bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom s garážou v Hurba

Kategória: Domy

OYE Reality ponúka na predaj priestranný 6-izbový tehlový rodinný dom s garážou a malou záhradou v Hurbanove, na cca. 4 árovom pozemku. Dvojpodlažný rodinný dom so suterénom a prízemím a celkovou zastavanou plochou cca. 200 m2 bol skolaudovaný v roku 1987 a kompletne obnovený a zrekonštruovaný v roku 2010.

Virtuálna prehliadka nehnuteľnosti je dostupná na vyžiadanie.

Dispozičné riešenie prízemia:
- zádverie
- chodba
- 4 nepriechodné izby
- ďalšia izba s kozubom a prístupom na dvor
- obývacia izba s klimatizáciou
- kuchyňa s jedálenskou časťou
- špajza
- kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a dvoma umývadlami
- oddelená toaleta
- garáž


Dispozičné riešenie suterénu:
- 3x sklad
- kotolňa s plynovým kotlom a elektrickým bojlerom
- chodba


Vykurovanie rodinného domu je riešené plynovým kotlom a oceľovými radiátormi, výroba teplej úžitkovej vody elektrickým bojlerom. Okná sú plastové, okenné žalúzia kovové. Podlahy obytných miestností sú parkety. Podlahy ostatných miestností sú keramické dlažby. Garážové vráta sú rámové s výplňou. Plochá strecha je jednoplášťová s tepelnou izoláciou. Krytina na plochej streche je z fólií PVC. Odpadové vody z rodinného domu sú odvádzané do kanalizácie.

Pozemok disponuje aj vlastnou studňou.

Výhody:
- priestranná nehnuteľnosť až šiestimi izbami
- vhodné na podnikateľské účely, služby
- klimatizácia, dostupné všetky inžinierske siete + vlastná studňa
- diskrétna záhrada za domom, kompletne oplotený pozemok


Mesto Hurbanovo sa nachádza v centrálnej časti okresu Komárno, ktorý je najjužnejším okresom Nitrianskeho kraja. Mesto Hurbanovo susedí na západe s obcami Martovce a Imeľ, na severe s obcou Bajč, na východe s Dulovcami, na juhovýchode má spoločnú hranicu so Svätým Petrom a na juhozápade má krátku spoločnú hranicu s okresným mestom Komárno.


Odporúčam obhliadku!

Váš realitný konzultant : Adrián Lévay, RSc. / GSM : / E-mail: levay@

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie OYE Reality kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Kontaktujte nás a pomôžeme Vám vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

© Text, fotografie a 3D prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie OYE.

Na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom s garážou v Hurba
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Znížená cena - Na predaj priestranný rodinný dom s garážou v
Typ: Rodinný dom Ulica: Dedina Mládeže Obec: Dedina Mládeže Realitná spoločnosť TRINITY Vám predstavuje na predaj 4-izbový priestranný rodinný dom s garážou v obci Dedina Mládeže. Rodinný dom sa predáva v pôvodnom ale v zachovalom a obyvateľnom  stave. POZEMOK - celková plocha: 714m2 - zastavaná plocha: 483m2 - na pozemku sa nachádza letná kuchyňa, hospodárske budovy a vŕtaná studňa - na pozemku je samostatne stojaca garáž - pozemok je rovinatý, slnečný a oplotený DOM - 4-izbový - úžitková plocha: 185m2 - postavený je z tehly - strecha je sedlová, zo škridle - okná a dvere sú drevenné/vonkajšie rolety/ - napojený na všetky IS:/voda, plyn, elektrina / - odpad je vedený do kanalizácie - kúrenie je riešené plynovým kotlom aj na tuhé palivo - ohrev teplej vody - elektrickým novým bojlerom - čiastočne je podpivničený DISPOZÍCIA DOMU Prízemie: - dispozične pozostáva z dvoch vstupných vchodov, z prednej časti /predsiene/ a z bočnej časti /zo zádveria, vstupnej chodby/,  jednej veľkej prietrannej izby, dvoch ďalších izieb, kuchyne, veľkej kúpeľne, samostatného WC , komory, technickej miestnosti a dvoch vchodoch na povalu - letná kuchyňa + komora Podkrovie: - dispozične pozostáva z jednej izby, skladového priestoru, veľkej terasy a priestranného povalu VÝHODY - nízke mesačné náklady:cca 200.-€ mesačne - priestranný veľký rodinný dom - milí susedia, tichá a kľudná  lokalita - nakoľko dom je v pôvodnom  stvave, je udržiavaný, obyvateľný, suchý a nezateká - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný LOKALITA - milí susedia, tichá a kľudná  lokalita OBČIANSKA VYBAVENOSŤ  - v obci sa nachádza MŠ, pošta, Obecný úrad, predajne potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru , knižnica, ihrisko..... CENA: 85.000.-€ *vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - pre našich klientov máme na požičanie dodávku na sťahovanie (v prípade potreby zabezpečíme šoféra) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 714 m2 Úžitková plocha: 185 m2 Plocha pozemku: 714 m2 Zastavaná plocha: 483 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Garáž: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava -...
TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory. Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu. Celková rozloha pozemku je 481 m2. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + lokalita + tiché prostredie + samostatná garáž + možnosť prípadnej dispozičnej a materiálovej rekonštrukcie podľa vlastného zámeru DOM: = trojpodlažný 3-izbový rodinný dom = zastavaná plocha: 71 m2 = úžitková plocha 142 m2 = zvislé nosné konštrukcie kváder a tehla = strecha rovná, krytina plech = inžinierske siete: pripojenie na elektrinu, mestský vodovod, kanalizáciu = ústredné kúrenie, kondenzačný plynový kotol = samostatná garáž DISPOZÍCIA: 1PP: - kotolňa - dielňa - sklad 1NP: - hlavný vstup - predsieň * vstup do obývacej izby * vstup do kuchyne * vstup do kúpeľne s vaňou * výstup na 2. NP * prechod do 1. PP 2NP: - samostatná chodba - dve spálne - výstup na terasu - samostatné WC VYBAVENIE: * kuchyňa: plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor * vo všetkých izbách drevené parkety * v predsieňach, kúpeľni, WC a kuchyni linoleum * okná plastové * vykurovanie radiátory, plynový kondenzačný kotol * elektrický bojler na ohrev TÚV * vodáreň * vlastná kopaná studňa (7 m) * na rovinatom pozemku sa nachádza samostatná garáž a záhradný domček OKOLIE: Dom je umiestnený v pokojnej tichej mestskej časti Vajnory na rovinatom pozemku. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, starší vinohrad, záhradný domček. Vajnory disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou: úrady, základná škola, materská škola, nákupné centrá. NÁŠ NÁZOR: Rodinný dom ako súčasť dvojdomu na rovinatom pozemku umiestnený v tichej lokalite mestskej časti. Dom je možné okamžite využívať. Potenciál domu je aj v jeho prípadnej rekonštrukcii. Možnosti rekonštrukcie sú viaceré, dispozične ako pôvodný 3-izbový dom, jeho rozšírenie na 4 - 5 izbový dom, alebo ako dve 2-izbové bytové jednotky. K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. Cena: 279.900,- € V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@ callcentrum: +421 41 3217800
Rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii, Hriňová_Vrchslatina
KOMFORTNÝ TROJIZBOVÝ RODINNÝ DOM PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII S INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM SITUOVANÝ NA ROZĽAHLOM POZEMKU V KRÁSNOM PRÍRODNOM PROSTREDÍ JEDINEČNEJ HORSKEJ OSADY VRCHSLATINA, IDEÁLNY NA REKREÁCIU ČI PODNIKANIE V AGROSEKTORE, NACHÁDZAJÚCI SA 11 KM SEVEROVÝCHODNE OD MESTA HRIŇOVÁ. Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný jednopodlažný 3-izbový rodinný dom v stave holodomu so samostatnou stavbou (letná kuchyňa) tiež po kompletnej rekonštrukcii a novou garážou s altánkom, nachádzajúci sa v rázovitom hriňovskom laze Vrchslatina, na úpätí chránenej krajinnej oblasti Poľana, medzi mestami Hriňová a Čierny Balog (okres Detva). POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Úžitková plocha tehlovej stavby z druhej polovice 20.storočia je cca 93m2. Dom je čiastočne podpivničený a má veľký neobytný podkrovný priestor (cca 70m2). Celková výmera juhovýchodne orientovaného pozemku s krásnymi výhľadmi na okolité lesy je 5 316m2. Časť pozemku okolo stavieb je oplotená plotom s podhrabovými betónovými doskami. Stavby sú situované na rovinatej plošine na kopci a je k nim dobrý prístup s miestnej asfaltovej komunikácie. Rodinný dom prešiel od roku 2014 rozsiahlou rekonštrukciou v rámci ktorej bola urobená nová fasáda, nová pokrývka strechy, nové rozvody inžinierskych sietí, plastové okná, vnútorné zateplenie domu, drevené podhľady obytných miestností, drevené obklady stien v hale, stierky, nová deka, nové pivničné priestory, izolácia múrov domu, drenáž, nová žumpa. Nakoľko rodinný dom je v stave holodomu, bude potrebné dokončiť finálne interiérové úpravy - podlahy, dvere, obklady a sanity v kúpeľni, kuchynská linka a kúrenie. Rodinný dom má 2 nové komíny, vykurovanie je pripravené na využitie krbu aj pece. Stavba je napojená na elektrinu a vodovod, odpad je odvádzaný do žumpy (8m3) na pozemku. Pri vstupe do domu na južnej strane sa nachádza pekná samostatná murovaná stavba s podkrovným priestorom a dvoma prízemnými miestnosťami – letná kuchynka + sklad, ktorá v rovnakom období ako rodinný dom prešla kompletnou rekonštrukciou. V letnej kuchynke sú pripravené prípojky na inštaláciu kuchynskej linky, kúrenie je riešené sporákom na pevné palivo. Pri vstupe na dvor domu zaujme veľká drevená stavba, v ktorej sa nachádza garáž o veľkosti takmer 23m2 a prístrešok o veľkosti 21m2. DISPOZÍCIA DOMU: Dom je prakticky dispozične riešený. Hlavný vstup je umiestnený z južnej strany cez krytý vchod. Do všetkých obytných miestností sa vstupuje z haly, ako aj do pivničného a podkrovného priestoru. Dom pozostáva z 3 izieb, veľkej kuchyne s jedálňou a kúpeľne spojenej s WC. Pivničný priestor je rozdelený na dve časti, podkrovný priestor je otvorený a má vysoký strop. Do podkrovia sa vstupuje vysúvacím schodiskom a dal by sa tam urobiť veľmi pekný priestranný obytný priestor. Viac info na:
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni