bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ rodinný dom s bazénom + garáž s pivnicou, ul. Nová

Kategória: Domy

RE/MAX Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom s krytým bazénom a samostatne stojacou podpivničenou garážou na pozemku o rozlohe 720 m2. TO NIE JE VŠETKO! Ak hľadáte rodinný dom, do ktorého sa stačí nasťahovať, určite neprehliadnite všetko, čo Vám táto nehnuteľnosť ponúka.


IBA 13 ROČNÁ STAVBA
Dom skolaudovaný v roku 2010 sa nachádza na Novej ulici vo Veľkom Kolačíne (N. Dubnica). Jeho dominantou je presvetlená obývacia miestnosť spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou a s východom na krytú terasu. Okrem toho má dve izby s východom do záhrady, hosťovskú izbu pri vstupe do domu, samostatnú toaletu s bidetovou sprškou, priestrannú kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom a v neposlednom rade úložný priestor usporiadaný do nízkych rolldoorov nachádzajúci sa v menšej podkrovnej časti. Úžasnou výhodou juhozápadnej orientácie domu je jeho veľkorysý slnečný pozemok.


ENERGETIKA
Dom disponuje kondenzačným plynovým kotlom značky BUDERUS (komín značky SCHIEDEL), ktorý je primárne využívaný na podlahové vykurovanie v celom dome. Ďalej má samostatnú nádrž na teplú vodu (250 l), ktorá je ohrievaná energiou z troch strešných solárnych panelov. Energetický prebytok je napokon využívaný na ohrev vody v bazéne (sezóna od apríla do októbra). Všetky zariadenia sa nachádzajú na jednom mieste a sú ovládateľné z elektronického panelu. Doplňujúcou alternatívou na spríjemnenie chvíľ je aj krb s krbovou vložkou so samostatným komínom značky SCHIEDEL (nachádzajúci sa v obývacej izbe). Náklady na elektrinu a plyn v roku 2022 pri 2 dospelých ľuďoch boli pod 70 EUR mesačne.


GARÁŽ + PRÍSTREŠOK + PIVNICA
- samostatná stavba na juhozápadnej časti pozemku
- spolu až cez 50 m2 úložného priestoru
- garáž 19,5 m2 + prístrešok 19,5 m2
- automatické vstupné dvere na ovládanie
- ďalšie dvere ako alternatívny vstup dnu
- priestor pre parkovanie 3 áut okolo garáže
- 2 plnohodnotné skladové pivničné priestory s keramickou dlažbou (16 m2 + 13 m2)
- aj v garáži, aj v pivnici zásuvky 220 V a 400 V


BAZÉN o rozmeroch 3x6x1,2 metra Vám ponúka
- posuvné zastrešenie
- podsvietenie
- pieskovú filtráciu
- UV sterilizátor (ničenie mikroorganizmov)
- protiprúd
- všetko elektronicky ovládané z panelu


ZAVLAŽOVANIE
- automatické zavlažovanie ovládateľné z elektronického panelu
- napojené na podzemnú nádrž s čerpadlom (cca 10 m3), do ktorej je zvedená dažďová voda
- k dispozícií aj ďalšia rovnaká nádrž (cca 10 m3) - možnosť prečerpávať vodu
- 3 rôzne obvody, ktoré sa dajú samostatne ovládať a načasovať
- cca 15-16 trysiek na pozemku


ĎALŠIE TECHNICKÉ PARAMETRE
- obvodové múry domu pórobetónové tvárnice YTONG 375 mm + zateplenie grafitovým polystyrénom 120 mm
- vnútorné priečky domu pórobetónové tvárnice YTONG 120 mm / 250 mm
- drevený krov, strecha zateplená sklenou vatou, strešná krytina značky BRAMAC
- interiérové dvere: z kaleného skla, posuvné do puzdra v stene
- vš
NA PREDAJ rodinný dom s bazénom + garáž s pivnicou, ul. Nová
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Vila s bazénom a saunou v tichej lokalite 27 km od MI, 8960m
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj nádherný rodinný dom 27 km od Michaloviec a 7 km od Sobraniec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality: Tento veľmi priestranný rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite obce mimo hlavnej cesty s veľmi vysokou mierou súkromia a jedinou príjazdovou cestou. Pocit súkromia umocňuje praktické osadenie stavby na pozemku. Súkromie naviac zabezpečuje, aj nádherná výsadba stromov. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Tento rozsiahly rodinný dom s veľkým pozemkom, bazénom s naozaj luxusnou saunou je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nadštandartné bývanie na vidieku. Dom je postavený na nádhernom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. Na pozemku sa nachádza funkčný vonkajší bazén s ohrevom o dĺžke 9m a vzácne okrasné dreviny vysokej hodnoty, ktoré dodávajú nehnuteľnosti neopakovateľný štýl. Rodinný dom sa predáva v štádiu, že bez akýchkoľvek úprav je možné okamžité nasťahovanie, alebo je možné aplikovať nové modernejšie architektonické riešenie. Dom je vyrobený s tých najkvalitnejších materiálov s dokončenou kvalitnou fasádou a nádherným kameňovým obkladom, spevnenými plochami, bazénom, veľkým altánkom s grilom a krbom, garáž na 2 autá o rozlohe cez 80m2 s garážovou bránou na diaľkové ovládanie. V dome je nainštalovaný moderný kamerový systém. Parkovanie pre minimálne 4 autá je možné aj vo dvore na spevnenej ploche pred garážou. Na prízemí domu sa nachádza sauna a sprchovací kút (saunu a príslušenstvo je v 100% funkčnom stave) + miestnosť pre domáce kino a herňu + WC pre hostí + technická miestnosť. Prízemie a prvé poschodie je prepojené štýlovým dubovým schodiskom. Už pri vstupe do domu cez hlavný vchod pocítite závan luxusu a veľmi príjemnú atmosféru. Kvalitné dubové shodiská a dudové obložkové dvere nádherne dopĺňajú interiér tejto nehnuteľnosti. Na prvom poschodí sa nachádza úplne nová plne vybavená kuchynská linka prepojená s obyvačkou, ktorá má nedherný výhľad cez obrovské presklenné terasové dvere a je prepojená s vonkajšou terasou. Na prvom poschodí môžete ďalej využívať 4 nádherne zariadené spálne, luxusnú kúpeľňu a samostatné WC. Na druhom podlaži nájdete priestrannú halu a 4 rozsiahle spálne. Na tomto podlaží sa nachádza ďalšia veľmi kvalitná a luxusná kúpeľna s toaletou. Súčasťou predajnej ceny je aj veľmi drahý skoro nepoužívaný luxusný dubový nábytok a ostatné kompletné zariadenie a vybavenie domu!! Pri výstavbe a rekonštrukciách boli použité nadštandardné stavebné materiály!!! Podlahová plocha domu je luxusných 660 m2. Rodinný dom je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete a to elektrickú sieť, verejný plynovod, verejný vodovod a verejnú kanalizáciu. Rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou a pozemkom dispozične pozostáva: PRÍZEMIE: sauna, kúpeľňa, toaleta, miestnosť pre domáce kino a herňu, práčovňa, technická miestn
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
BOSEN | Dvojgeneračný rodinný dom s garážou a pivnicou v Mil
Typ: Rodinný dom Ulica: Centrálna Mestská časť: Alžbetin Dvor Obec: Miloslavov Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj dvojgeneračný poschodový samostatný rodinný dom 10 izbový s garážou a pivnicou na Centrálnej ulici v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor. Dom: poschodový, tehlový rodinný dom s garážou a pivnicou, sedlová strecha,  prízemie s pivnicou 40 ročná stavba, horné poschodie 15 ročná stavba, v roku 2008 celý dom výmena plastové okna a zateplenie, polovica domu je podpivničená, prízemie s úžitkovou plochou 198 m2, horné poschodie 120 m2, terasa na prízemí 40 m2, garáž pre dve autá 28 m2, garážová dvojbrána ovládaná diaľkovým ovládačom,  pivnica 70 m2, predáva sa zariadený, mesačné náklady spolu: plyn 138€, elektrina 89€,voda 43€. ačiatkom roka prešiel dom malou rekonštrukciou.  Video:  Pozemok: plocha pozemku o výmere 800 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, záhradný domček, studňa, trativody Dispozícia: Vstup do domu tvorí spoločná chodba pre prízemie a poschodie. Na prízemí pri vstupe sa nachádza izba a pracovňa, samostatná WC, vstup do pivnice. V zadnej časti domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom  a dve izby otočené na terasu, priestrannou  chodbou vchádzame do dennej časti domu, kde je jedáleň a vstup na terasu, kuchyňa s komorou a obývačka s krbom a s jedálňou. V obývačke sa nachádza ešte jedna malá pracovňa. Kúrenie je napojené na plynový kotol a v izbách radiátory. Schodiskom sa ide na horné poschodie, kde je pri vstupe do bytu priestranné chodba. V prednej časti bytu je kuchyňa s obývačkou a jedálňou a samostatná komora. V kuchyni je klimatizácia. V zadnej časti sa nachádzajú tri izby a veľká kúpeľňa rozdelená na dve časti. V kúpeľke je priestor na pračku, sušičku, vaňu a sprchovací kút. Na chodbe je plynový kotol a v izbách sú radiátory. V pivnici sú dve miestnosti, ktoré sa dajú vykurovať, technická miestnosť, sklad, kotolňa.                                                         Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v strede dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do škôlky, školy a na autobusovú zástavku. Pár metrov od domu je park, kostol a malé miestne potraviny. V blízkosti sa nachádza lekáreň, lekár, športové ihrisko. Vo vedľajšej časti dediny je obchodné centrum Billa, drogéria, kaviareň.  Rýchla dostupnosť do Bratislavy je zabezpečená vlakom  a novým obchvatom D4/R7. Cena: 549.900€ Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným
HALO reality - Predaj, rodinný dom Partizánske, Šimonovany -
Ponúkame na predaj pekný trojizbový rodinný dom s bazénom a okrasnou záhradou, v tichej, vyhľadávanej časti mesta Partizánske, v Šimonovanoch. Dom sa nachádza na krásnom rovinatom pozemku o rozlohe 708m2, zastavaná plocha domu je cca 100m2, úžitková cca 160m2. DISPOZÍCIA: Dom má dve nadzemné podlažia: 1.nadzemné podlažie je prevažne technického charakteru o rozlohe cca 80 m2, pozostáva z garáže s výmerou 15m2 s montážnou jamou; kotolňa s dielňou a s plynovým kotlom; práčovňa; sklad potravín; letná kuchynka a letná obývacia izba, chodba so schodišťom do druhého nadzemného podlažia, 2.nadzemné podlažie o rozlohe 80m2 pozostáva zo zádveria od vonkajších vstupných schodov, chodba, samostatná jedáleň, kuchyňa, špajza, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a tri izby. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou, vrátane zateplenia domu, výmena strechy, výmena okien a dverí za plastové s izolačným dvojsklom, výmena radiátorov, kazetové stropy, zrekonštruovaná kúpeľňa, plávajúca laminátová podlaha v izbách i kuchyni, dlažba v kúpeľni a wc.. V roku 2015 prešla kompletnou rekonštrukciou kuchyňa, kde sa nachádza keramický drez, zabudovaná umývačka riadu, elektrická rúra, indukčná varná doska, chladnička, špajza. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: verejný vodovod, kanalizácia, elektrina a plyn. Vykurovanie je plynovým kotlom. POZEMOK, OKOLIE: Rodinný dom sa nachádza na krásnom upravenom pozemku, s okrasnými drevinami a funkčným bazénom. V jednom rohu pozemku sa nachádza prestrešená terasa so sedením a vonkajším krbom a tiež jednoduchá stavba, s uzatvárateľnou relaxačnou miestnosťou s posedením. V druhom rohu pozemku je vybudovaný podpivničený sklad, ide o stavbu s podzemnou pivnicou na uskladnenie zeleniny a ovocia (2 miestností) a nadzemnou jednoduchou stavbou na uskladnenie náradia. LOKALITA: Dom sa nachádza v krásnom tichom prostredí mimo hlavných cestných ťahov. Zaručuje maximálne súkromie. Do centra mesta aj do obchodov sa dostanete autom za cca 5 min. jazdy. Dom je príjemný, svetlý, upravený, veľmi odporúčam na kúpu, nevyžaduje ďalšie veľké investície, je vhodný k okamžitému nasťahovaniu sa. Pre dohodnutie obhliadky ma prosím kontaktujte. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PE-62493. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode neh
Predaj  rodinný dom s bazénom v meste Gbely
Aj Vy ste nároční? Aj Vy máte určité nároky na bývanie? Tak sa pozrite na našu ponuku jedinečného rodinného domu s interiérovým bazénom o rozmeroch 11 x 4 m. Tento neštandardný dom, ktorý sa nachádza v meste Gbely, hľadá svojho nového majiteľa. Prízemný rodinný dom, ktorý nie je podpivničený, sa rozprestiera na pozemku v osobnom vlastníctve o rozlohe 1897 m2, v súčasnosti sa využíva aj pozemok o rozlohe 2649 m2. Zastavaná plocha domu je 520 m2 aj s krytým interiérovým bazénom, kde sa nachádza sprcha, toaleta, technická časť, relax zóna s oddychovými ležadlami a východom na dvor. Z bazéna možno pozerať priamo na pekne upravený dvor, exteriér s množstvom vysadených okrasných drevín a trávnatú plochu. Rodinný dom pozostáva z dennej časti – veľkej priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou, moderne zariadenou so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, zabudovaná mikrovlnná rúra, elektrická rúra a umývačka riadu). Priamym prechodom cez kuchynský ostrovček a jedálenskú časť sa dostaneme do obývačky s krbom, kde možno realizovať aj veľké rodinné oslavy. Výhodou je aj vstup z obývačky do rodičovskej spálne spojenej s privátnou kúpeľňou so sprchou a toaletou. V druhej časti domu sa nachádzajú dve izby so schodiskom pre posteľ či využiteľnosť aj ako menšiu domácu kanceláriu. Pri izbách je kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, v súčasnosti skôr využívaná deťmi majiteľov domu a samostatná toaleta. Technické parametre: dom postavený z tvárnic Ytong 30 cm, izolácia v podlahe 10 cm styrodur, izolácia v strope 40 cm vata, ohrev bazénu na plynový kotol, vŕtaná studňa 40 m, dve kopané studne, alarm a kamerový systém celého domu. V záhrade za dvorom sú vysadené ovocné stromy: slivka, marhuľa, hruška, jablone – viac ako 50 ks a okrasné dreviny. V tejto časti sa nachádza aj kontajnerový dom využívaný na grilovanie, nakoľko je v ňom nachystaná kuchyňa na letné varenie. Vstupom cez podbránie, do veľkého otvoreného priestoru dvora, kde sa nachádza dvojgaráž s dielňou o rozlohe 100 m2, parkovanie pre 5 osobných áut a samostatný hosťovský dom s vínnou pivnicou, každého nechá priam v nemom úžase. K tomu všetkému sa pridružujú aj dve krásne štýlové terasy pre jarné, letní i jesenné posedenia. Pre deti je nachystané detské ihrisko v záhrade, či ho využijete na loptové hry, či niečo iné, už necháme na Vašej fantázii. Už pri prvom vstupe do tohto rodinného sídla či Vašej vysnívanej chalupy na Záhorí sa priam zamilujete. Má všetko, čo si môže náročný klient želať. Vyhľadávaná a dobre dostupná lokalita umožňujú využívať stavbu aj na podnikateľské účely. Služby realitnej kancelárie: -BEZPLATNÉ hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami -zmluvy garantované notárom - formou notárskej zápisnice a notárskej úschovy - prehlásenie všetkých energií - zapožičanie auta na sťahovanie Pre dohodnutie obhliadky, resp. dodatočných informácií nás neváhajte kontaktovať.