bazár, predaj, inzercia, predám

MUŽ opatrovateľ s Angličtinou hľadá prácu na turnusy vEU/UK

Kategória: Zdravotníctvo

Dobrý deň,
ja muž 42, anglický jazyk, os. auto k dispozícii, Skúsenosti 2 roky v opatrovateľskom domove dôchodcov v Anglicku, 2 roky opatrovanie člena rodiny SVK.
(nemám opatrovateľský kurz)

od Septembra hľadám prácu opatrovateľa na turnusy v krajinách EU alebo Anglicku (mám UK settled status).
Hľadám prácu, kde sa dohovorím Anglicky, nakoľko z nemčiny mám ,len slabé základy(samozrejme ak by bola možnosť rád sa ju naučím).

Inzerát platný do zmazania, ak nedvíham prosím SMS, zavolám späť.
Ďakujem

MUŽ opatrovateľ s Angličtinou hľadá prácu na turnusy vEU/UK
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu ako Opatrovateľ "
Hľadám si prácu ako Opatrovateľ ,Sanitár/Pomocný pracovník v zdravotníctve ,mám dlhoročné skúsenosti s praxou, Alzheimerom,Parkinsonom, Peg sondou, močovým katétrom, cukrovkou, ťažšími pacientmi . Bol som prof. zaškolený aj na tracheostómiu, mám až 3 roky praxe - starostlivosť, ošetrovanie , Odsavanie hlienov , cvičenie, Rehabilitácia. Som Pracovitý, slušný, inteligentný, nekonfliktný, profesionálny. Pracujem na turnusy .... V prípade ponuky pracovného miesta ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle Tel: Nástupu do práce : od 27.06.2023 Bežné činnosti pri opatrovaní : bežné upratovanie nákupy príprava a servírovanie jedla pranie bielizne sprievod pri prechádzke starostlivosť pri akútnom ochorení dohľad poskytnutie prvej pomoci pomoc pri osobnej hygiene prebaľovanie pomoc pri obliekaní a vyzliekaní sprievod pri chôdzi polohovanie doprevádzanie k lekárovi a na úrady perorálne podávanie liekov 24 hodinové opatrovanie zahŕňa nasledujúce služby: 1. Sebaobslužné úkony: Pomoc pri osobnej hygiene (sprchovanie, kúpeľ, umývanie vlasov, osobná hygiena (holenie, strihanie nechtov, starostlivosť o zuby, česanie)) Stravovanie, pitný režim (porciovanie jedla, kŕmenie, pomoc pri pití) Vyprázdňovanie (sprievod na toaletu, pomoc pri obliekaní, vyzliekaní, účelná očista po toalete, sprievod z toalety, podanie podložnej misy, močovej fľaše s následným očistením pomôcok, nasadenie a výmena plienky) Obliekanie a vyzliekanie (obliekanie, obúvanie, vyzliekanie, vyzúvanie) Mobilita, motorika (sprievod pri chôdzi, pomoc pri vstávaní z lôžka, pri líhaní na lôžko, polohovanie, pomoc pri manipulácii s predmetmi, obsluha a premiestňovanie predmetov dennej potreby) 2. Úkony starostlivosti o domácnosť: Nákup potravín, drogérie a iného drobného spotrebného tovaru Príprava jedla, varenie, zohrievanie jedla Umývanie riadu Bežné upratovanie domácnosti Obsluha domácich spotrebičov Pranie, žehlenie Starostlivosť o lôžko Vynášanie drobného odpadu do zbernej smetnej nádoby Iné jednoduché úkony spojené s chodom domácnosti 3. Základné sociálne aktivity: Sprievod Na lekárske vyšetrenie Pri vybavovaní úradných záležitostí Pri záujmových činnostiach Na nákup, prechádzky Predčítanie pre osobu slabo vidiacu alebo nevidiacu pri vybavovaní úradnej a osobnej korešpondencie a pri nakupovaní Meno: Frenky Telefon:
Opatrovateľ v DSS
Opatrovateľ/ka Náplň práce: opatrovateľská služba v zariadení sociálnych služieb s nepretržitou prevádzkou. Opatrovanie mobilných a imobilných klientov, pomoc pri stravovaní, osobnej hygiene, kúpaní, obliekaní, pri denných aktivitách. Požadované vzdelanie: - nižšie stredné odborné vzdelanie získané v odbore vzdelávania so zameraním na opatrovanie alebo na poskytovanie zdravotnej starostlivosti, - úplné stredné odborné vzdelanie získané v odbore vzdelávania so zameraním na opatrovanie alebo na poskytovanie zdravotnej starostlivosti, - minimálne požadované vzdelanie: akreditovaný kurz opatrovania najmenej v rozsahu 220 hodín, v zmysle zákona č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách. Zručnosti, schopnosti: - schopnosť prívetivej komunikácie a jednania s ľuďmi, Osobnostné predpoklady: - spoľahlivosť, komunikatívnosť, vnútorná stabilita, trpezlivosť, asertivita Plat: 1050 (brutto)
opatrovateľ/ka do zariadenia pre seniorov
ZPS Sv. Martina v Hrnčiarovciach n/P prijme opatrovateľa/opatrovateľku. Náplň práce: starostlivosť o seniorov Pracovná doba je od 7 do 19, a od 19 do 7 - dvojzmenná prevádzka (zariadenie rodinného typu, kapacita 25 klientov) -mzda 887,--eur + prémie do 30 % z výšky platu, príplatky za nočnú prácu, za prácu vo sviatok, za prácu v sobotu a v nedeľu, priemerný čistý mesačný zárobok nad 1000,-- eur/ v čistom -pravidelné zvyšovanie platu, plat je nástupný -zabezpečovanie školení zamestnancom -možnosť profesijného rastu -stravovanie, ubytovanie zabezpečené. Záujemcovia prosím zaslať životopis na mail: Osobnostné predpoklady a zručnosti: komunikatívnosť, empatia, ochota pomáhať, vzťah k starým ľudom. Info:
Hľadá sa opatrovateľ, zdravotná sestra
Hľadáme opatrovateľku /a, zdravotnú sestru do Nemecka. Jedná sa o trunusovu prácu pre nemeckú Pflegedienst.Praca je hlavne ošetrovanie klientov v domácnosti. (niečo ako u nás ADOS) Vodičský preukaz je teda nutnosťou. Tarifný plat samozrejmosťou.Kto nevie o aký plat sa jedná ide o 17, 50na hodinu,pre zdravotnú sestru z uznaný vzdelaním viac.. Plus príplatky za nedele 50%a sviatky 125%. Ubytovanie zabezpečené takmer celé hradené Veľmi milý a ústretový šéf. Prosím v prípade záujmu a akých kolvek otázok volajte na t.č.
Opatrovateľ - Middlebeers -Holandsko
Holandsko - Middlebeers Nástup: 31.7.2023 Plat: 2000 eur/mesiac Bonus : 150€ po odpracovaní 2 mes/ 200 € po 3 mesiacoch Turnus: 3 mesiace a viac Spôsob spolupráce: na živnosť Sprostredkovanie: bez poplatkov Ubytovanie a strava: ZADARMO Požiadavky: muž ,komunikatívna angličtina a nemčina ,fajčenie povolené len von , trpezlivý, empatický, skúsenosti s demenciou , vodičský preukaz DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Ubytovanie: jednopodlažný dom - samostatná izba so spoločnou kúpeľnou Voľno: 2 celé dni +dve hodiny denne Popis klienta: žena 86 rokov žije sama v jednopodlažnom dome . Klientka trpí demenciou a dedičným degeneratívnym ochorením svalov -HMSN 1A. V roku 2012 absolvovala operáciu bedrového kĺbu , jednu nohu má o 3 cm kratšiu a nosí ortopedickú obuv . Vie chodiť jedine pomocou rolátora alebo vozíka .Pani má problémy s krátkodobou pamäťou a dezorientáciou v čase a priestore . Občas zabúda názvy a používanie každodenných predmetov . Klientka je veľmi samostatná a nezávislá osoba a niektoré veci aj napriek diagnóze dokáže robiť sama . Klientka neocení prehnane "veselú opatrovateľku"a je veľmi citlivá na zmeny , zostane rozrušená a môže horšie spať. Občas sa v noci budí , ale dcera je veľmi nápomocná . Cení si svoj osobný priestor a veľakrát chce byť sama . Je dôležité to rešpektovať a nebrať osobne . Dva krát -tri krát do týždňa chodí na návštevu dcéra , ktorá sa stará aj o nákupy . Pani má rada hudbu a v minulosti zvykla malovať. Rada číta a raz do týždňa sa zúčastňuje djembe klub (bubnovanie) . Je bývalá dobrovoľníčka , vyučovala francúzštinu, venovala sa charite a zaujíma sa o iné kultúry a cudzie jazyky .
Opatrovanie klientov v Belgicku.
Práca na pracovnú zmluvu – 1800€/mesiac NETTO Opatrovanie klienta v Oostkamp / Belgicko. Pre nášho partnera v Belgicku, hľadáme opatrovateľku ku klientovi, ktorý utrpel krvácanie do mozgu hneď po narodení a trpí jeho dôsledkami. Klient žije v domácnosti spolu s 82 ročnou matkou. Podmienky kontraktu: Práca na pracovnú zmluvu – dĺžka trvania kontraktu minimum 3 mesiace Jazykové znalosti: Francúzsky / Anglický jazyk úroveň B1 – B2 Nástup: čím skôr Čistá mzda: 1800€ ( vrátane izby a stravy) Vodičský preukaz: áno, vyžaduje sa šoférovanie Minimálne 1 deň voľnaČasť prepravy hradí zamestnávateľ Základné informácie o klientovi:Vek: 62 rokovVýška – 1,70m, váha – 80kg Klient používa invalidný vozík, môže chodiť s chodítkom alebo ak sa mu drží jedna ruka, tak s vedením. Jeho motorické schopnosti v rukách nie sú vycibrené a potrebuje pomoc s jedením, chodením na toaletu, gombíkmi atď. Požiadavky na opatrovateľa: Pomoc pri obliekaní, toalete, jedení, pití, príprava liekov, varenie, ľahké upratovanie. Klient žije v spoločnej domácnosti spolu s jeho 82 ročnou matkou, pre ktorú opatrovateľka pripraví jedlo a vymení posteľnú bielizeň. Opatrovateľka dostane extra 200€ na stravné poukážky. Všeobecné podmienky: – Ochrana a prevencia pri práci – Poistenie pre prípad pracovného úrazu – Zdravotné poistenie ± 9,00 mesačne (hradí opatrovateľ) – + 58,00 EUR ročne (zdravotné odvody) – Dôchodok – 200 % platba v deň štátneho sviatku – 1 až 2 mesiace dovolenky ročne – preplatené nemocenské – príspevok na starostlivosť o dieťa Životopis v anglickom jazyku spolu s aktuálnou fotografiou, prosím zaslať na: info@ Všetky ďalšie informácie a podrobný rozpis činností a aktivít dostanú vybraní kandidáti. --------------------------------------------------- Belgicko/ Kraaineme / – 1800 €/mesiac NETTO Práca je na pracovnú zmluvu Opatrovanie klienta v Kraaineme / Belgicko. Práca je na pracovnú zmluvu – 1800€/mesiac Pre nášho partnera v Belgicku, hľadáme opatrovateľku ku klientke s FOP (fibrodysplasia v progresii). Je to stav, pri ktorom kosť rastie mimo kostry. Abnormálny rast nahrádza spojivové tkanivo vrátane šliach a väzov Podmienky kontraktu: Práca na pracovnú zmluvu – dĺžka trvania kontraktu minimum 3 mesiace Jazykové znalosti: Francúzsky jazyk úroveň B1 – B2 Nástup: čím skôr Čistá mzda: 1800€ ( vrátane izby a stravy) Vodičský preukaz: áno, vyžaduje sa šoférovanie Minimálne 1 deň voľnaČasť prepravy hradí zamestnávateľ Základné informácie o klientke:Vek: 29 rokovVýška – 1,78m, váha – 65kg Ruky sú pohyblivé.Pani chodí s chodítkom, ale malé prechádzky sa dajú robiť aj s ortopedickou obuvou. Požiadavky na opatrovateľa: Presuny, pomoc pri toalete, kŕmenie, občas pomoc pri prebaľovaní, umývaní a fúkaní vlasov, aktivity, príprava jedál, ľahké uprat