bazár, predaj, inzercia, predám

Moderné detské rifle od H&M pre deti vo veku 10-11 rokov, vý

Kategória: Džínsy


Detské rifle 13-14 r., 164 cm


User
napis mi nazov inzeratu a popis inzeratu pre detske rifle pre deti od 13po 14 rokov a pre vysku 164 cm

ChatGPT
Názov inzerátu: "Štýlové detské rifle pre deti vo veku 13-14 rokov, výška 164 cm"

Popis inzerátu:
Máte dospievajúce dieťa vo veku 13-14 rokov a výšku 164 cm? Ponúkame vám štýlové detské rifle, ktoré zaručene sadnú na mieru vášmu rástliavemu teenagerovi!

Naše detské rifle sú navrhnuté s ohľadom na pohodlie a štýl. Sú vyrobené z vysokej kvality pružného materiálu, ktorý umožňuje slobodu pohybu, čo je pre aktívne deti veľmi dôležité. Ich moderný a trendy dizajn zaručí, že vaše dieťa bude vždy v krokoch s najnovšími módymi.

Rifle majú pohodlný strih a správne proporcie pre deti vo veku 13-14 rokov a výšku 164 cm. Poskytujú dostatočný priestor na pohyb a zároveň skvele padnú na postavu vašej dcéry či syna. Okrem toho sú vybavené praktickými vreckami na uloženie drobností, ako sú kľúče alebo mobilný telefón.

Vyberte si zo širokej škály farieb a vzorov, ktoré spĺňajú preferencie mladých jedincov. Naše detské rifle sú vynikajúcou voľbou pre školu, voľný čas alebo neformálne udalosti.

Neodkladajte to, pretože vaše dieťa si zaslúži len to najlepšie! Objednajte si detské rifle pre deti od 13 do 14 rokov a výšku 164 cm ešte dnes a poskytnite im štýlový a pohodlný outfit, ktorý ocenia.





User
a teraz napis nieco pre rifle od h&m 10- 11 rokov 146cm

ChatGPT
Názov inzerátu: "Moderné detské rifle od H&M pre deti vo veku 10-11 rokov, výška 146 cm"

Popis inzerátu:
Hľadáte moderné a kvalitné detské rifle pre vaše dieťa vo veku 10-11 rokov a výšku 146 cm? Ponúkame vám skvelé možnosti od renomovanej značky H&M, ktorá je známa svojím trendovým dizajnom a kvalitou materiálov.

Naše detské rifle od H&M sú navrhnuté s ohľadom na pohodlie a štýl. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk a zároveň odolné voči bežnému opotrebeniu. Ich moderný strih a trendy vzory zaručia, že vaše dieťa bude vyzerať štýlovo a cool.

Rifle sú špeciálne prispôsobené pre deti vo veku 10-11 rokov a výšku 146 cm. Majú ideálne proporcie a zabezpečujú pohodlný pohyb. Sú vybavené praktickými vreckami na uloženie drobností a sú ideálne pre rôzne príležitosti, či už je to škola, voľný čas alebo rodinné výlety.

V H&M si môžete vybrať zo širokej škály farieb a štýlov, čo umožňuje prispôsobiť sa vkusu vášho dieťaťa. Vaše dieťa si určite vyberie tie pravé rifle, v ktorých sa bude cítiť skvele a sebavedomo.

Objednajte si moderné detské rifle od H&M pre deti vo veku 10-11 rokov a výšku 146 cm ešte dnes a doprajte svojmu dieťaťu trendový a pohodlný outfit, ktorý vytvorí výrazný štýlový dojem. Pre viac info ma kontaktujte Prosim.
Moderné detské rifle od H&M pre deti vo veku 10-11 rokov, vý
Podobné inzeráty
Štýlové detské rifle pre deti vo veku 11-12 rokov, výška 152
Hľadáte štýlové a pohodlné detské rifle pre vaše dieťa vo veku 11-12 rokov a výšku 152 cm? Máme pre vás perfektné riešenie! Ponúkame vám moderné a kvalitné detské rifle, ktoré budú skvelým doplnkom do šatníka vašej mladšej teenagerky či teenagera. Naše detské rifle sú navrhnuté s dôrazom na štýl a pohodlie. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk a zaručujú dlhotrvajúcu odolnosť. Ich strih je prispôsobený deťom vo veku 11-12 rokov a výške 152 cm, čím zabezpečujú ideálny pomer medzi pohodlím a štýlom. Rifle sú vybavené praktickými vreckami, v ktorých sa vaše dieťa môže zmestiť s drobnými vecami, ako sú kľúče alebo drobné peniaze. Okrem toho poskytujú dostatočný priestor pre voľný pohyb a sú ideálne pre aktívne deti, či už idú do školy, na športové aktivity alebo sa stretávajú s priateľmi. V našej ponuke nájdete rôzne farby a štýly, takže vaše dieťa si môže vybrať podľa svojich preferencií. S našimi štýlovými detskými riflami sa vaše dieťa bude cítiť sebavedome a štýlovo. Nečakajte a objednajte si tieto štýlové detské rifle pre deti vo veku 11-12 rokov a výšku 152 cm ešte dnes. Doprajte svojmu dieťaťu komfort a štýl v jednom a urobte z neho malého módnika!Pre viac info ma kontaktujte Prosim.
Štýlové detské rifle pre deti vo veku 13-14 rokov, výška 164
Máte dospievajúce dieťa vo veku 13-14 rokov a výšku 164 cm? Ponúkame vám štýlové detské rifle, ktoré zaručene sadnú na mieru vášmu rástliavemu teenagerovi! Pre viac info ma kontaktujte Prosim. Naše detské rifle sú navrhnuté s ohľadom na pohodlie a štýl. Sú vyrobené z vysokej kvality pružného materiálu, ktorý umožňuje slobodu pohybu, čo je pre aktívne deti veľmi dôležité. Ich moderný a trendy dizajn zaručí, že vaše dieťa bude vždy v krokoch s najnovšími módymi. Rifle majú pohodlný strih a správne proporcie pre deti vo veku 13-14 rokov a výšku 164 cm. Poskytujú dostatočný priestor na pohyb a zároveň skvele padnú na postavu vašej dcéry či syna. Okrem toho sú vybavené praktickými vreckami na uloženie drobností, ako sú kľúče alebo mobilný telefón. Vyberte si zo širokej škály farieb a vzorov, ktoré spĺňajú preferencie mladých jedincov. Naše detské rifle sú vynikajúcou voľbou pre školu, voľný čas alebo neformálne udalosti. Neodkladajte to, pretože vaše dieťa si zaslúži len to najlepšie! Objednajte si detské rifle pre deti od 13 do 14 rokov a výšku 164 cm ešte dnes a poskytnite im štýlový a pohodlný outfit, ktorý ocenia.
Dámske skinny fit rifle - džínsy (XS, S) Levi´s a iné
Dámske skinny fit rifle - džínsy (XS, S) Levi´s a iné Predám dámske rifle (džínsy) 1. Skinny fit rifle - Levi´s, veľkosť XS: 5€ 2. Svetlé rifle - 26 (S) : 3€ 3. Rifle na traky - 26 (S) : 4€ 4. Rifle s prechodom - 26 (S): 3€ 5. Svetlé rifle - 25 (S): 4€
Rifle,nohavice
Čierne rifle skinny (PREDANE) Béžové rifle - 36/38 - 7€ (nenosené) Biele rifle - S - 7€ (nenosené) Dlhé kárované nohavice - S - 5€ (párkrát oblečené) Trištvrťové rifle - veľkosť 26 - 5€ (nenosené) Tmavomodré trištvrťové gate - veľkosť 26 - 4€ (párkrát oblečené) Bledomodré trištvrťové gate - veľkosť 31 - 4€ (párkrát oblečené) Maskáčové rifle (PREDANE) Fialové rifle Tommy Hilfiger (nosené ale sú kvalitné čiže stále fajn na nosenie) - 29/32 (sedia na S) - 8€ Zelené rifle Reserved 100% bavlna (nové iba vyskúšané) - S ale sú dosť veľké určite na M - 10€ Pošlem poštou v prípade prevodu na účet (+ poštovné), poprípade osobný odber po dohode. Prosím píšte E-MAIL alebo SMS, nevolať.
Dámske rifle 5x
Predám 1. Nenosené čierne dámske rifle, nové, len vypraté rifle F&F, veľkosť 40, cena 5 eur. 2.Nenosené rifle dámske Mustang, veľkosť 38/40. Capri dĺžka, resp. 3/4. Veľmi príjemný materiál. Cena 29 eur. 3.nenosené, len vyprate dámske rifle, značka C&A, veľkosť 38. Rozmery : pás cca 38 cm, dĺžka po rozkrok cca 75 cm, celkom dĺžka vzadu 100cm. Veľmi príjemná látka, mäkká. Cena 10 eur 4. Nenosené dámske rifle s vyšším pásom, len vypraté, zadná dĺžka 95,5 cm, elastické. Cena 10 eur 5.Nenosené elastické rifle s vysokým pásom, len vypraté, dĺžka 103 cm meraná vzadu, úzky strih, v predu bez vreciek.cena 9 eur. Na dobierku neposielam, iba po úhrade poštovného vopred . K cene je potrebné pripočítať poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Osobný odber je možný v Nitre.
DENIM RITTER - ŠTÝLOVÉ PÁNSKE RIFLE
Ponúkame na predaj krásne moderné pánske rifle ZNAČKY DENIM RITTER..Rifle sú veľmi štýlové, moderné a kvalitné materiály.. Ponúkam vo farbe modrá a čierna.Rifle majú pohodlné kvalitné tráky, ktoré sa dajú nosiť na ramenách, ALEBO imidžom spustené dole ku nohám.. Veľkosť rifiel je 34/36/38. Hodia sa ku každému outfitu...NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..