bazár, predaj, inzercia, predám

Na diely

Kategória: Skútre

Italjet formula aprília malaguti peugeot speedfigh yamaha aerox atď... Ceny dohodou...
Na diely
Podobné inzeráty
Kúpim diely na Honda PCX 4-2017
Kúpim diely na Honda PCX 4 2015 2016 2017 (model s LED svetlami ale bez ABS) alebo celú motorku na súčiastky. diely môžu byť rozbité, aj prasknuté na viac častí, v akejkoľvek farbe. 1. Pravý centrálny kryt 2. Predný blatník 3. plexi štít 4. Ľavá páčka 5. malý plastový kryt pod svetlom 6. honda/givi kufor. aj na diely. aj rozlámané. 7. budíky na diely. aj rozlámané. €10-20 8. predné svetlo na diely. aj rozlámané kusy. pošlite prosím ponuku cez správu, alebo , nie SMS/MMS, alebo pa.lohmm@ Ďakujem
DIELY NA ČÍNSKY SKÚTER
Predám na čínsky skúter náhradné diely, rôzne diely. Plasty, elektrické časti, motorové časti atď. V prípade záujmu o diely ma kontaktujte. Ceny dohodneme. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA! Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na moje meno.
NÁHRADNÉ DIELY NA MOTOR 2T - 1E40QMB
Predám náhradné diely na 2 taktný motor o objeme 50 ccm s označením 1E40QMB, ktorý sa montuje do čínskych skútrov. Mám valec, hlavu valca, rôzne maličkosti - treba ma kontaktovať. Cena za diely dohodou. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA! Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na moje meno.
SKÚTER VONROAD 50 - DIELY
Predám diely z čínskeho skútra zn. Vonroad 50. Niektoré diely sú už predané, treba sa informovať. Reálne fotky skútra, ktorý bol rozobratý. Ceny dohodou. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!
SKÚTER - DIELY
Predám diely z čínskeho skútra. Mám veci na motor, elektrické diely, plasty. Treba napísať/zavolať čo potrebujete a ak daný diel mám, dohodneme sa. Fotografia skútra je ilustračná.
Predám diely na Yamaha Majesty 125, rv 1999
Rozpredám na diely skúter Yamaha Majesty 125 skyliner, rv. 1999 najazdené cca 15tis km. nasledovné diely už nemám: hlava valca, hlavný stojan, vodičove sedadlo, výfuk, karburátor, náhon tachometru, predné sklá smeroviek, horné svetlo (obrysové), predná a zadná brzdová páčka, karburátor, regulátor, spínacia skrinka, zapaľovacia cievka, variátor, spojka, zadné tlmiče, komplet plasty mám: airbox, svetlá - predné aj zadné, elektrika, predná vidlica, predné tlmiče, predné koleso s kotúčom, zadné koleso (bubnová brzda), valec, nádrž, tachometer - budíky