bazár, predaj, inzercia, predám

Myška na Pc

Kategória: Myši

Predám novú bezdrôtovú myš na Pc
Myška na Pc
Podobné inzeráty
Roccat Leadr herná myška
Predám túto bezdrôtovú hermu myšku od firmy Roccat. Má 9 programovateľných tlačidiel ktoré s pridaním shift ci CTRL viete jednoducho znásobiť. Možnosť nastaviť replikaciu iných tlačidiel až po napísanie vlastného macra. So zvýšeným počtom tlačidiel je myška ideálna pre hráčov MMORPG. Myška je v takmer novom stave, fyzické vady či iné chyby niesu, výdrž vstavanej batérie je možno na 80% pôvodnej kapacity. Nabíja sa priamo cez kábel alebo ju viete dat magnetický nabíjať na podstavec kde zároveň s podsvietenim slúži ako dekorácia. Preferujem osobný predaj, ale posielam aj na dobierku. Prosím písať maily a sms, volať len v prípade okamžitého/vazneho zaujmu.
PC Hráčska Myška- Roccat Kone Air Pro
Predám nepoužitú myšku od značky Roccat. Po celý čas bola zabalená iba 1x použitá. Jedná sa o model Kone Pro Air, veľmi kvalitná hráčska myška ktorá má veľmi pekné nasvietenie (v prípade záujmu pošlem foto). Myška je bezdrôtová ale dá sa napojiť a mať ju ako káblovú (viď. Foto). Popis: 1. 75G 2. 19K dpi 3. Bluetooth Stellar Wireless 4. Snímanie optické 5. Životnosť batérie cca 4,2????dní Jedná sa o profi myšku????️ Pôvodná cena 110€ Vhodné ako darček, všetko je v 100% stave!!! Pri rýchlom jednaní možná zľava. Odpovedám na sms, v prípade záujmu si zavoláme????
Herná myška USB/ RGB podsvietenie
Herná myška USB/RGB podsvietenie
myška Lenovo M200
myska je nepouzita len otvorena dovod predaja-nemam pocitac
genius pc myška 6 pin
genius pc myška 6 pin
Logitech MX Anywhere 2
Predám Logitech MX Anywhere 2 bezdrôtovú myš. Je plne funkčná, v dobrom stave. Predávam spolu s ochranným obalom a USB receiverom. V prípade zaujmu viem poslať poštou na dobierku. #myška #bezdrôtová myš