bazár, predaj, inzercia, predám

Mosaic Zásuvka 2P+T

Kategória: Ostatné drobné

Zasuvka mosaic 230V s ochranou krytkou, nove, zabalene
9 Ks
Mosaic Zásuvka 2P+T
Podobné inzeráty
Predám 44 ks Legrand Mosaic odlišovací nadstavec na vidlice
Predám 44ks Legrand Mosaic odlišovací nadstavec na vidlice 50299. Program Legrand Mosaic - Odlišovací nadstavec na vidlice pre použitie s nezámennými zásuvkami Mosaic. Nalepí sa na vidlice nezámenného 2P+T zariadenia určeného na napájanie z chránených obvodov. Ean produktu: Designová rada: plexo 55
Legrand rám Mosaic hliník 079302
Predam: Legrand rámik Mosaic hliník 07930 Krycí rámik (2 moduly) pre rad spínačov MOSAIC, farba: hliník Mam na predaj 4ks.
Mosaic Predkonektorovaná zásuvka USB 3.0, 1 modul
Predam: Program Legrand Mosaic - Zásuvka USB typ A na dátový prenos, 1 modul. Biela farba. 15 cm kábel s konektorom. Prenos do 5 metrov. Umožňuje priblížiť USB porty k užívateľovi, napríklad v kancelárskom priestore pri použití DLP kanálov. Mam na predaj 3ks.
Zásuvka dátová Mosaic 079452 RJ45 1M FTP 5 hliníková
Predam: Zásuvka dátová Mosaic 079452 RJ45 1M FTP 5 hliníková. Na predaj 8ks.
Predám novú Legrand Mosaic dátová zásuvka RJ45 UTP Kat. 6
Predám novú Legrand Mosaic dátová zásuvka RJ45, UTP, Kat. 6, 2M Farba: Hliník Kód výrobku: 079464 Smer vypustenia: Rovný Stupeň krytia: IP20
WiFi vonkajšia zásuvka
Inteligentná zásuvka nevyžaduje rozbočovač - pripojte WiFi zástrčku k WiFi routeru a pohodlne ovládajte pripojené zariadenia pomocou bezplatnej aplikácie alebo hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant WLAN zásuvka pre vonkajšie použitie s praktickým časovačom s dennými a týždennými programami - automatické zapínanie/vypínanie záhradného osvetlenia napr. WIFI vonkajšia zásuvka s odklápacím krytom na ochranu pred striekajúcou vodou a cudzími predmetmi (IP44) je ideálna pre použitie na balkóne alebo v záhrade, napríklad na ovládanie vonkajšieho osvetlenia Celosvetový prístup – pomocou Outdoor Smart Plug ovládajte osvetlenie v záhrade (max. 3000 W) hlasom alebo pomocou bezplatnej aplikácie Brennenstuhl Connect – kedykoľvek a kdekoľvek. Inteligentná zásuvka brennenstuhl®Connect WIFI umožňuje ovládanie z vášho domova, odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Ovládajte pripojené zariadenia až do 3 000 W, ako napríklad osvetlenie záhrady, pohodlne vonku pomocou bezplatnej aplikácie brennenstuhl®Connect alebo pomocou hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant. Vďaka integrovanému časovaču je možné nastaviť aj flexibilné funkcie časovača, aby sa vaše elektronické zariadenia automaticky zapínali a vypínali a, mimochodom, náklady na pohotovostný režim boli šikovne znížené. Kompatibilný s akoukoľvek značkou smerovača a nevyžaduje rozbočovač. Pri pripájaní nezabudnite vybrať pásmo 2,4 GHz. Vonkajšia WIFI zásuvka zaujme aj týmito vlastnosťami: Prepínajte odkiaľkoľvek pomocou vzdialeného prístupu Jednoduché uvedenie do prevádzky a ovládanie pomocou bezplatnej aplikácie brennenstuhl®Connect Stupeň krytia: IP44 Napájacie napätie: 230 V / 50 Hz Spínacia kapacita: 13 A / 3000 W max. Rádiová frekvencia: 2,4 GHz WiFi Technické špecifikácie Výška: 9,50 cm Dĺžka: 6,70 cm Hmotnosť: 0,14 kg Šírka: 5,80 cm Farba: čierna Kompatibilita: brennenstuhl®Connect Rádiová frekvencia: 2,4 GHz Bezdrôtový dosah: 40 m Stupeň krytia (IP): IP44 Oblasť použitia: interiér / exteriér Maximálna teplota okolia: 35 °C Minimálna teplota okolia: -10 °C Po dohode pošlem aj na dobierku. Osobný odber Hlohovec.