bazár, predaj, inzercia, predám

na predaj garáž v garážovom dome

Kategória: Garáže

#2853

Ponúkam na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina. Rozloha je 16m2. Elektrika je k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte.
Cena:15,500 Eur
………………………..
We offer for sale a garage in a garage building in Dunajská Streda on Námestie Jána Kálvina. The area is 16m2. Electricity is available.
Please contact for more information .
Price:15,500 Eur

Kontact:
Adrian
na predaj garáž v garážovom dome
Podobné inzeráty
Prenájom Garáž Dvojkrížna
Prenajmem garaz na Dvojkriznej ulici v Bratislave. Garaz sa nachadza v parkovacom dome (ten blizsie k CS Shell) na prvom poschodi. V garazi je k dispozicii elektricka zasuvka a svetlo. V garazovom dome sa sa nachadza WC a umyvadlo, a garazovy dom je vybaveny kamerovym systemom s non-stop zaznamom. Na garazovom dome prebehla na jar tohto roka kompletna rekonstrukcia strechy, cize garaz je sucha. Garaz je volna ihned.
Garáž v garážovom dome na ul. Lotyšská
Ponúkame na predaj garáž v pôvodnom stave na Lotyšskej ul. v Bratislave.  Garáž sa nachádza v garážovom dome s elektrinou. Rozmery garáže sú 3 x 6 m. V garáži je elektrická zástrčka, poličky na odkladanie. Vstup do garáže je na diaľkové ovládanie. Náklady: 34 000 € / rok . Platia sa kvartálne zálohové platby v sume 51€. Prečo kúpiť garáž: - bezproblémové parkovanie - vhodná ako investícia Cena garáže je 34.000,- Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 1.500,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky a právny servis. Cena garáže so sprostredkovateľskou odmenou je 35.500,- Eur celkom. Kontakt: Lucia Klinková, klinkova@, tel: 0911 222 985
Predam garaz v garazovom dome na Dlhych dieloch
Predam samostatnu garaz v garazovom dome na ulici Ludovita Fullu s vjazdom z Beniakovej ulice branou na dialkove ovladanie. Garaz sa nachadza na prizemi objektu, je murovana a taktiez ma branu na dialkove ovladanie. Garaz ma samostatny merac elektrickej energie. Ku garazi patri aj alikvotna cast pozemku pod objektom.
Predaj - na Púpavovej ulici/Karlova Ves  GARÁŽ v garážovom d
Typ: Garáže Ulica: Púpavova Obec: Bratislava-Karlova Ves Predaj - na Púpavovej ulici/Karlova Ves  GARÁŽ v garážovom dome o výmere 19,02 m2.  Veľkou prednosťou garáže je jej výška, cca 5m, čo umožňuje vytvorenie objemného skladového priestoru nad garážou. Vstup do garážového domu je cez diaľkové ovládanie a samotná garáž je na kľúčik. Cena za garáž: 45 000€ Kontakt: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba
Na predaj garáž v garážovom dome, Dúbravka
Ponúkame Vám na predaj murovanú garáž o výmere 16,5 m2 na 1. podlaží v garážovom dome na Bagarovej ul. v Bratislave - Dúbravke. Garáž má vlastnú elektrickú prípojku, vnútorné osvetlenie, vjazd do garáže je cez bránu s elektrickým ovládaním. Cena: 42.500,- EUR, cena je konečná, je v nej zahrnutá provízia, realitný a právny servis, vypracovanie potrebných zmlúv a dokladov ako aj notárske a katastrálne poplatky. Viac info a obhliadky u makléra ponuky: Jana Hoozová, tel.
Murovaná garáž v novom garážovom dome, Podbreziny, Liptovský
Typ: Garáže Ulica: Opavská Obec: Liptovský Mikuláš Na predaj murovaná garáž v novom garážovom dome, Opavská ulica, Liptovský Mikuláš časť Podbreziny - plocha garáže: 17 m2 - garáž sa nachádza na prízemí garážového domu oproti hlavnému vstupu, čo umožňuje novému vlastníkovi nenáročné parkovanie - automatické osvetlenie garážového domu - v garáži sa na nachádza predpríprava na elektrickú sieť - plastové otvárateľné okno s mrežami - plechová mechanická brána na garážových dverách s možnosťou montáže motora na automatické ovládanie diaľkovým ovládačom - vstupná brána do garážového domu na diaľkové ovládanie - príjazdová cesta do garážového domu asfaltová Nehnuteľnosť nemá vypracovaný energetický certifikát. Zistite aj Vy aká je cena vašej nehnuteľnosti, vyplňte formulár na našej stránke. Osiris reality s.r.o. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. vladimir@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba El. napätie: 230V