bazár, predaj, inzercia, predám

Murovaná hala 720 m2, mesto Galanta

Kategória: Sklady

Ponúkame na prenájom halu o výmere 720 m2 nachádzajúcej sa priamo v meste Galanta, v uzavretom areály firmy.
Halu je možné využiť na podnikateľské účely a ako skladové priestory.
Je prízemná a tvorí ju otvorený priestor

Hala má zastavanú plochu 733 m2, rozmer cca.19m x 39 m.
Vnútorná výmera je 720 m2, rozmer 39,57m x 18,2m.

Výška po preklad je 7,5 m pre prípad skladu (svetlá výška). Najvyšší bod v streche je 9,0m.

Do haly je prístup cez bránu vstup s autom/VZV. Je možnosť zväčšenia vstupu – brány pre vstup kamiónu.

Prístup do objektu je možný 24 hodín, 7 dní v týždni.
Parkovanie nájomníkov a ich klientov je zabezpečené na parkovisku v areály.

Ponúkame na prenájom obchodné priestory priamo v meste Galanta.
V ponuke sú aj iné kancelárske a administratívne priestory, kancelária, voľná parkovacie plocha, hala, sklad, ubytovňa, skladový priestor.


Cena nájmu haly dohodou + DPH + energie / mesiac

Zaujala Vás táto ponuka?
Zavolajte mi Katarína Baluchová – , aby ste si ju čo najskôr pozreli naživo.
Murovaná hala 720 m2, mesto Galanta
Podobné inzeráty
IBA U NÁS Prenájom, zariadený autoservis/sklad, Nové Mesto n
AstonReal Ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na prenájom zariadený a kompletne vybavený autoservis, prípadne výrobný alebo skladový priestor, na celom prízemnom podlaží samostatne stojacej dvojpodlažnej haly v Novom Meste nad Váhom na Banskej ulici. Hala je vzdialená 5 km od diaľničného privádzača a 1,6 km od centra Nového Mesta nad Váhom. Bezproblémový prístup osobných i nákladných vozidiel. Hala má podlahovú plochu o výmere cca 720 m2 a má dva samostatné vstupy cez dve veľké brány na každom konci. Doteraz sa hala využívala na Autoservis/renovačná dielňa na veterány. Prízemie haly s rozmermi 12 m x 60 m bolo koncepčne rozdelené na dva samostatné priestory so samostatným vstupom z každej strany dvoma veľkými bránami. V jednej časti o výmere cca 370 m2 sa nachádza kompletne vybavený autoservis so štyrmi stĺpovými zdvihákmi s nosnosťou 3,5t, pracovnými stolmi, regálmi a zariadením potrebným na autoservis (kompresor, pieskovačka, nástroje, náradie atď.). V druhej časti haly o výmere cca 350 m2 bola karosárska a zváračská dielňa a skladové priestory. Hala má dve samostatné kancelárie pre každú časť. Kuchyňa/jedáleň, WC, sprcha a prezliekareň/šatňa sa nachádzajú v strednej časti haly a sú koncepčne navrhnuté ako spoločné priestory pre pravú, aj ľavú časť haly. Po dohode sa dajú stavebne rozdeliť tak, aby vznikli dve samostatné WC aj kuchyne. Brány sú nové s manuálnym ovládaním a dajú sa dovybaviť elektromotorom a diaľkovými ovládačmi. Výhoda haly je jej variabilita, tj. môžu to byť dva samostatné priestory - dve samostatné prevádzky, možnosť prenajať viac ako 300 m2, alebo možnosť spojiť oba priestory do jedného s celkovou podlahovou plochou cca 720 m2. Ideálne využite haly je na autoservis, pneuservis, karosársku a lakovnícku dielňu, alebo na výrobu či stolársku dielňu. Hala má predimenzovanú elektroinštalácia s rozvodmi a zásuvkami na 220V, 380V s rozmiestnením každé 4 m po celom vnútornom obvode haly. Obe časti haly majú samostatný merač elektrickej energie. V objekte je voda a kanalizácia. Vykurovanie je zabezpečené 4 infračervenými žiaričmi nad pracovnými stolmi a dvomi kachľovými pecami na pevné palivo. V priestore je dostatočná prirodzená svetlosť, je však vybavený aj moderným LED osvetlením, ktoré sa dá samostatne zapínať a vypínať pre každých 16 m2, aby sa dosiahla čo možno najväčšia úspora el. energie. Priestor je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom a je napojený na SBS, ktorá má sídlo a výjazdové stredisko hneď v susedstve, cca 50 m od haly. Prenajímateľ je ochotný urobiť stavebné úpravy na mieru nájomcovi v prípade dlhodobého prenájmu. Halu je možné stavebne upraviť tak, že minimálny priestor v m2, ktorý je si možné prenajať, je 300 m2. V momentálnej ponuke výrobných priestorov je táto hala jediná, kde je možnosť začať podnikať v priestore od 300 m2 a postupne sa rozširovať až do 720 m2. Samozrejme je možné si prenajať okamžite aj celý priestor na prízemí.
Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výroba, sklady
Situovaná v uzavretom oplotenom areáli, strážená, pod kamerami. IHNEĎ k dispozícií. Rozmery: CELÁ HALA 693m ², POZEMOK: 1800 m ² Ponúka sa možnosť viacerých možností: prenajať si celú halu, alebo iba pozemok, alebo iba časť haly, alebo len časť pozemku, závisí podľa požiadaviek klienta. Možné prenajať, aj viacerým nájomcom. Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť, v blízkosti je medzinárodné letisko Košice. BENEFIT: Hala má spracovaný a odsúhlasený projekt posudzovania vplyvov na životne prostredie tzv . EIA, má vydané platné povolenia do r. 2025 na skladovanie aj nebezpečného odpadu a aj bezpečného odpadu (plasty, papier, lisovanie fólií, šrot,...). Jedná sa o súhlasné stanovisko štátnych organizácií, ktoré je potrebné k vydaniu povolenia viazané k prevádzke v ktorej sa nakladá z odpadom. Hala má spracovaný projekt protipožiarnej ochrany a na pozemku sú protipožiarne hydranty. Má 2 brány. Výška vstupnej rolovacej brány je 4,5m vstup možný aj pre kamión.. Strecha plechová. Nezateplená budova. Výška k stropu 5,5 m. Šírka haly: 15 m, dĺžka: 45 m. K DISPOZÍCIÍ: zrekonštruovaná kancelária (v prípade prenajatia celej haly), spoločné sprchy s WC, ďalšie separátne WC, všetky tieto priestory sú vybavené elektrickými radiátormi s možnosťou ovládania teploty cez mobil vzdialene. Unimobunka, využívaná ako šatňa. INTERNET: Vysokorýchlostný internet (wifi) v hale s pevnou IP adresou od firmy Swan. Rýchlosť 10Mbs upload aj download, pre použitie čítačiek čiarových kódov, pripadne iné online zariadenia ktoré sú využívané pre logisticky sklad. ELEKTRINA: hala má 2 elektromery. Pre hlavný odber a podružné meranie napr. pre spotrebu výrobnej linky. KANALIZÁCIA a VODA: prípojka na kanál a vodovod U.S.STEEL. Možnosť pripojenia sa na PLYN. Hala má 12ks full HD kamery, na monitorovanie interiéru aj exteriéru s rekordérom a úložiskom 4TB cca na 1mesiac záznamu. Možnosť pripojiť sa na kamery, aj z mobilu aj zo zahraničia. Môžete si diaľkovo riadiť sklad a distribúciu a sledovať tovar a manipuláciu cez kamery. Výborný prístup pre nákladné autá a kamióny. Príjazdová asfaltová cesta, možnosť váženia aj otáčania sa kamiónov. Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť. Vzdialenosť: 2 km od U.S.STEEL Košice, 12 km od mesta Košice, 2 km od medzinárodného letiska Košice. *** PRENÁJOM HALY: cena DOHODOU. Zahrnuté je monitorovanie kamerami, využívanie sociálnych miestnosti. Média sa nájomcom refaktúrujú. PRENÁJOM POZEMKU: 1,-€ / m ² bez DPH. *** Možnosť využiť aj ĎAĽŠIE SLUŽBY: vykládky, nakládky paletizovaného tovaru, alebo bigbagov vlastným vysokozdvižnym vozikom Linde s nosnosťou 2t. Vyrobna hala, vyroba, hala, haly, sklad, sklady, skladovacie priestory, pozemok na prenajom, prenajom,
Murovaná hala 800 m2 so žeriavom 5 ton, kancelária, Galanta
Ponúkame na prenájom halu o výmere 800 m2 nachádzajúcej sa priamo v meste Galanta, v uzavretom a monitorovanom areály firmy. Halu je možné využiť na podnikateľské účely a ako skladové priestory. Je prízemná a tvorí ju otvorený priestor, kancelária, 2 sociálne zariadenia a 2 sprchové kúty, šatňa. Nachádza sa tu 5 tonový žeriav pre nakladanie materiálu, osvetlenie, elektrina 220/380V. Hala má zastavanú plochu 830 m2, rozmer cca.19,3m x 43 m. Vnútorná výmera je 800 m2 Výška po žeriav 4,30 m. Výška po preklad je 6,65 m pre prípad skladu (svetlá výška). Najvyšší bod v streche je 9,0m. Pre prípad využitia žeriavu, ktorý je osadený v hale sa dá využiť výška 4,3 m, keďže žeriav je pohyblivý a je osadený v tejto výške. Do haly je prístup cez 4 brány vstup s autom /kamiónom. Výška brány je 4,27 m. Prístup do objektu je možný 24 hodín, 7 dní v týždni. Kamerový systém v celom areály. Voľný vstup 6:00-20:00, potom vrátnik na telefóne. Parkovanie nájomníkov a ich klientov je zabezpečené na parkovisku v areály. Ponúkame na prenájom obchodné priestory priamo v meste Galanta. V ponuke sú aj iné kancelárske a administratívne priestory, kancelária, voľná parkovacie plocha, hala, sklad, ubytovňa, skladový priestor. Cena nájmu haly dohodou + DPH + energie / mesiac Zaujala Vás táto ponuka? Zavolajte mi Katarína Baluchová – , aby ste si ju čo najskôr pozreli naživo.
Prenájom priemyselno obchodnej haly
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priemyselnú halu využiteľnú ako sklady, pripadne aj ako priemyselnú prevádzku podľa záujmov nájomcu. Hala sa nachádza meste Nitra, na Novozámockej ulici v areáli bývalej firmy Plastika Nitra Hala je plne funkčná, napojená na všetky potrebné siete – kanalizácia, voda, plyn, el. energia – 220 aj 380 V. Má samostatné WC. Vstup do haly je cez krytú nakladaciu rampu, ktorá umožňuje vykladanie a nakladanie kamiónov pomocou motorových vysokozdvižných vozíkov. Samotné skladovacia hala je tvorené 2 skladovými priestormi. Priestor č. 1 má rozmery cca 24 x 30 m spolu cca 720 m2 Priestor č.2 má rozmery cca 24 x 45 m spolu cca 1080 m2 Celková skladovacia plocha je 1800 m2. Hala je predelené murovanou priečkou, skladovacie priestory 1 a2 sú prepojené 2 prechodmi v šírke cca 6 m na vonkajších stranách haly Výška haly je cca 8m. Hala je vybavené osvetlením (220 V) s možnosťou napojenia na 380 V cez centrálnu rozvodnú el. skriňu. Spotreby el. energie je kontrolovaná samostatným meraním. Detailné informácie budú prezentované počas obhliadky. Halu je možné upraviť podľa požiadaviek konkrétneho záujemcu. Prednosť majú záujemcovia o dlhodobý prenájom. Skladové hala sú disponibilná okamžite. Cena za prenájom je 4,00 EUR/m2 a mesiac plus energie. V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť prenajatá najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.
Predaj  : MAXEN HALA objekt pre výrobu a sklad 546 m2 s admi
MAXEN Reality Centrum ponúka na predaj HALU s administratívnymi a skladovými priestormi, v areáli na Južnej tr., Košice IV – Juh, vrátane príslušných pozemkov a podielov na prístupovej ceste. Hala bola skolaudovaná v roku 2015 Pozemok 1572 m2 + časť z pozemku o výmere 729 m2 ( novým geometrickým plánom ),podiely na prístupových komunikáciách sa rozdelia na 3 časti (predávajú sa 3 haly) . Hala je súčasťou jedného areálu, je na predaj aj celý areál 4 haly s pozemkami viď jednotlivé ponuky hál ID : 6545,6554,6556,6558 Celková úžitková plocha objektu 546 m2 (Objekt označený 02) Z toho: HALA 416 m2 Skladové priestory 18 m2 Administratívne priestory 3 - 83 m2 Sociálne zázemie ( 5 x WC + 3 x umyvárka + šatne + kuchynka ) 29 m2 Popis haly: nosnú konštrukciu haly tvorí železobetónový skelet. Hala je jednoloďová o osovom rozmere 30x18 m. Hala je opláštená obvodovými aj strešným panelmi. Výška haly je na spodnom okraji ŽB väzníka 6,00 m, v hrebeni 7,50 m. Administratívne priestory sú vykurované elektrickými sálavými panelmi. V hale sa nachádza niekoľko plynových žiaričov. Podlahu tvorí pancier betón hrúbky 200 mm. Hala je momentálne rozdelená medzi 2 nájomcov vnútornými deliacimi priečkami zo sendvičových panelov. Vstup do všetkých častí haly je zabezpečený cez vstupné sekčné brány. V každej časti haly je minimálne 1 vnútorný hydrant, vonku sú 2 nadzemné hydranty. Na fasáde budovy sú kamery s nahrávaním. Sociálno-administratívne vstavky sú sadrokartónové. Jeden nájomca má zmluvu s výpovednou lehotou 1 rok, druhý nájomca má 3-6 mesačnú výpovednú lehotu. Každý z nájomcov má vlastný podružný elektromer, plynomer aj vodomer. Príslušenstvo: Časť plotov Parkoviská podľa prílohy – delenia areálu Pomerná časť brány otváracia ručne na hranici parciel Pomerná časť diaľkovo ovládanej brány na hranici parciel Nový majiteľ bude podružným odberateľom vody a zemného plynu Studňa, z ktorej sa napája podzemná požiarna nádrž sa nachádza pod halou 01 (vedie k nej kolektor z parkoviska) Splaškové vody sú odvádzané do areálovej kanalizácie a následne sú prečerpávané do verejnej kanalizačnej siete. Do haly aj administratívnych priestorov je zavedený optický internet od spoločnosti ANTIK a SWAN Cena : 1 070 000 € + DPH
Predaj  : MAXEN HALA pre výrobu a sklad 1844 m2 + administra
MAXEN Reality Centrum ponúka na predaj HALU s administratívnymi a skladovými priestormi, v areáli na Južnej tr., Košice IV – Juh, vrátane príslušných pozemkov a podielov na prístupovej ceste. Hala je súčasťou jedného areálu, je na predaj aj celý areál 4 haly s pozemkami ,viď ponuky ID: 6553,6555,6554,6557 Hala skolaudovaná v roku 2013 Pozemok 2822 m2 + podiely na prístupových komunikáciách Celková zastavaná plocha objektu 1844 m2 ( Objekt označený 01 ), úžitková plocha 1780 m2 Z toho: HALA 1283 m2 ( momentálne rozdelená medzi 4 nájomcov vnútornými deliacimi priečkami ) Administratívne priestory o výmere cca 300 m2 Chodby, sociálneho zázemia ( WC 7 x, sprchy, šatne kuchynky, kotolňa, serverovňa ) cca 111 m2 Príručné sklady 86 m2 ( 3 x ) Popis haly: nosnú konštrukciu haly tvorí oceľová konštrukcia. Hala je dvojloďová. Šírka 1 lode je 15 m, celková šírka 30 m, dĺžka haly je 60 m (uvedené rozmery sú „osové“). Hala je opláštená obvodovými aj strešným panelmi. Výška haly je na spodnom okraji ŽB väzníka 6,00 m, v hrebeni 7,50 m. Administratívne priestory sú vykurované plynovými kotlami. V hale sa nachádza niekoľko plynových žiaričov. Podlahu tvorí pancier betón hrúbky 200 mm. Hala je momentálne rozdelená medzi 4 nájomcov vnútornými deliacimi priečkami zo sendvičových panelov. Vstup do všetkých častí haly je zabezpečený cez vstupné sekčné brány. V každej časti haly je minimálne 1 vnútorný hydrant, vonku sú 2 nadzemné hydranty. V objekte je zavedený optický internet od SWANu. Na fasáde budovy sú kamery s nahrávaním. Murovaný vstavok s betónovým stropom. Ostatné sociálno-administratívne vstavky sú sadrokartónové. Nájomcovia v tejto hale majú „štandardné“ zmluvy s výpovednou lehotou 3-6 mesiacov, len jeden nájomca má zmluvu do roku 2025 s opciou. Na streche tejto haly je nainštalovaných spolu 210 fotovoltaických panelov o celkovom výkone 60,9 kWp. Súčasťou predaja je aj trafostanica . Každý z nájomcov má vlastný podružný elektromer, plynomer aj vodomer. Príslušenstvo: Časť plotov Parkoviská podľa prílohy – delenia areálu Pomerná časť brány otváracia ručne na hranici parciel Pomerná časť diaľkovo ovládanej brány na hranici parciel Nový majiteľ bude podružným odberateľom vody a zemného plynu Studňa, z ktorej sa napája podzemná požiarna nádrž sa nachádza pod halou 01(vedie k nej kolektor z parkoviska) Splaškové vody sú odvádzané do areálovej kanalizácie a následne sú prečerpávané do verejnej kanalizačnej siete. Do haly aj administratívnych priestorov je zavedený optický internet od spoločnosti ANTIK a SWAN Cena : 3 150 000 € + DPH