bazár, predaj, inzercia, predám

Montážne lampy

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám montážne lampy, nové, nepoužité.
Cena za oba typy je 10 €.
Pošlem aj poštou.
Montážne lampy
Podobné inzeráty
Industriálne lampy - reťaze
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. Štýlové ručne robené INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampy zaujmú svojím vzhľadom či už sú zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Drevo väčšinou opálené a okefované-upravené voskom alebo lakom. Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Montážne lampy
Predám montážne lampy, nové. Lampa typu B. sa predáva bez žiarovky. Pošlem aj poštou.
LED lampy + led žiarovky
Predám LED lampy so žiarovkami, vhodné do hál, garáží na osvetlenie priestorov. Zabalené LED lampy za 10 EUR / ks Odbalené LED lampy za 5 EUR / ks Samostatné LED žiarovky 3 EUR / ks Počet kusov je obmedzený, viď. na fotkách. Trnava.
UV LED lampa na nechty, SUNUV 48W UV sušič nechtov SUN4
➤【Inteligentná teplotná ochrana】 Tento stroj na nechty má 4 nastavenia časovača: 10s, 30s, 60s a 99s (režim nízkej teploty). Stlačením tlačidla 99s pre spustenie nízkoteplotného režimu sa v priebehu času postupne zvýši výkon, čím sa odstráni bolesť spôsobená zasychaním gélu. ➤【Profesionálny sušič nechtov všetko v jednom】Profesionálna 48W UV 365 + 405nm lampa na nechty je vybavená 36 LED korálkami, ktoré dokážu sušiť rôzne laky na nechty, ako je UV lepidlo, gravírovacie lepidlo, tvrdé lepidlo atď. dobu vytvrdzovania o 60% ako iné ľad lampy na nechty. ➤【LCD displej a inteligentný infračervený senzor】 LCD displej zobrazuje dobu vytvrdzovania. Keď stlačíte tlačidlo 10s, 30s, 60s, časovač začne odpočítavať; Keď stlačíte tlačidlo 99s alebo keď sa spustí infračervený senzor, časovač sa začne odpočítavať. Vďaka šikovnému infračervenému senzoru môže lampa na nechty pracovať automaticky bez nastavovania časovača. ➤【Dlhotrvajúca a bezpečná LED】 Korálky LED s UV svetlom majú životnosť 50 000 hodín, je to skôr ako biele svetlo slnka, ktoré chránia vaše oči a pokožku pred poškodením. 36 LED guličiek je rovnomerne rozmiestnených vo vnútri lampy na nechty, aby pomohli rovnomerne vytvrdiť gél lak. Nie je potrebné sa starať o výmenu korálikov lampy. ➤【SUNUV Advantage】 SUNUV sa špecializuje na UV LED sušiče nechtov a vyvinula prvú UV LED lampu na nechty. Lampa na nechty SUNUV je určená pre profesionálne manikérky aj amatérov. Značke dôveruje viac ako 5 miliónov profesionálov a salónov po celom svete pre jej výnimočnú kvalitu a jednoduché použitie.
Retro lampa Karel Volf
Predám dizajnovú retro lampu Karel Vilf zo 70 rokov. Lampa je vyrobená z bieleho skla s lesklým povrchom. Celé telo lampy je skryté v guľatom sklenenom tienidle hríbovitého tvaru na kruhovom podstavci. Zaguľatený tvar lampy súvisí s Atomic Age – obdobím kedy sa guľaté futuristické tvary premietali do úžitkového umenia, a ktoré sa v našom prostredí zároveň prelínalo s bruselským štýlom. Rozsvietená lampa vytvára príjemné rozptýlené svetlo. Lampa je funkčná vo veľmi dobrom stave. Výška lampy 36 cm. Cena 100 Eur + poštovné.
Stolná lampa do detskej izby
Predám detskú stolnú lampu. Lampa je napajaná bezpečným napätím 12V DC priamo zo zdroja. Vstavaný vypínač na podstavci lampy. Lampu je možné upevniť aj vertikálne na akýkoľvek podklad (stena,drevený obklad,rám postele a podobne...). Pripájanie lampy do zdroja cez odpojiteľný konektor. Jednoduchá možnosť nastavenia sklonu vďaka pružnému krku lampy. Široký vyžarovací uhol osvetlí dostatočne veľkú plochu stola. Čistenie možné vlhkou handrou a jemným čistiacim prostriedkom. Farba: zelená Výkon: 20W Lokalita: Bratislava-Dúbravka Inzerát platný do zmazania! Cena: 5,-€