bazár, predaj, inzercia, predám

Moderný nízkoenergetický rodinný dom s bazénom

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj novostavbu samostatne stojaceho nízkoenergetického rodinného domu na pozemku o výmere 601 m2 v Miloslavove. Rodinný dom má modernú architektúru a dispozičné riešenie, pričom plnohodnotne spĺňa požiadavky komfortného a reprezentatívneho bývania pre rodinu, ktorá túži po pokojnom vidieckom prostredí na skok od Bratislavy.
Rodinný dom má celkovú výmeru 117m2, 4 izby a príslušenstvo rozložené na dve časti - denná a nočná.
V dennej časti sa nachádza priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou s preskleným výstupom na terasu, samostatné WC a technická miestnosť, priestranný šatník s chodbou. V nočnej časti sa nachádzajú 3 izby, spálňa s vlastnou kúpeľnou a 2 detské izby taktiež s vlastnou kúpeľnou. Dom ma fotovoltaické panely na streche s celkovým výkonom 6KW a aktívnou virtuálnou batériou. V dennej časti sa nachádza klimatizácia na wifi ovládanie. Dom je vykurovaný elektrickými podlahovým kúrením (DeVi) s ovládaním v každej izbe samostatne, rovnako na wifi ovládanie. Príjemnú klímu v dome zabezpečujú taktiež elektrické ovládané hliníkové žalúzie v každej obytnej miestnosti. Dom je zatepleny 15cm polystyrénom, na streche je taktiež 15cm polystyrén a na strope je 34cm vata. Súčasťou domu je aj plnohodnotne prípravný bazén o rozmeroch 7x3x1,5m s filtráciou, šachtou. Oplotenie a terénne úpravy budu presne podľa vizualizácie (betónové oplotenie, terénne úpravy)

Rodinný dom sa predáva vo vyhotovení NADŠTANDARD podľa vizualizácií.

Dokončenie 08/2023, kolaudácia 09/2023
Moderný nízkoenergetický rodinný dom s bazénom
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Predaj nový nízkoenergetický BUNGALOV v Prešov, Kúty.
Ponúkam na predaj nový nízkoenergetický rodinný dom typu BUNGALOV v Prešov, Kúty. Kúty sú mestská časť Prešova, nachádzajúca sa v severnej časti mesta, doprava zabezpečovaná MHD. Rodinný dom na predaj je NOVOSTAVBA, cca 2ročný dom, nízkoenergetický bungalov, energetická trieda A1, tiež je vybavený rekuperačnou jednotkou. Rodinný dom na predaj je moderne riešený, pozostáva z dvoch samostatných spální, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne s WC, samostatné WC s umývadlom, predsieň, technická miestnosť. Rodinný dom na predaj má podlahové kúrenie a kozubovú pec. Rodinný dom na predaj je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere cca 1200 m2. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 80 m2. K domu patrí aj terasa o výmere cca 26 m2. Na pozemku je postavený aj záhradný domček o výmere cca 20 m2, pod ktorým sa nachádza pivnica. Na pozemku sú urobené kompletné terénne úpravy a výsadby realizované profesionálmi, tiché prostredie, veľa zelene. Výhodou je tiež dostatočné miesto vhodné na pohodlné parkovanie, cca 4 parkovacie miesta. Pozemok je oplotený, brána na pozemok na diaľkové ovládanie. Rodinný dom na predaj je kompletne vkusne zariadený, všetko v cene, nové v prevedení vyšší štandard, odporúčame obhliadku domu, rodinný dom dá sa ihneď užívať, nestaviate - bývate. Cena za dom so zariadením a s pozemkom je 319.000,- EUR.
Vila s bazénom a saunou v tichej lokalite 27 km od MI, 8960m
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj nádherný rodinný dom 27 km od Michaloviec a 7 km od Sobraniec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality: Tento veľmi priestranný rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite obce mimo hlavnej cesty s veľmi vysokou mierou súkromia a jedinou príjazdovou cestou. Pocit súkromia umocňuje praktické osadenie stavby na pozemku. Súkromie naviac zabezpečuje, aj nádherná výsadba stromov. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Tento rozsiahly rodinný dom s veľkým pozemkom, bazénom s naozaj luxusnou saunou je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nadštandartné bývanie na vidieku. Dom je postavený na nádhernom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. Na pozemku sa nachádza funkčný vonkajší bazén s ohrevom o dĺžke 9m a vzácne okrasné dreviny vysokej hodnoty, ktoré dodávajú nehnuteľnosti neopakovateľný štýl. Rodinný dom sa predáva v štádiu, že bez akýchkoľvek úprav je možné okamžité nasťahovanie, alebo je možné aplikovať nové modernejšie architektonické riešenie. Dom je vyrobený s tých najkvalitnejších materiálov s dokončenou kvalitnou fasádou a nádherným kameňovým obkladom, spevnenými plochami, bazénom, veľkým altánkom s grilom a krbom, garáž na 2 autá o rozlohe cez 80m2 s garážovou bránou na diaľkové ovládanie. V dome je nainštalovaný moderný kamerový systém. Parkovanie pre minimálne 4 autá je možné aj vo dvore na spevnenej ploche pred garážou. Na prízemí domu sa nachádza sauna a sprchovací kút (saunu a príslušenstvo je v 100% funkčnom stave) + miestnosť pre domáce kino a herňu + WC pre hostí + technická miestnosť. Prízemie a prvé poschodie je prepojené štýlovým dubovým schodiskom. Už pri vstupe do domu cez hlavný vchod pocítite závan luxusu a veľmi príjemnú atmosféru. Kvalitné dubové shodiská a dudové obložkové dvere nádherne dopĺňajú interiér tejto nehnuteľnosti. Na prvom poschodí sa nachádza úplne nová plne vybavená kuchynská linka prepojená s obyvačkou, ktorá má nedherný výhľad cez obrovské presklenné terasové dvere a je prepojená s vonkajšou terasou. Na prvom poschodí môžete ďalej využívať 4 nádherne zariadené spálne, luxusnú kúpeľňu a samostatné WC. Na druhom podlaži nájdete priestrannú halu a 4 rozsiahle spálne. Na tomto podlaží sa nachádza ďalšia veľmi kvalitná a luxusná kúpeľna s toaletou. Súčasťou predajnej ceny je aj veľmi drahý skoro nepoužívaný luxusný dubový nábytok a ostatné kompletné zariadenie a vybavenie domu!! Pri výstavbe a rekonštrukciách boli použité nadštandardné stavebné materiály!!! Podlahová plocha domu je luxusných 660 m2. Rodinný dom je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete a to elektrickú sieť, verejný plynovod, verejný vodovod a verejnú kanalizáciu. Rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou a pozemkom dispozične pozostáva: PRÍZEMIE: sauna, kúpeľňa, toaleta, miestnosť pre domáce kino a herňu, práčovňa, technická miestn
Moderný dom s veľkým bazénom na skok od Bratislavy
Tento moderný dom v obci Dobrohošť je splnením vašich očakávaní. Nachádza sa len 30 minút jazdy autom od Bratislavy. S bazénom, saunou a ďalšími výhodami vám tento dom poskytne viac než byt v Bratislave. Dom je samostatne stojaci, súkromný prístup a slnečný pozemok. S rozlohou 440m2 poskytuje ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych. Disponuje 5 izbami, 3 kúpeľňami, technickou miestnosťou a garážou. Záhrada je skutočným skvostom s rozľahlým bazénom a terasou. V interiéri nájdete kuchyňu so špičkovými spotrebičmi a elegantné spálne s luxusnými kúpeľňami. Vysoké stropy a moderné osvetlenie dodávajú domu dotyk luxusu. Terasa a sauna s oddychovou miestnosťou sú ideálnym miestom na relax. Okrem toho, dom je energeticky efektívny s vynikajúcou tepelnou izoláciou. Lokalita v obci Dobrohošť ponúka prírodné krásy a športové aktivity. Ak hľadáte moderný dom s pokojom a kvalitným životom mimo rušného mesta, tento dom je ideálnou voľbou. Technické informácie o dome: - Novostavba od 2019 - kolaudácia v r. 2022 - pozemok o výmere 440 m2 - úžitková plocha 133m2 - miestnosť na saunu – 5m x 2,2 m spolu s oddychovou miestnosťou - terasa o výmere 31m2 - bazén 16,5 x 3m, hĺbka - 1,35-1,87m - miestnosť na saunu – 5m x 2,2 m spolu s oddychovou miestnosťou - pivnica – pod saunou, vlastná studňa - garáž, 28m2 - 7mx4m - 5 izieb (3 spálne, 1 šatník, obývacia izba, 3 x kúpeľná, 1 x technická miestnosť - výška stropov - 3,10m na prízemí, 2,55m na poschodí - podiel na ceste 2/3 - súkromná cesta - 3 majitelia - kuchynská linka NAFEKT Šamorín - spotrebiče Whirlpool :mikrovlnná rúra, teplovzdušná rúra, umývačka riadu, varná doska, digestor - digestor zabudovaný vo varnej doske - tepelné čerpadlo, 300L bojler - elegantné luxusne schody - visiace zo steny a bezpečnostné dvojsklo na schodoch - LED pás so zapustenou lištou - Exkluzívne dotykové vypínače a zásuvky LIVOLO - príprava na Pergolu - v betóne 3m - závlahy na ploche 45m2 - vonkajšie lampy osvetľuju stromy - okná - príprava na vonkajšie ele. žalúzie - kanalizácia - jama so štrkom - na vypúšťanie bazéna
Na predaj moderný a úsporný 4-izbový rodinný dom v Iži
OYE Reality ponúka na predaj moderný 4-izbový rodinný dom s terasou a garážou v Iži, na cca. 7 árovom pozemku s nádhernou parkovou úpravou a malou záhradou. Moderný a úsporný rodinný dom skolaudovaný v roku 2017 s celkovou zastavanou plochou 187 m2 sa nachádza v kľudnej a tichej lokalite. Rodinný dom je nízkoenergetický so zateplením (energetická trieda A), typu drevodom s mesačnými nákladmi cca 50€. Virtuálna prehliadka: (odkaz prekopírujte do internetového prehliadača) Dispozičné riešenie: - predizba - chodba - priestranná a svetlá obývačka spojená s modernou kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi a jedálenskou časťou - spálňa so zabudovanou skriňou - hlavná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou - dve nepriechodné izby - kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom - luxusná terasa s grilom a solárnou sprchou - technická miestnosť s umývadlom a tepelným čerpadlom - garáž so sekcionálnou bránou na elektrický pohon Vykurovanie rodinného domu cez podlahové vykurovanie a výroba teplej úžitkovej vody sú zabezpečené tepelným čerpadlom. Okná sú plastové s izolačným trojsklom s vonkajšími žalúziami. Podlahu v izbách tvorí laminátová podlaha, v kúpeľniach a technickej miestnosti je položená keramická dlažba. Bezpečnosť: bezpečnostné dvere a alarm. Inžinierske siete: elektrina, obecná voda, optický internet. Na pozemku sa nachádza aj 40m hlboká studňa, ktorá je napojená na toalety, práčku a zavlažovací systém. Splaškové odpadové vody z rodinného domu sú riešené septikom. Dom sa predáva čiastočne zariadený, alebo podľa dohody. Výhody: - úsporný a komfortný rodinný dom s tepelným čerpadlom a vlastnou studňou (náklady na bývanie cca. 50€/mesiac) - krásny dvor s parkovou úpravou - priestranná garáž - kľudná a tichá lokalita - dostupné optické služby poskytovateľov - blízkosť Dunaja, viaceré možnosti relaxu a športu - cena dohodou! Obec Iža leží v blízkosti Dunaja, v najjužnejšej časti Slovenska a najvýchodnejšom výbežku Podunajskej roviny. Ižou prechádza cesta I/63, smerujúca ľavým nábrežím veľtoku z Komárna do Štúrova. Komárno je vzdialené 8 km západne, Nové Zámky 35 km severne a Štúrovo 40 km východne. V obci sa nachádza rímsky vojenský tábor, ktorý je od roku 2021 zapísaný v Zozname svetového kultúrneho a prírodného dedičstva. Odporúčam obhliadku! Váš realitný konzultant : Adrián Lévay, RSc. / GSM : / E-mail: levay@ Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie OYE Reality kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Kontaktujte nás a pomôžeme Vám vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu. © Text, fotografie a 3D prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie OYE.
5 izbový luxusný rodinný dom Senec na predaj, centrum mesta,
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj luxusný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite priamo v meste Senec, len pár minút od centra mesta a rovnako len pár minút od obľúbených Slnečných jazier. Rodinný dom je murovaný, zateplený, bol skolaudovaný v roku 2001 a postavený na pozemku o výmere 861 m2. Súčasťou domu je dvojgaráž, veľký vnútorný bazén a sauna. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete + studňa a optický internet. Exteriér: Rodinný dom pôsobí naozaj luxusným dojmom už od ulice. Zaujímavá architektúra v kombinácii s bledou fasádou a červenými oknami robia tento dom ešte zaujímavejším. Rovnako je dom veľmi dobre situovaný na pozemku, pričom má ideálnu polohu čo sa týka svetových strán. Na pozemok je vstup cez elektrickú bránku alebo dvojgaráž. Po ľavej strane domu je pristavaný priestor na bicykle. Po pravej strane sa dostávame na krásny a udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Hlavná časť pozemku je orientovaná na južnú stranu a spolu s bazénom je tou ideálnou kombináciou. Určite je dôležité spomenúť, že časť pozemku je pod veľkým stromom, čo vytvára prirodzený tieň. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Interiér: Rodinný dom veľmi dobre dispozične riešený. Je dvojpodlažný a podpivničený. Celková úžitková plocha je až 424 m2. Z toho úžitková plocha prízemia je 196 m2, poschodia 120 m2 suterénu 108 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza vstupná časť, cez ktorú je vstup do obývacej časti, suterénu a nachádza sa tam aj samostatná toaleta. Hlavnou dominantou prízemia je priestranná obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou, cez ktorú sa dostávame do wellness časti domu, ktorú tvorí bazén, sauna a sprcha. Kuchyňa je priestranná, ponúka dostatok pracovného priestoru a samozrejmosťou je aj špajza. Na poschodí nájdeme dve detské izby, hosťovskú izbu a priestrannú spálňu so šatníkom. Z každej izby je vstup na balkón. Zaujímavosťou poschodia je, že na každej strane domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, pričom jedna je v blízkosti detských izieb a druhá je vedľa spálňa. Ako už bolo spomenuté, tak rodinný dom je čiastočne podpivničený, suterén domu má viac ako 100 m2 a poskytuje tak dostatok úložného miesta. Nachádza sa tu aj technická miestnosť, v ktorej je kotol, bojler a ostatné technické zázemie domu. Je tu ešte urobená malá fitnes miestnosť, tkz. „studena“ komora a práčovňa. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v pôvodnej časti mesta Senec na Jasnej ulici. Veľkou výhodou tohto miesta je nízka hustota zastavanosti, príjemné rodinné prostredie, pokojné bývanie a kompletná občianska vybavenosť, len na pár minút chôdze všade tam, kam potrebujete. Rovnako výhodou sú aj široké cesty, takže v prípade, ak máte viac aut alebo očakávate rodinné stretnutie, parkovanie nebud