bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj podnikateľský objekt v Hurbanove

Kategória: Ostatné

Na predaj výborne situovaný podnikateľský objekt v Hurbanove, časti Michalov Majer, len 15 km od Komárna a cca 15 km od Nových Zamkov. Objekt sa nachádza v oplotenom areáli s celkovou rozlohou 3570m2 len 100m od cesty 1.triedy I64, hlavného ťahu Komárno - Nové Zámky a pozostáva s trojpodlažnej budovy a veľkého skladu.

Hlavná budova bola kompletne rekonštruovaná v roku 2011. Má tri podlažia, každé so zastavanou plochou 222 m2. Je klasifikovaná ako administratívna, ale dá sa využiť aj na prevádzku obchodu a služieb. Hlavné vykurovanie budovy je ústredné teplovodné radiátorové - zdrojom tepla sú kotle ÚK na LPG plyn v počte 3ks. Budova je monitorovaná kamerovým systémom, je vybavená elektronickým poplašným a signalizačným zariadením - alarmom, vybrané priestory sú vybavené aj detektormi dymu a požiaru.

Sklad so zastavanou plochou 1402 m2 je vlastne prízemná dvojloďová hala oceľovej nosnej konštrukcie s nízkou sedlovou strechou. Predmetná hala je napojená na vlastnú trafo stanicu. Vykurovanie haly je ústredné teplovodné radiátorové - zdrojom tepla je kotol ÚK na LPG plyn. Stavba je monitorovaná kamerovým systémom, a je vybavená aj elektronickým poplašným a signalizačným zariadením alarmom.



Cena: 700.000,-- eur bez DPH.



Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách - bezplatne.

Na predaj podnikateľský objekt v Hurbanove
Podobné inzeráty
PREDAJ - Výrobný-skladový objekt - LUBINA
Realitná kancelária RE/MAX Vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj VYROBNÝ/SKLADOVÝ PRIESTOR v katastri Lubina, časť Hrnčiarové. Predávané nebytové objekty sú súčasťou areálu nachádzajúceho sa mimo zastavanej oblasti, v slovensko-moravskom pohraničí, v podjavorinskej oblasti Bielych Karpát. Rozloha areálu je spolu 10181m2 a jeho súčasťou sú skladové a výrobné haly. Všetky stavby sú situované v jednom nadzemnom podlaží. DIELŇA 1: - bola daná do užívania v r.1981 a v r.2008 bola vykonaná kompletná výmena vonkajšieho plášťa z pozinkovaného plechu. Objekt bol do tohto času užívaný a udržiavaný. Jeho nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy. Výplň medzi stĺpmi tvorí podmúrovka do výšky 1m a pozink.plech. Strecha je tvorená oceľovým sedlovým priehradovým väzníkom s krytinou z pozinkovaného plechu. DIELŇA 2: - je samostatne stojaci objekt z murovanej časti v tvare L so sedlovou strechou a otvoreného oceľového prístrešku. V murovanej časti objektu bola umiestnená drevovýroba so sociálnym zázemím a prístrešok slúžil ako skladový priestor. V prednej časti objektu je umiestnený otvorený oceľový prístrešok prístupný zo skladu. Budova bola postavená v roku 1975. V roku 1982 bol objekt prestavaný na dielňu a bolo pristavené sociálne zázemie objektu spolu s prístreškami. Realizovaná bola rekonštrukcia objektu pozostávajúca zo zateplenia strechy objektu (2005), vybudovania ústredného kúrenia (2004) a výmeny plechových vrát (2004). Z dispozičného hľadiska je objekt rozdelený na otvorené prístrešky, dielne, sklady, šatne, kanceláriu, umyvárne, sprchy a WC. GÁTER: - samostatne stojaci prízemný objekt so sedlovou strechou a dvoma vstupmi. Z dispozičného hľadiska je budova rozdelená na miestnosť kde bola píla na drevený porez a miestnosť šatní pre obsluhu píly. Výrobná časť objektu je z oceľových nosníkov. Šatne tvorí murovaný objekt so sedlovou strešnou konštrukciou a krytinou z pozink.plechu. Objekt má betónové základy a bol daný do užívania v r.1975. PRÍSTRESOK: - je prízemný otvorený objekt s pultovou strechou situovaný pred vstupom do skladu objektu dielne. Prístrešok bol postavený v roku 1982. Objekt má betónové základové pásy s betónovou podmurovkou. Obvodové konštrukcie tvoria oceľové stĺpy z 2 strán je umiestnený pozinkovaný plech, krov je oceľový pultový, krytina a klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. SKLAD: - je samostatne stojaci prízemný objekt so sedlovou strechou. Z dispozičného hľadiska je tu umiestnená miestnosť bývalej píly a vstavané miestnosti kotolne a sušiarne dreva. Objekt bol daný do užívania v roku 1992 a v roku 2005 bola realizovaná vstavba kotolne so sušiarňou. Nosnú konštrukciu objektu tvoria oceľové stĺpy. Výplň medzi stĺpmi tvorí podmurovka výšky 3,1 m a pozinkovaný plech v kombinácii s plexisklom. Strecha je tvorená oceľovým sedlovým priehradovým väzníkom s krytinou z pozinkovaného plechu. Podlaha je z cementového poteru. Vstup do objektu je plechovými v
Výhodná cena, podnikateľský objekt, Veľké Kapušany, 1.poscho
Skvelá investičná príležitosť za super cenu. Ponúkame na predaj podnikateľský objekt na prvom poschodí dvojpodlažnej budovy o výmere 306 m2. Konkrétne rozloženie a veľkosti miestností sú na priloženom pôdoryse. Objekt s nachádza presne oproti Polikliniky vo Veľkých Kapušanoch nad lekárňou. Pôvodný stav s novým plynovým kotlom a novou plechovou strechou (2022). Poloha objektu je ako predurčená na ambulancie pre lekárov, všeobecných, špecialistov, alebo zubárov s možnosťou rekonštrukcie poľa ich požiadaviek. Ulica Zoltána Fábryho je kvôli existujúcej poliklinike plná pacientov, ktorý navštevujú toto zdravotné zariadenie a ktorý by určite ocenili blízkosť ambulancie. V súčasnosti objekt slúžia ako krajčírska dielňa. Možnosť odstúpenia aj so zabehnutou krajčírskou výrobou a zazmluvnenými odberateľmi, po dohode s majiteľmi. Keďže ide o priestorný objekt v pôvodnom stave, jeho využite je veľmi široké, viete si ho zrekonštruovať na čokoľvek bude potrebné, prípadne využiť na výrobu a skladovanie aj v súčasnom prevádzkovom stave. Pre obhliadku volajte realitného makléra: Blažej Mikuláško, , blazej.mikulasko@ Počet poschodí: 1 Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 306m² Celková rozloha: 311m² Úžitková plocha: 306m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: verejné Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: nie Káblová televízia: nie Prístupová cesta: asfaltová cesta
Podnikateľský objekt s holobytom, SIELNICA 1601 m2
V zastúpení zahraničných majiteľov Vám spoločnosť ARCHEUS reality Zvolen ponúka na predaj podnikateľský objekt spolu s holobytom v obci Sielnica, vzdialenej 8 km od Zvolena a 14 km od Banskej Bystrice.. Nachádza sa pri hlavnom, frekventovanom ťahu R1, výborná dostupnosť, blízkosť letiska Sliač. V súčasnosti tu je peletková výroba, ale rozlohou a vybavením objekt ponúka naozaj multifunkčné využitie ako napr. skladový priestor, priestor na bývanie, priestor na výrobu, priestor pre kancelárie, obchod a i... Pre lepšiu predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti Vám ponúkame VIDEO:  Taktiež si môžete pozrieť 3D obhladku:  Popis výhod nehnutelnosti:   • celková rozloha pozemku: 1601 m2, oplotený pozemok.. • zastrešený skladovací priestor o rozlohe minimálne 588 m2.. • na pozemku je umiestnená dvojgaráž o rozlohe 80 m2, v ktorej je bojler na teplú vodu a peletkové vykurovanie. • murovaná budova. • prízemie pozostáva z výrobnej haly o rozlohe 370 m2  a  priestoru vhodného na kuchynku, kanceláriu a sociálne zariadenie o rozlohe 170 m2 na poschodí sa nachádza 3 izbový byt o rozlohe 130 m2 v stave holobyt. • vykurovanie holobytu peletkovým kotlom. • plechová strecha, • elektrika 220/380V. • voda z obecného vodovodu, žumpa Objekt má výbornú dostupnosť  priamo z asfaltovej cesty vhodnou aj pre nákladnu dopravu. Veľkosťou a polohou je objekt predurčený na rôzne  podnikateľské aktivity, poloha a rozloha pozemku je zárukou dobrej investície.......                  Ak máte vážny záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte ma prosím v čase od 8:00 do 18:00 na t.č. : a Okrem toho nás nájdete v realitnom centre ARCHEUS na Študentskej ulici 32 vo Zvolene.
Podnikateľský objekt na prenájom, Kolárovo
Ponúkame na prenájom obchodný priestor v bývalom hotelovom zariadení v priamom centre mesta Kolárovo. Podnikateľský priestor o celkovej rozlohe 600 m2 sa nachádza na prízemí a ponúka vlastné súkromné parkovanie, bezbarierový vchod do budovy prístupný priamo z ulice a možnosť zásobovania zo zadnej časti. Veľkosť priestoru je možné variabilne prispôsobiť potrebám a zameraniu klientov a môže byť dispozične upravený na 2 samostatné časti s veľkosťou od 100 do 500 m2 Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách - bezplatne.
Podnikateľský objekt Dolné Strháre
Najnižšie podanie 199 000,00 Dátum a čas dražby: 10.08.2023 10:00 Miesto dražby Modrý salónik, suterén, HOTEL PELIKÁN, Vajanského 2928/13, 984 01 Lučenec, okres Lučenec, Banskobystrický kraj. Dražobná zábezpeka 49 000,00 Dobrovolná dražba Áno Dátum 2. verejnej obhliadky 07.08.2023 10:00 Dražba - Inv. Sklad súpisné č. 299, Šatne a kúpeľne súpisné č. 301, Kancelárie a jedáleň súpisné č. 302 v obci dolné Strháre. Pozemky parcelné č. 599/9, parcelné č. 599/10, parcelné č. 599/11, parcelné č. 599/12 o celkovej výmere 18 177 m2. Inv.sklad č.s.299 na p.č. 599/12 Jedná sa o jednopodlažný, nepodpivničený objekt. Objekt je prístupný zo spevnenej komunikácie. Stavba bola daná do užívania v roku 1986. Ide o stavbu kovového nosného systému, ktorá je dispozične delená na priestory samotného skladu, sušičky dreva, a skladu sušeného dreva a priestoru pre technológiu ako aj sociálna časť. Základy sú betónové základové pätky a pásy, zvislú nosnú konštrukciu tvorí oceľový skelet, výplňové obvodové steny sú z hliníkového trapézového plechu. Na stĺpoch sú osadené oceľové priehradové väzníky, krytina z vlnitého plechu, bez stropnej konštrukcie, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Podlaha betónová a cementové potery, okná zdvojené drevené, vráta plechové, elektroinštalácia svetelná aj motorická, vykurovanie je z časti lokálne. Šatne a kúpeľne č.s.301 na p.č. 599/12 Jedná sa o jednopodlažný, nepodpivničený objekt so šikmou strechou. Objekt je prístupný zo spevnenej komunikácie. Stavba bola daná do užívania v roku 1986. Ide o stavbu kovového nosného systému, ktorá je dispozične delená na priestor chodby, šatní mužov a žien, sociálne zariadenia. Základy sú betónové základové pätky a pásy, nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy osadené v základových pätkách, výplňový obvodový plášť tvoria hliníkové trapézové plechy. Na stĺpoch sú osadené oceľové priehradové väzníky, krytina z vlnitého plechu, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Budova má rozvod vody, kanalizácie a kúrenie je riešené elektrickými akumulačnými kachľami v súčasnosti nevykurované. Elektroinštalácia svetelná aj motorická. V sociálnom zariadení WC a bidety v zlom technickom stave, sprcha bez batérií. Kancelárie a jedáleň š.s.302 na p.č. 599/12 Jedná sa o jednopodlažný, nepodpivničený objekt so šikmou strechou. Objekt je prístupný zo spevnenej komunikácie. Stavba bola daná do užívania v roku 1986. Ide o stavbu kovového nosného systému, ktorá je dispozične delená na priestory chodby, kancelárií, jedálne so skladmi a sociálne zariadenia. Základy sú betónové základové pätky a pásy, nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy osadené v betónových pätkách, obvodový plášť tvoria hliníkové trapézové plechy. Na stĺpoch sú osadené oceľové priehradové väzníky, krytina z vlnitého plechu. Podlaha betónová aj PVC, okná zdvojené drevené, dvere sú plné drevené aj zasklené. Elektroinštalácia svetelná aj motorická, rozvody vody a kanalizácie, vykurovanie je lokálne na tuhé palivo.
EXKLUZÍVNE - PREDAJ - Podnikateľský objekt 10 km od Martina
Ponúkame Vám na predaj podnikateľský objekt v obci Ďanová. Priestor je momentálne využívaný ako stolárska dieľňa, na tento účel je plne prispôsobený, po všetkých potrebných úradných kontrolách. Objekt sa však dá využiť aj na iné podnikateľské účely, aj na hlučnejšiu prevádzku. Pozemok je vysporiadaný o výmere 1024 m2. Budova na pozemku je rozlohou 460 m2, pričom stavba je postavená do tvaru T o rozmeroch cca 10m x 20m a 12m x 24m. V budove sú taktiež priestory ako kancelária, miestnosť pre zamestnancov, kúpeľňa, samostatné WC, vlastná kotolňa s pecou na pevné palivo (celý objekt je vykurovaný) a priestory v zmysle zákonných noriem. Prevádzka prešla aj kontrolou Úradu hygieny. Vstup do objektu je riešený z dvoch strán. Vstup je dostatočne veľký na to, aby bolo možné sa v prípade potreby dostať do priestorov aj nákladným autom. Priestory majú samozrejme napojenie na inžinierske siete - elektrika, voda, odpad zabezpečený žumpou. Nároky na vysoký odber elektriky je zabezpečený - elektroinštalácia má všetky potrebné revízie. Prístup po asfaltovej ceste. Polovica stavby je zastrešená šikmou strechou s podkrovným priestorom, kde je ešte cca 200 m2 priestoru, ktorý je tiež možné využiť - momentálne sa podkrovie v prípade potreby využíva ako sklad dreva. V cene kompletný servis.