bazár, predaj, inzercia, predám

MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATA NA PREDAJ, POZEMOK 236 m2, ELE…

Kategória: Chalupy, Chaty

MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATA NA PREDAJ, POZEMOK 236 m2, ELEKTRINA, STUDŇA

Popis: Obyvatelia bytov, týmto si Vás dovolujem osloviť jednou ponukou!

Jozef Andrejkovics ponúka na predaj záhradkársku chatu na Malodvornickej ceste - vstup je z ulice Istvána Gyurcsóa v Dunajskej Strede na pozemku o výmere 236 m2.
Murovaná chata s podpivnečím je tradične postavený, je v pôvodnom ale v zachovalom, udržiavanom stave, kolaudácia bola v roku 1988.

Dispozičné riešenie chaty:
Vstupná terasa, 1x miestnosť

Dispozičné riešenie v suteréne:
1x miestnosť

Nehnuteľnosť je napojená na elektriku 220V, na polievanie slúži studňa - možnosť napojenia čerpadla, pozemok 236 m2 je oplotený, je v udržiavanom stave.

IS siete: studňa, elektrina,

Odporúčam hlavne pre tých, ktorý chcú stráviť voľný čas v prírode s grilovaním, záhradkárčením alebo oddychom.
V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na Vás! Kontaktná osoba: Jozef Andrejkovics,tel.:
Počet izieb: 1.izbový
Celková úžitková plocha m2: 13
Plocha obytnej časti m2: 10
Výmera pozemku m2: 236
Zastavaná plocha m2: 8
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m: 10m x 23m
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Kombinácia
Podpivničený: Áno
Skolaudovaný v roku: 1988
Rok poslednej rekonštrukcie:
Inžinierske siete: Elektrina,Studňa
Kúrenie: Elektrické
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Počet bytov v dome:
Vybavenie domu: ,,,,,,
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Elektrický prúd: 220 V
Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Zimné športy,Divadlo,Kino,Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Rekreácia
Typ strechy: Sedlová
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalšie informácie: Jozef Andrejkovics
j.andrejkovics@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Comfort
Adresa: Bacsákova 16
929 01 Dunajská Streda


Telefón:
MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATA NA PREDAJ, POZEMOK 236 m2, ELE…
Podobné inzeráty
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Pekná CHATA s rovinatou ZÁHRADOU 426m² pri Košiciach / Kysak
Ideálny, rovinatý a slnečný pozemok s murovanou chatkou na jedinečnom mieste, ukrytom v lone prírody, nad Hornádom, ponúka všetko čo hľadáte k relaxu s rodinou či osamote.. S pocitom ďaleko od civilizácie a pritom len 0,5 Km jazdy autom alebo 15 min. peši od žel. stanice Kysak, stojí útulná murovaná chata s rovinatou záhradou, obklopená ovocnými stromami, lesom, kvetmi a viničom. Skvelé miesto na víkendový relax či po možných úpravách aj na perspektívne celoročné bývanie = po dobudovaní kúpeľne. Záhrada sa nachádza v jedinečnej menšej záhradnej kolónii s pocitom súkromia a bezpečia a vedie k nej celoročne dobre zjazdná panelová cesta. - Pozemok je úplne rovinatý a ponúka ideálnu výmeru: 426 m2 - Rozmery pozemku cca 19 m2 x 23 m2 Chatka na pozemku je podpivničená, murovaná z pórobetónových tvárnic s dreveným prekladom a škridlovou strechou, je skolaudovaná so súpisným číslom a ponúka: - 24 m2 podlahovej plochy + nízke podkrovie (na spanie) + pivnicu 20 m2 - chatku je možné zväčšiť a nadstaviť, ponúka tak perfektný priestor pre váš nový plán či vysnívaný domček - po realizácii kúpeľne je možné aj celoročné bývanie = momentálne je chata bez kúpeľne ENERGIE: Chata je napojená na prívod pitnej vody, prívod úžitkovej vody, el. prípojku 230/400V, odpad je riešený spoločným trativodom a toaleta suchým a chemickým WC. VYBAVENIE: Na dvore sa nachádza drevená kôlňa na uloženie náradia a kosačky, no aj keby ste ho odložiť zabudli, tu vám určite nezmizne :) ZÁHRADA: Ponúka všetko čo pre dobrý relax potrebujete a ani vaši priatelia, deti či vnúčatá, sa v nej určite nudiť nebudú: - letná kuchynka s pultom s prívodom vody na varenie a pečenie - ohnisko na opekanie - detský domček so šmýkačkou - kôlňa na drevo a náradie - nafukovací bazén s filtráciou - bránka na futbal - trampolína DOSTUPNOSŤ: Záhrada je celoročne dostupná autom po 0,5 Km panelovej ceste na konci so stúpaním / prípadne 15 min. pešo / od žel. stanice Kysak. Cesta z Košice - Kysak trvá vlakom: 10 min / autom: 15 min cez Trebejov alebo po diaľnici cez Obišovce. V lokalite je niekoľko celoročne obývaných chát = celoročne zjazdná cesta. Orientácia okien: Juh / Západ Chata aj pozemok sú bez tiarch, kúpou ihneď voľné Výhody: ----------------- - dobrá dostupnosť - rovinatý pozemok - voda pitná + úžitková - murovaná chata - podkrovie + pivnica - nízke náklady - rýchle vlakové spojenie Cena je vrátane príslušenstva a vybavenia tak ako na foto: bazén, trampolína, gril, hojdačka atď.. CENA: 49.900,-€ Pri rýchlom jednaní možná menšia dohoda. Viac FOTO nájdete na: Viac INFO: Andrej ĎURICA / Senior maklér durica@ -= CASSA REAL / Nájdeme Vám domov =-
SPEKTRUM REALITY- Na Predaj murovaná chatka s pozemkom 315 m
Realitná kancelária SPEKTRUM REALITY Vám  ponúka na predaj záhradu s murovanou chatou, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v záhradkárskej osade ,,600 ročnice" s krásnym výhľadom na mesto Prievidza.  Záhradná chata so zastrešeným prístreškom leží v lokalite, ktorá je zaujímavá okolitou prírodou a ponúka možnosť na trávenie voľného času pri turistike, cykloturistike a hubárčenie Chatka je v osobnom vlastníctve, leží na rovinatom a slnečnom pozemku so súpisným číslom a adresným bodom. Novému majiteľovi zostáva kompletné vybavenie chaty a nábytok Nehnuteľnosť ponúka bohatý priestor pre relax, grilovanie a záhradkárčenie. záhradná chata je jednopodlažná, komplet podpivničená a s obytným podkrovným priestorom. V podpivničenej časti chatky sa nachádzajú dva technické priestory na odkladanie ovocia, zeleniny a priestor na odkladanie záhradného náradia. Na 1. podlaží sa nachádza vstupná menšia terasa, obytná miestnosť s kuchynským kútom, sporák na pevné palivo, kuchynský stôl a 4ks jedálenské stoličky. Z miestnosti vedie drevené schodisko do podkrovného priestoru, ktorý je využívaný na spanie pre 2-4 osoby. Vykurovanie je zabezpečené krbovou pieckou na pevné palivo. Záhradná chata je spojená so zastrešeným prístreškom o rozmere 6.20 m x 4.30 m postavená so smrekových hranolov. Na pozemku sa nachádza veľký skleník, záhradný krb, sprchovací kút, záhradná hojdačka. Na pozemku je studňa s hĺbkou 5metrov, pri vonkajšom krbe je menší  300L zelený sud na vodu. Pred chatou je nádrž na vodu 1200L a ďalšia nádrž na vodu je za skleníkom 800L. V blízkosti je hospodárska budova s pitnou vodou. Úžitková voda je na pozemku. Záhrada s chatou nemá pripojenie na elektrickú energiu ( chata má 3 solárne panely) Na pozemku sa nachádzajú okrasné dreviny záhradný javor, kríky ( maliny, černice, justa, hrozno- zelené +modré, egreše, čučoriedky, ríbezle- červené+ čierne) K záhradkárskej osade vedie spevnená príjazdová cesta pre osobné vozidlá a veľké parkovisko je pred vstupnou bránou. Parkovať je možné aj priamo pred chatou. Platba je možná v hotovosti, alebo aj na úver. Cena nehnuteľností: 41 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu). Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke chaty ktorú Vám zabezpečíme na čísle   alebo ma kontaktujte emailom: dajana.svecova@ Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára.
Záhradná chata s altánkom a vlastným pozemkom na Dubine
REALITY TATRY - EXKLUZÍVNE - VÝBORNÝ STAV - LEN KÚPIŤ A UŽÍVAŤ - ODPORÚČAME !!! Ponúkame na predaj veľmi peknú Záhradnú chatu s altánkom a vlastným pozemkom s kompletným vybavením, ktorá sa nachádza pri obci Hranovnica v lokalite Dubina v záhradkárskej oblasti. Chata je trojpodlažná so zastavanou plochou jedného podlažia 22 m2 a výmera pozemku je 344 m2. Z chaty je nádherný výhľad na celú panorámu. Je to slnečná chata orientovaná V-J-Z. Chata je napojená na elektriku. Chata pozostáva na prízemí z kuchyne s jedálenským kútom a špajzou, pieckou na pevné palivo napojenú na ústredné kúrenie - vykurovanie radiátormi a prenosnou plynovou keramickou pecou, na poschodí je obývacia hala s balkónom a v podkroví sa nachádza ďalšia izba na spanie. Chata je murovaná, vstupné dvere vymenené za plastové, okná sú drevené, strecha je sedlová s plechovou krytinou. Chata sa predáva s kompletným vybavením. WC je suché, voda na polievanie je dažďová so zásobníkov na vodu s objemom 1000 l. Pozemok je nádherne kaskádovito upravený s okrasnými a úžitkovými drevinami, kvetmi, skalkami, hroznom, zatrávnený. Altánok so sedením spríjemní každú chvíľu strávenú na chate či už s rodinou alebo priateľmi. Na pozemku sa nachádza aj plechový záhradný domček na náradie, domček na drevo a domček so suchým WC. Chatu je možné pri uskromnení sa, využiť aj na celoročné bývanie. Pred chatou je dvojitá odťahovacia brána s parkoviskom pre 2 autá. Pergola s hroznom skvelo tieni v slnečných dňoch pred prehriatim auta. Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99. CENA: DOHODOU Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: alebo
Rekreačná chata  - Zvolen - Hronská Dúbrava, pozemok-443 m2
SaleA – Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj chatu v Hronskej Dúbrave o výmere 72m2. Chata na nachádza v Hronskej Dúbrave v časti osada Horná Dúbrava. Chata je situovaná v miernom svahovitom pozemku s dobrým prístupom po celoročne udržiavanej ceste vedúcej z Hronskej Dúbravy. Chata je z časti murovaná a z časti drevenej konštrukcie. Pri chate je dláždená terasa s altánkom a vonkajším krbom. Vzadu za chatou sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Chata je vykurovaná pieckami na drevo a v kuchyni sporák na drevo aj plynový sporák na plyn. bombu. Chata je pripojená na inžinierske siete - elektrika, voda je napojená na obecný vodovod a odpad je riešený septikom. Chata je kompletne zariadená a dá sa využívať celoročne. Stavba pozostáva z chodbičky, kompletne zariadenej kuchyne (vybavená so stolom, stoličiek, kuchynskej linky, chladničky, mikrovlnky, sporáka na drevo, plynového sporáka a ostatného kuchynského zariadenia), dvoch izieb (postele, fotele, skrinky, piecky na kúrenie) a kúpeľne (s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc). Strecha je sedlová s krytinou plech a bonský šindeľ. Je možnosť pod strechou vybudovať obytné podkrovie, do ktorého je prístup z vonku odzadu chaty po schodoch. Keďže je situovaná v krásnom tichom prostredí Kremnických vrchov s krásnymi výhľadmi, je tu obrovská možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia. Priľahlá záhrada (výmera 443m2) s ovocnými stromami umožňuje relax, ako aj záhradkárčenie a pestovanie plodín. Blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice naopak ponúka využitie chaty na trávenie rodinných víkendov alebo výletov do týchto miest. DISPOZÍCIA CHATY: Zo vstupnej chodbičky sa vpravo prechádza do kompletne zariadenej kuchyne. Vľavo zo vstupnej haly sa dá prejsť do dvoch zariadených samostatných obývacích izieb. Vpravo za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc. Keďže je chata situovaná Z/V je celodenne presvetlená. Pri chate sa nachádza dláždená terasa s altánkom s vonkajším krbom a vzadu za chatou záhrada s ovocnými stromami. Odzadu do chaty vedú schody do podkrovia, ktoré sa dá upraviť na obytné účely. VÝHODY zhrnutie: – výmera chaty 31m2, celková výmera pozemku 443m2 – bezproblémový prístup a parkovanie – tiché a nádherné prostredie s panoramatickými výhľadmi v lone prírody – celoročné užívanie, kompletné zariadenie chaty – orientácia Z/V – možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, grilovačiek, záhradkárčenie – altánok s vonkajším krbom – záhrada s ovocnými stromami – možnosť obytného podkrovia – blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice pre Vašu ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti si v kľude pozrite 3D SCAN, VIDEO a v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. INFO: kontakt:, ambrus@, spoločnosť SaleA okrem právnych služieb, zabezpečuje v prípade potreby aj hypotekárne služby…
HALO reality - Predaj, záhradná chata Dubnica nad Váhom - NO
Ponúkame na predaj krásnu chatu s veľkou záhradou vo vyhľadávanej záhradkárskej osade v Dubnici nad Váhom s celoročným prístupom autom. Je postavená na priestrannom mierne svahovitom pozemku o výmere 650m2 a rozmeroch cca 12x57m. Chata je novostavba postavená a skolaudovaná v roku 2013 so súpisným číslom. Má betónový základ, je murovaná a kompletne zateplená (podlahy, fasáda, strecha), ako strešná krytina bola použitá kvalitná pálená škridla. Pôdorys chaty je 20m2, pivničné priestory sú odvetrané a vhodné na sklad ovocia a zeleniny a tiež slúžia ako odkladací priestor. Pred vstupom do pivnice je krytá a vydláždená terasa s výhľadom na záhradu. Prízemie je využívané ako denná časť, ktorá je vybavená kuchynským nábytkom, jedálenský stôl so stoličkami, krbom, vchodovými dverami, vstupom na balkón s markízou a schodiskom do podkrovia. Podkrovie je využívané ako spacia časť so vstupom na druhý balkón. Splachovacie WC má vstup samostatne z vonku chaty, ale v prípade potreby je možné dispozične vyriešiť vstup z vnútra a taktiež dorobiť aj sprchu. Chata má vlastný internet, je napojená na elektriku, odpad je riešený žumpou a voda je zabezpečená zo spoločného rezervoáru. Vykurovanie chaty je zabezpečené krbovou pieckou ( komín je riadne vyvložkovaný s platnými revíziami ). V záhrade je vybudovaná ešte jedna pivnica a záhradný domček, ktorý slúži ako dreváreň. Chata sa predáva s kompletným zariadením. Na priestrannej záhrade sú vysadené mladé ovocné stromy a kríky. Záhrada sa tiež využíva na pestovanie zeleniny a veľkou výhodou je aj vybudovaný zavlažovací systém. Chata je obklopená krásnou prírodou s výhľadom na mesto, popri chate vedie novo vybudovaná cyklotrasa, je tu celoročne bezproblémový prístup autom, vlastné parkovanie priamo pred bránkou a prístup na pozemok z dvoch strán. Chata by mohla byť vhodná aj na celoročné bývanie. Odporúčam vidieť. Ku tejto nehnuteľnosti nebol vytvorený energetický certifikát. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: IL-60255. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom