bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj

Kategória: Ostatné drobné

Predám používaný skyling box MZ-50 a nepoužitý tanier z parabolou SILVER SKY.Predám tanier a tv box aj samostatne. Pri kúpe oboch zariadení cena 45€
Tanier z parabolou - 20€
Tv box - 30€
Len osobný odber v Dca.
Na predaj
Podobné inzeráty
Predaj horúcovzdušného a parného sterilizátora
Ponúkam na predaj: Parný sterilizátor PS 20A, vyčistený, funkčný, vhodný do pedikúry, manikúry, tetovacieho štúdia a pod. Do ambulancie moc nevyhovuje, nemá vákuum test a B-D test. Typ ktorý využíva destilovanú vodu, nepotrebuje odpadové potrubie. Výrobca Chirana Brno, 2,3kW, 230V, 0,32MPa, 20 litrová komora. Sterilizácia prebieha v pretlaku a požadovanej teplote. Cena je do 500€. Horúcovzdušný sterlilizátor HS61A a HS 62A - 60 litrov, HS122A - 120 litrov; 2,1 - 2,3kW, 230V. Výrobca Chirana Brno, sterilizácia podľa nastavenej teploty (50-200°C) a času. Cena záleží na stave aký vyžadujete: základný stav funkčný HS61/62, HS 122A - 300€; Po kompletnej oprave a farebnej kombinácii podľa potreby bude cena vyššia. Ponúkam na predaj sklenný destilátor DPE10 a DP04 - Destilátor je vyčistený, nové elektródy ak treba zabezpečím montáž (k tomu je záruka správnej funkčnosti, nastavenia požadovanej kvality výstupnej vody), zaškolenie obsluhy. Vodné napr. do lekárni. Cena dohodou. Ku každému prístroju dávam ročnú záruku, ak bude treba zabezpečím záručný aj pozáručný servis.
El. diely na predaj...
El. diely na predaj... Mám nejaké drobnosti na predaj: 4ks - plošný spoj zosilňovač TDA1562Q - 3€ kus 2ks - Oneskorenie pripojenia reproduktorov, poskladané - 5€ kus Ideálne by som to predal ako celok, samozrejme sa v tomto prípade môžeme baviť o lepšej cene. Mobil vymyslený, prosím kontaktovať cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
Ponúkam na predaj elektro produkty
Ponúkam na predaj všetky inzerované elektro výrobky (celkový počet 11) za 100 EUR. Osobný odber alebo balík na dobierku. Všetky produkty sú nové, a zabalené v krabiciach.
Nerozbalená čistička vzduchu Siguro AP-G35
Dobrý deň, ponúkam na predaj čisto novú - nerozbalenú čističku vzduchu Siguro AP-G35 Pure Air White. Produkt má 3 ročnú záruku ktorá končí 5/2026. Parametre: Čistička vzduchu - výkon 205m3/h, príkon 22W. Displej, ionizácia vzduchu, senzor na detekciu kvality vzduchu, automatický mód, HEPA 13 filter, časovač Jedná sa konkrétne o tento produkt: Cena za kus je 80€ V prípade záujmu o odber viac kusov je možná dohoda na cene. Na predaj mám voľné 3 kusy. Viem bezplatné doručiť do miest: Martin, Vrútky, Žilina, Bytča. Alebo zasľať poštou na dobierku + doprava. V prípade záujmu prosím kontaktovať ma do SMS / emailu. Ďakujem
Na predaj
Na predaj pre pasivneho fajciara mne nesadla povodna cena 60 e.naustok samozrejme novy
Na predaj hodinky
Na predaj hodinky,nie sú funkčné treba sa s nimi pohrať majú 20 rokov