bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj novostavba - nízkoenergetické 3-izbové RD

Kategória: Domy

Reality na kľúč Vám ponúka na predaj novostavba – nízkoenergetické 3-izbové radové domy s terasou v Kolárove.

Dom
Rozloha domu je 92m2 + terasa 25m2 pokrytá s umelou trávou. Dom bol skolaudovaný v roku 2022. Použité boli plastové okná, v kúpeľni je dlažba, v izbách laminátová podlaha a v obývačke sa nachádza klimatizácia. Máte na výber rohovú vaňu alebo sprchový kút.
Možnosť zabezpečiť kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor a umývačka riadu.

Dispozícia
Dom pozostáva z: predsiene, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľne s vaňou/sprchovým kútom spojenou s toaletou, 2 samostatných izieb a kuchyne spojenou s obývačkou s výstupom na terasu.

Pozemok
Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (voda, elektrina) a kanalizácia. Pozemok je rovinatý a oplotený. Parkovanie je možné pred domom alebo vo dvore.

Výhody
• novostavba
• súkromná ulička
• ihneď k nasťahovaniu

Lokalita
Nachádza sa tu: materská škola, základná škola, stredná škola, mestský úrad, mestské kultúrne stredisko, lekáreň, reštaurácie, pošta, potraviny (Jednota a Tesco) a posilovňa.
Vzdialenosť od Nových Zámkov 19km, od Komárna 23km a od Šali 31km.

Príležitosť
Nestraťte možnosť získať túto nehnuteľnosť, stačí si dohodnúť obhliadku na čísle .

Cena
Cena domu s pozemkom je od 126 900€.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti)
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom)
- zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb
- zabezpečenie znaleckého posudku
- prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu
- provízia realitnej kancelárie

Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov.

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY!

© Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj novostavba - nízkoenergetické 3-izbové RD
Podobné inzeráty
CHORVÁTSKO - 3 a 4 izbové radové domy s bazénom - PRIVLAKA,
RP100-01 Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj 3 a 4 izbové domy s bazénom v dedinke PRIVLAKA, pár kilometrov od Zadaru. Domy sú súčasťou radovej zástavby, ktorá je postavená iba 90 m od mora. Domy sú vo výstavbe, predpokladaný termín dokončenia je apríl 2024. Každý dom má bazén v záhrade, strešnú terasu s jacuzzi a dve parkovacie miesta. Za radovou výstavbou, teda za domami, sa nachádzajú samostatné záhrady oplotené živým plotom, ku ktorým vedie prístupová cesta. Ku každému domu patrí jedna záhrada - pozemok s výmerou 150 m2. Na tento pozemok je dovedená elektrina aj voda. Je ho možné použiť ako dodatočnú oddychovú zónu, detské ihrisko, alebo odstavnú plochu pre karavan. Domy sú zateplené pre zabezpečenie optimálnej teploty. Vykurovanie v domoch je riešenie klimatizáciami. Okná na domoch sú plastové. Domy budú interiérovo dokončené – plávajúce podlahy, dlažby, obklady a sanita v kúpeľni. Domy sú napojené na obecnú vodu a kanalizáciu. 3-izbové domy majú výmeru 83,30 m2 + terasa. Záhrada, v ktorej sa nachádza bazén, má výmeru 36 m2. Samostatná záhrada nachádzajúca sa za domami má výmeru 150 m2. Dispozičné riešenie: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa, obývačka s kuchyňou a schody. Na poschodí sú 2 spálne s výmerou 11,70 m2 a 10 m2, chodba a kúpeľňa. Strešná terasa s jacuzzi má výmeru 29,45 m2. 4-izbové domy majú výmeru 94,35 m2 + terasy. Záhrada, v ktorej sa nachádza bazén, má výmeru 48 m2, 50 m2, alebo 73 m2 (posledný dom v poradí). Samostatná záhrada nachádzajúca sa za domami má výmeru 150 m2. Dispozičné riešenie: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa, obývačka s kuchyňou, schody a krytá terasa s výmerou 11,50 m2. Na poschodí sú 3 spálne s výmerou 11 m2, 8,60 m2 a 11,20 m2, chodba a kúpeľňa. Strešná terasa s jacuzzi má výmeru 39,45 m2. Predajná cena 3 izbového domu je 330.000,- EUR. Predajná cena 4 izbového domu je 350.000,- EUR. Daň z prevodu nehnuteľnosti je 3% z predajnej ceny. V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti nás prosím kontaktujte: Mobil: +421.911.201.211, +385.99.8431.210, E-mail: amaxades.reality@ Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 83.3m² Celková rozloha: 113m² Rozloha pozemku: 222m² Úžitková plocha: 83.3m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Bazén: exteriérový Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
2 izbové novostavby v radovej zástavbe v Šali
Ponúkame na predaj 2 izbové nízkoenergetické novostavby v štádiu na kľúč,v radovej zástavbe v tichej lokalite v Šali. Tieto šikovné domčeky sa nachádzajú v srdci prírody v okrajovej časti mesta,300m od rieky Váh.Vybudované sú v slepej súkromnej uličke v novovzniknutej časti s modernými novostavbami. Domčeky sú postavené z tehly. Každý dom ma vlastné parkovanie.Priamo pred domom sa nachádza miesto vhodné na zaparkovanie dvoch aút,či priestor na posedenie. Vzadu za domom je taktiež  terasa a menší pozemok. Samotné domčeky sú veľmi dobre vybavené. Dispozične pozostávajú z kuchyne,ktorá je spojená s obývačkou,vybavenou klimatizáciou,samostatným WC,kúpeľňou s vaňou,miestnosťou ktorá slúži ako práčovňa alebo komora a izby z ktorej je výstup na terasu. V každom z domov je v predsieni veľká vstavaná skriňa,v kuchyni kuchynská linka vybavená vstavanými spotrebičmi ( el.rúra,varná doska,mikrovlnná rúra,umývačka riadu,digestor). V každej z miestností je podlahové el.vykurovanie s vlastným termostatom na reguláciu teploty. Domčeky budú dokončené a skolaudované vo februári 2023,pripravené na okamžité nasťahovanie. Cena domov je od 145 000 eur. Konečné ceny konkrétnych domov Vám poskytneme pri obhliadke. Zastavaná plocha : 73 m2 pozemok: cca 200m2 Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, rybolov, turistika, cykloturistika. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | TRÁVNIK | OKRES KOMÁRNO
Novostavba rodinného domu za cenu bytu? Pravdepodobne si práve teraz hovoríte, že je to nemožné. A väčšinou to tak býva, keďže dnes chce veľa ľudí predať svoju nehnuteľnosť za veľmi vysokú cenu. Teraz však máme špeciálnu ponuku, ktorú sme spomínali! Ponúkame na predaj dve novostavby rodinných domov v Trávniku prakticky za cenu väčšieho bytu. 3-izbové nehnuteľnosti majú rozlohu 127 m², vrátane priestrannej terasy a nachádzajú sa na pozemku s rozlohou takmer 6 árov. Pri výstavbe domov hralo veľmi dôležitú úlohu použitie kvalitných materiálov a v súlade s dnešnou dobou bola jedným z najdôležitejších aspektov aj energetická efektívnosť. Nič to nedokázalo lepšie ako klasifikácia A1, ohrev teplej vody solárnymi panelmi a kompletné zateplenie domov. Nový majiteľ si bude môcť nainštalovať aj krb, ak si to želá. Viac informácií nájdete na -------------- Új építésű családi ház egy lakás áráért? Valószínűleg most azt gondolja, hogy ez lehetetlen. És ez általában így is van, mivel manapság sokan nagyon drágán szeretnék eladni az ingatlanukat. Most viszont van egy kimondottam kiemelt ajánlatunk! Eladásra kínálunk két új építésű családi házat Komáromfüssön, gyakorlatilag egy nagyobb lakás áráért. A 3 szobás ingatlanok 127m², amely tartalmaznak egy tágas teraszt, és egy közel 6 áras telken helyezkednek el. A házak építésénél nagyon fontos szerepet kaptak a minőségi anyagok használata, és a mai kornak megfelelően az energiahatékonyság is az egyik legfontosabb szempontok között szerepelt. Ezt mi sem tudná jobban igazolni, mint az A1 besorolás, a melegvíz napelemmel történő felmelegítése, vagy a házak komplett szigetelése. Az új tulajdonos amennyiben szeretne még egy kandallót is be fog tudni építeni. Bővebb információt itt talál:
Perfektná Novostavba aj pre náročných s nádherným výhľadom
V peknej dedinke Beňuš s dobrou občianskou vybavenosťou Vám ponúkame exkluzívne tento perfektne dispozične riešený dom. Veľký rodinný dom / novostavba 300 m2 s krásnym slnečným pozemkom 1004m2. Zastavaná plocha domu je 240m2. Suterén je postavený z nosných dt tvárnic plnenými betónom a roxormi a priečky sú z Ytongu. Základy sú komplet zaizolované lepenkou a 10cm styrodurom. Dom je celý odvodnený . Pred vstupom do domu sú 3 plnohodnotné miesta na parkovanie. Vstupné dvere sú z hliníka s nepriehľadným kastlikom. Z hlinika je aj HS portál v obývacej miestnosti, ktorý krásne osvetľuje celu 40m2 kuchyňu s obývačkou. Ostatné okná sú z plastu vo farbe Antracit: Salamander Bluevolution 92. Strecha je tiež antracitová a komplet hotová. Podkrovie je zaizolované 40cm vatou. Elektrika, voda, stierky, krb, stropy, maľovanie je komplet dokončené. Stropy sú komplet dokončené s izoláciami parozábrannami roštami a sd. V kupeľniach bol osadený zelený a pri krbe a komíne protipožiarny sd. Stropy boli zatmelené a vybrusené napenetrakované a natreté komplet s domom. Kuchynská linka je na mieru urobená so stavanými spotrebičmi ako parná rura 2000€ chladnička 900€, umývačka 550€. Kúrenie je s výkonným tepelným čerpadlom vzduch-voda ktorý môžete ovládať cez aplikáciu alebo termostat. Podlahy sú zaizolované s podlahovým vykurovaním 240m2. Ako doplnok je krásny krb s kvalitnou vložkou na romantické zimné večeri. Dom je možné využívať, ako celok, alebo ako dve samostatné jednotky s oddelenými vchodmi, alebo aj ako jeden veľký byt s rozlohou 125m2 na poschodí a dva menšie byty na prízemí s vlastnými kuchyňami a kúpeľňami a oddelenými vchodmi. Dom ma prípravu na 3 kuchyne a 3 kúpeľne. K domčeku prislúcha aj záhradný domček na materiál a náradie. Treba dokončiť podlahy, sanitu osadiť linku a sťahovať sa. Pozemok na úslnej strane s prekrásnymi výhľadmi - už upravený aj so vstupom a parkoviskom Novostavba je moderne a výborne dispozične riešená ako by aj dva 3 izbové samostatné bývania nad sebou aj s teraskami a úžasným výhľadom na okolitú prírodu. Do domčeka môžu byť aj dva samostatné vstupy, každé z poschodí pozostáva z veľkých izieb , veľkých kúpelní a úžasne je spojená kuchyňa do tvaru L s obývačkou a krbom. Určite odporúčam danú nehnuteľnosť ideálnu tak na každodenné bývanie ako i na dovolenkovanie pre dve rodinky. Izby aj priestor je vynikajúco dispozične riešený, slnečný , otvorený, moderný. Je tu podlahové kúrenie v celom dome, novostavba spĺňa podmienky nízko energetického domu, voda je obecná a dom je pripojený na kanalizáciu. Je to momentálne jedna z najlepších novostavieb precízne postavených v ponuke . Každé z podlaží plus slnečná a veľká terasa. V prípade seriózneho záujmu volajte na je to ideálny dom aj pre náročných, určite odporúčam danú nehnuteľnosť pre jej kvalitu a dobrý pocit a orientáciu domu. Od daného domu máme kľúče , čiže nie je problém sa Vám kedykoľvek prispôsobiť s obhliadkou, tešíme sa na stretnutie s Vami.
IV.ETAPA-Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbov
Typ: Rodinný dom Ulica: Dolný Bar Obec: Dolný Bar Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbové nízkoenergetické NOVOSTAVBY v DOLNOM BARE! Začína sa IV.ETAPA výstavby rodinných domov na jeseň 2023. (k dispozícií bude 39 RD!!!) Dolný Bar je malá obec na južnom Slovensku v strednej časti Žitného ostrova.  Obec leží na hlavnom ťahu z Bratislavy do Komárna (cesta E63) neďaleko termálných kúpalísk Dunajská Streda, Topoľníky a Veľký Meder. Okolitá príroda je veľmi pekná a stvorená pre oddych. V blízkosti je možnosť na kanoistiku, nachádza sa tu aj cyklotrasa a taktiež máte možnosť na rybárčenie, keďže tu máme aj Dolnobarský rybník. Dolný Bar ma dobrú občianskú vybavenosť ako napr. škôlka, škola, potraviny, pošta, mäsiarstvo, bistro, vlaková a autobusová zastávka, futbalové ihrisko, kostol. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: predsieň 2 samostatné izby svetlá obývacia časť spojená s kuchyňou a s jedálňou komora samostatná toaleta kúpeľňa s umývadlom a s vaňou alebo so sprchovým kútom+výklenok pre práčku a sušičku (tu je umiestnený aj 120 l elektrický bojler) PARAMETRE: Úžitková plocha: 77,5 m2 Zastavaná plocha: 130 m2 Plocha pozemku: 454 m2 Samotná záhrada: 324 m2 Terasa 18,75 m2 RD je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde / t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Je dielom architekta, ktorý je certifikovaným projektantom pasívnych domov IEPD Darmstadt. Pre stavbu je charakteristické použitie kvalitných materiálov a kvalitná práca.  Dom na KĽÚČ zahŕňa: Pálenú červenú tehlu s 15 cm izoláciou Plochú strechu 30 cm izoláciou + pravý štrk Kvalitné okná Dvere na terasu šírky 3 m Kompletné vnútorné povrchy a maľovku Kuchyňskú linku so spotrebičmi Drevenú podlahu v izbách Drevené interiérové dvere Obklady, sanitu Alarm Vykurovanie: elektrické podlahové Interiérový krb Pozemok    Zatrávnený pozemok s primeraným oplotením Spevnené plochy s krytím státim pred domom Vlastnú studňu a automatický závlahový systém K dispozícií je viac variantov RD: 3izbový RD bez garáže na kľúč: Cena: od 185 000 EUR 3izbový RD +garáž na kľúč: Cena: od 210 000 EUR Na fotkách sa nachádzajú vzorové domy! Budúci majiteľ má možnosť si vybrať dlažbu, parkety, sanitu, obklady, farbu kuchyňskej linky, pracovnú dosku atď. podľa daného vzorkovníka a podľa vlastnej predstavy.  Bratislava - 55 km (cez R7 40minút) Galanta - 36 km Győr - 38 km Veľký Meder - 15 km Komárno - 47 km Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 454 m2 Úžitková plocha: 77.5 m2 Plocha pozemku: 454 m2 Zastavaná plocha: 130 m2 Podlahová plocha: 7