bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj bývalé pohostinstvo v meste Komárno

Kategória: Obchodné priestory

Typ: Obchodné priestory
Ulica: Ulica roľníckej školy
Obec: Komárno

RK TRITY Vám ponúka na predaj budovu, bývalé pohostinstvo v meste Komárno. Nachádza sa na Ul. roľníckej školy.

 Objekt:
- úžitková plocha :174m2
- plocha pozemku:190m2
- k budove prislúcha letná terasa
- budova je v pôvodnom a zachovalom stave
- konštrukcia budovy-tehla
- budova má k dispozícii všetky inžinierske siete/elekrina, voda, plyn/
- kúrenie je zabezpečné plynovým kotlom

Dispozične pozostáva: z veľkej jedálenskej miestnosti s barovým pultom, kuchyne, chodby, toalety, skladového priestoru, kancelárie a letnej terasy.

Výhody: Nový majiteľ si môže objekt budovy prestavať a zrekonštruovať podľa svojich predstáv a využiť objekt budovy na akýkoľvek účel. /obchod,kancelárie, sklady..../

Cena: 155.500€

Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii?
- v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta
- vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina)
- spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi
- vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní
- zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Celková plocha: 174 m2
Úžitková plocha: 174 m2
Počet podlaží: 1
Kúpeľňa: áno
Energetický certifikát: nie
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: zariadený
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Internet: áno - wi-fi
Materiál: tehla
Terasa: áno
Vykurovanie: vlastné - plyn
Na predaj bývalé pohostinstvo v meste Komárno
Podobné inzeráty
Zabehnuté pohostinstvo v Holíči na prenájom
Ponúkame na prenájom zabehnuté pohostinstvo v meste Holíč. Pohostinstvo pozostáva z jednej veľkej spoločenskej miestnosti s barom, skladov, dámskeho a pánskeho WC a ďalšej miestnosti. Súčasťou je zastrešená terasa a záhradka s detským ihriskom. Budova je podpivničená, napojená na všetky inžinierske siete. Kúrenie je ústredné plynové a je možné kúriť aj klimatizáciou. Budova má novú strechu, novú fasádu, je klimatizovaná, napojená na alarm a kamerový systém. V budove bola robená nová vzduchotechnika. Prenajíma sa plne zariadená. Celková rozloha pozemku je 541 m2, z toho budova má rozlohu cca 150 m2. Cena prenájmu za mesiac je 350,- eur (s DPH) + energie (do 200,- eur)+ 3x kaucia ( celkom 3x 350,-€) + jednorazový poplatok realitnej kancelárie za sprostredkovanie 350,- eur. Celkom prvá platba: 1750,-€ K dispozícii ihneď! Budovu je možné prenajať na rôzne účely, nie len na pohostinstvo. Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach alebo alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Obchodné priestory v centre mesta Šaľa
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom obchodné priestory v centre mesta Šaľa. Priestory sa nachádzajú v budove obchodu a služieb na Dolnej ulici v centre Šale. K dispozícii sú priestory: 1/ priestor cca 200 m² - prízemie - bývalé pohostinstvo - zariadenie k dispozícii - bar + toalety + zastrešená terasa - priestor je vhodný pre obchod, reštauráciu, bar, služby 2/ priestory na poschodí - bývalé ambulancie - každá časť má 60 m² - priestory sa dajú zväčšiť/ zmenšiť podľa potreby - toalety - vhodné ako ambulancie/ kancelárie, jazyková alebo tanečná škola,fitness centrum, detský kútik, obchod Budova disponuje výťahom ako aj parkoviskom. Na prízemí sa nachádza spoločnosť Niké, kníhkupectvo, krčma a cukráreň s 30- ročnou tradíciou. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Dohodnite si s nami obhliadku týchto priestorov. Na nehnuteľnosť zatiaľ nebol vydaný energetický certifikát. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Centrum.
Obchodné priestory, pohostinstvo s veľkou terasou pre v…
Obchodné priestory, pohostinstvo s veľkou terasou pre vaše podnikanie... Popis: Exkluzívne v Directreal... Ponúkame na prenájom priestory na podnikanie v obci Dolné Saliby. V budove bolo prevádzkované pohostinstvo s vonkajšou terasou. V budove pohostinstva je zachovaný pult, stôl so stoličkami, komplet funkčné sociálne zariadenia, alarm, TV, internet. Moju ponuku je možné rozdeliť na dva obchodné priestory pre vaše podnikanie. Poloha objektu je výborná, v tesnej blízkosti hlavnej cesty smer Galanta - Kráľov Brod. Prenájom celého objektu činí 800 eur mesačne plus réžia: plyn, elektrika, voda, internet plus 3 mesačný depozit so zmluvou minimálne na rok. Po podpise sa hradí 50 % z nájmu poplatok pre realitnú kanceláriu /400 eur jednorazovo/. Rozdelenie budovy by bolo nasledovné: - pohostinstvo s terasou v cene 550 eur mesačne plus réžia - miestnosť na obchod/podnikanie v cene 350 eur mesačne plus réžia - parkovanie je bezproblémové pred areálom Ak vás moja ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať, obhliadky možné aj cez víkend. Kľúče mám k dispozícii. Priestory sú ihneď voľné. Zariadenie: Alarm, stôl, stoličky Počet stoličiek: 40 Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 50 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Mestská voda,Studňa,Internet Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Počítačová sieť: Nie Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Adamec l.adamec@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
Obchodné priestory spolu s kanceláriou
Ponúkame Vám na predaj bývalé pohostinstvo v Komárne. Pohostinstvo má vlastné sociálne zariadenia, kuchyňu, jedálenskú časť, barovú časť a letnú terasu. Poschodová budova bola postavená v roku 1996, je v pôvodnom, ale vo veľmi zachovaľom stave. Priestory sa dajú využívať na akúkoľvek obchodnú, alebo inú podnikatelskú činnosť. Plocha: úžitková 174m. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. Cena 112 500 €.
Pohostinstvo s kompletným vybavením + potraviny na pozemku 9
AstonReal ponúka na predaj pohostinstvo – krčmičku s kompletným vybavením pre tento účel + potraviny taktiež zariadené. Celý pozemok má výmeru 998 m2. Pohostinstvo pozostáva z jednej veľkej miestnosti s barom, spoločenskej miestnosti, skladu a WC- dámske, pánske a zvlášť WC pre personál. Priamo susediaca miestnosť s krčmou je určená ako predajňa s potravinami. Objekt je prepojený. Ku predajni prislúcha taktiež samostatný sklad. Predajňa je vybavená regálmi, na predaj rôzneho sortimentu. Možnosť ponechať všetko zariadenie. Obe prevádzky majú samostatný vchod. K objektu prislúcha pekná terasa s murovaným grilom o rozlohe 66m2. V záhradnej časti sa nachádza priestranný pozemok, ktorý je využiteľný v prípade pekného počasia. Na pozemku je možné umiestniť posedenie a detské hojdačky pre spríjemnenie chvíľ pre rodiny s deťmi. Celý pozemok je rovinatý, čiastočne oplotený s prístupom z hlavnej cesty. Budova je situovaná pri hlavnej ceste, autobusovej zastávke a vlakovej stanici v obci Záriečie pri Púchove. Celá budova prešla čiastočnou rekonštrukciou, vymenené Eurookná, elektrina (meď), strecha plechová, nová terasa, zateplenie zo severnej strany. Budova je postavená z kvádrov a tehly. Do budovy je dovedená obecná voda, elektrina, kúrenie je riešené krbmi. Budova má úložné podkrovie. ZAUJÍMAVÁ PONUKA!!! Po úpravách by sa dala táto ponuka využívať aj ako rodinný dom. V prípade že Vás táto ponuka oslovila ma prosím kontaktujte na tel. číslo alebo na mail krizanovicova@ Obytná plocha: 142m² Celková rozloha: 998m² Úžitková plocha: 142m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Terasa: áno Pivnica: nie Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: drevené
Na predaj pohostinstvo, potraviny - s bývaním
N011-12-BRMU3 Výrazná zľava. Exkluzívne iba u nás. Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj pohostinstvo s potravinami a domom na bývanie v jednom. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v obci Vyšná Hutka, len necelých 5km od mesta Košice. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom, kde na 1. podlaží sa nachádza pohostinstvo a potraviny (jediné v obci), každé s osobitným vstupom. Ďalej na 1.podlaží sa nachádza 2x sklad, salónik a toalety pre zákazníkov a zvlášť pre personál. Na druhom podlaží domu sa nachádza obytná časť domu, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, detská izba, kumbál a špajza. Obidve poschodia disponujú klimatizáciou. Dom je vykurovaný kotlom na plyn značky Protherm, ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Dom je zabezpečený kamerovým systémom. Dom sa predáva 1.podlažie so zariadením a 2.podlažie bez zariadenia. Kuchynská linka ostáva. Možnosť prerobenia 1.podlažia na obývateľnú časť. K domu prislúcha aj pivnica o rozlohe 12m2, dom má vlastnú žumpu o veľkosti 10m3. 3D: Pre lepšiu predstavu o vizualizácii nehnuteľnosti použite prosím tento link skopírovaním a otvorením v prehliadači: my./show/?m=Cmh8Wqxj9v3 Cena 155 000 € Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.