmluvy o budúcej zmluve. 3.) 30% ceny bytu v čase dokončenia hrubej stavby 4.) 20% ceny bytu po dokončení fasády a okien 5.) 30% ceny bytu na základe Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve po nadobudnutí právoplatného kolaudačného rozhodnutia. V cene bytu je zahrnutý kompletný právny servis - vyhotovenie kúpnych zmlúv - sprostredkovanie znaleckého posudku - návrhov na vklad - odovzdávací a preberací protokol - prehlásenie energií na nového vlastníka - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej Obhliadky a info:
NOVÉ BÝVANIE vo Svite - 3izbový byt
V rámci projektu NOVÉ BÝVANIE vo Svite Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt s balkónom s podlahovou plochou 69,82 m2 + balkón 5,48 m2.  Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží. V ponuke sú aj ďalšie 1-2 a 3-izbové byty. Byt bude dokončený v štádiu holobyt štandard (protipožiarne dvere, okná s izolačným trojsklom, pripojenie na vysokorýchlostný optický internet, sadrové omietky s jedným náterom, podlaha pripravená na položenie dlažby, samostatná výmeníková stanica a podlahové vykurovanie). Projekt nových bytov vo Svite ponúka svojím budúcim majiteľom nie len nadčasové, príjemné a moderné bývanie, ale aj veľmi dôležitý bezprostredný  kontakt s prírodou, ktorý dodáva tejto lokalite ľudský rozmer. Bývanie je určené pre široké spektrum klientov, nakoľko vynikajúca lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, pokojnú atmosféru s dôrazom na súkromie, teda ideálne podmienky nie len pre rodinné bývanie.  Moderné a pohodlné bývanie v sebe zahŕňa predprípravu na smart domácnosť, byty používajú moderné technológie, vďaka ktorým je stavba nízkoenergetická a ekologická.  Ku každému bytu prináleží kobka a parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene nehnuteľnosti) Cena kobky: 4 000,- € Cena vonkajšieho parkovacieho miesta: 7 000,- € Cena vonkajšieho krytého parkovacieho miesta: 12 000,- € Cena vnútorného garážového státia: 18 000,- € Bližšie info k projektu nájdete na našej stránke:   alebo vám ich poskytneme telefonicky na čísle: a mailom: adriana.vankova@
NOVÉ BÝVANIE vo Svite - 1izbový byt
V rámci projektu NOVÉ BÝVANIE vo Svite Vám ponúkame na predaj 1-izbový byt s balkónom s podlahovou plochou 20,78 m2 + balkón 1,1 m2.  Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží. V ponuke sú aj ďalšie 1-2 a 3-izbové byty. Byt bude dokončený v štádiu holobyt štandard (protipožiarne dvere, okná s izolačným trojsklom, pripojenie na vysokorýchlostný optický internet, sadrové omietky s jedným náterom, podlaha pripravená na položenie dlažby, samostatná výmeníková stanica a podlahové vykurovanie) Projekt nových bytov vo Svite ponúka svojím budúcim majiteľom nie len nadčasové, príjemné a moderné bývanie, ale aj veľmi dôležitý bezprostredný  kontakt s prírodou, ktorý dodáva tejto lokalite ľudský rozmer. Bývanie je určené pre široké spektrum klientov, nakoľko vynikajúca lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, pokojnú atmosféru s dôrazom na súkromie, teda ideálne podmienky nie len pre rodinné bývanie.  Moderné a pohodlné bývanie v sebe zahŕňa predprípravu na smart domácnosť, byty používajú moderné technológie, vďaka ktorým je stavba nízkoenergetická a ekologická. Ku každému bytu prináleží kobka a parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene nehnuteľnosti) Cena kobky: 4 000,- € Cena vonkajšieho parkovacieho miesta: 7 000,- € Cena vonkajšieho krytého parkovacieho miesta: 12 000,- € Cena vnútorného garážového státia: 18 000,- € Bližšie info k projektu nájdete na našej stránke:   alebo vám ich poskytneme telefonicky na čísle: a mailom: adriana.vankova@
NOVÉ BÝVANIE vo Svite - 2izbový byt
V rámci projektu NOVÉ BÝVANIE vo Svite Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt s balkónom s podlahovou plochou 47,84 m2 + balkón 7,96 m2.  Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží. V ponuke sú aj ďalšie 1-2-3 izbové byty. Byt bude dokončený v štádiu holobyt štandard (protipožiarne dvere, okná s izolačným trojsklom, pripojenie na vysokorýchlostný optický internet, sadrové omietky s jedným náterom, podlaha pripravená na položenie dlažby, samostatná výmeníková stanica a podlahové vykurovanie) Projekt nových bytov vo Svite ponúka svojím budúcim majiteľom nie len nadčasové, príjemné a moderné bývanie, ale aj veľmi dôležitý bezprostredný  kontakt s prírodou, ktorý dodáva tejto lokalite ľudský rozmer. Bývanie je určené pre široké spektrum klientov, nakoľko vynikajúca lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, pokojnú atmosféru s dôrazom na súkromie, teda ideálne podmienky nie len pre rodinné bývanie.  Moderné a pohodlné bývanie v sebe zahŕňa predprípravu na smart domácnosť, byty používajú moderné technológie, vďaka ktorým je stavba nízkoenergetická a ekologická. Ku každému bytu prináleží kobka a parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene nehnuteľnosti) Cena kobky: 4 000,- € Cena vonkajšieho parkovacieho miesta: 7 000,- € Cena vonkajšieho krytého parkovacieho miesta: 12 000,- € Cena vnútorného garážového státia: 18 000,- € Bližšie info k projektu nájdete na našej stránke:   alebo vám ich poskytneme telefonicky na čísle: a mailom: adriana.vankova@
VIDEO NOVOSTAVBA 4-IZB BYT "E" 106,45 m² + TERASA 23,26 m²,
videoobhliadka:  179811 - Realitná kancelária VAŠE REALITY spúšťa predaj nových bytov v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti SPA RESORT v tesnej blízkosti termálnych kúpeľov Piešťany. Tento projekt pozostáva zo 6-tich bytových domov s tromi nadzemnými podlažiami. Každý bytový dom bude obsahovať 5 bytových jednotiek. Na prízemí / I.NP (prízemí) sú dva 2-izbové byty s terasou. Na 1. poschodí / II.NP sú dva 2-izbové byty s balkónom. Na 2. poschodí / III.NP je jeden 4-izbový byt s terasou. Byty sú skolaudované. BYT E    4-izbový s terasou, orientácia miestností: Východ, Západ, Juh, Sever výmera bytu  106,45 m2 + 23,26 m2 terasa   ...............  cena:  250 480 € s DPH Dispozícia bytu: vstupná chodba 6,90 m2, kúpeľňa 5,46 m2, špajza 2,80 m2, kuchyňa  16,75 m2, obývačka 23,45 m2, izba 18,10 m2,  izba 10,76 m2, izba 11,30 m2, chodba 7,40 m2, WC  3,53 m2, terasa 23,26 m2      Vo fotodokumentácii nájdete vizualizáciu bytov a pôdorysy s kótami jednotlivých bytov a poschodí. STAVBA Obvodové múry sú z tvárnic PORFIX hr. 30 cm, priečky z tvárnic hr. 15 cm. Obvodové múry sú zateplené izolačnými doskami PSF hr. 15 cm. Strešná izolácia je zateplená izolačnými doskami PSF hr. 15 cm .  Strešná krytina je FATRAFOL. Okná sú plastové trojsklo vo farbe biela. Vstupné dvere do bytov sú protipožiarne. Vnútorné omietky sú vápenocementové. Stropy sú sadrokartónové. Byty sa ponúkajú v stave HOLOBYT ! Podľa konštrukčného vyhotovenia a vybavenia bude bytový dom zatriedený do energetickej triedy "B ". VYKUROVANIE Kúrenie - každý byt bude disponovať vlastným elektrickým kotlom umiestneným v kúpeľni. PARKOVANIE Ku každému bytu je nutné prikúpiť minimálne 1 vonkajšie parkovacie miesto za bytovým domom v cene 8.000 eur s DPH.                                                                                                                                        DISPOZÍCIE A CENY VŠETKÝCH BYTOV:   PRÍZEMIE / 1.NP BYT A       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Západ výmera bytu  60,89 m2 + 16,65 m2 terasa   ................. PREDANÉ zádverie + chodba 13,80 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 BYT B       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 16,65 m2 terasa   ............. ....  cena: 140.736 Euro s DPH zádverie + chodba 11,55 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 1.POSCHODIE / 2.NP  BYT C     2-izbový s balkónom, orientácia miestností: Sever, Západ výmera bytu  60,89 m2 + 6,38 m2 balkón   .................  PREDANÉ zádverie + chodba 13,80 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, balkón 6,38 m2 BYT D    2-izbový s balkónom, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 6,26 m2 balkón    ................. cena: 1