bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj väčší 4 izbový byt, Prostějovská ul. Sídlisko III

Kategória: Byty

EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS ponúka ***EXKLUZÍVNE V NOVEJ CENE *** na predaj 4 izbový byt na ulici Prostějovskej v Prešove s bezbariérovým prístupom do bytu.

Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku k bytu: ponuka 4 izbového bytu s veľkou loggiou je pripravená pre tých, ktorým vyhovuje lokalita Sídliska III a hľadajú bývanie s výbornou dispozíciou pre viacčlennú rodinu.
V tejto ponuke sa spája úžasná lokalita Sídliska III, kompletná občianska vybavenosť a perfektný 4 izbový byt po čiastočnej úprave. Určite splní vašu predstavu o bývaní.
Pri vstupe do bytu na západnej strane sú situované tri spálne, na východnej strane bytu je kuchyňa s veľkým jedálenským kútom a východom na loggiu, kúpeľňa a toaleta, väčšia obývacia izba opäť s východom na priestrannú loggiu s úžasným výhľadom, kde vás obklopí zeleň, stromy a lokalita s kompletnou vybavenosťou.
Hneď pri bloku si môžete zašportovať na veľkom ihrisku, ísť nakúpiť, zastaviť sa na tržnici, či zaniesť deti do školy/škôlky.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, o výmere 85m2 + plocha veľkej loggie 7 m2, s orientáciou V/Z v zateplenom a upravenom bytovom dome s novým výťahom, nové stúpačky , strecha po rekonštrukcii a má dva pivničné priestory. Veľkou výhodou je bezbariérový vstup do bytového domu aj pre invalidov.

REKONŠTRUKCIA BYTU ZAHŔŇA:
- vymenené plastové okná
- kuchynská linka v pôvodnom prevedení
- murované jadro v kúpeľni /menená sanita a dlažba, vaňa/
- samostatná toaleta
- nové radiátory
- stierky,2x tapety na stenách
- zavedený internet
- podlahy plávajúce a linoleum

ČLENENIE BYTU:
- vstupná chodba
- tri samostatné spálne
- veľká obývacia izba s východom na logiu a prechodom do spálne
- kuchyňa s veľkým jedálenským kútom a východom na logiu
- jedálenská časť sa dá ešte viac otvoriť a prepojiť s väčšou chodbovou časťou
- väčšia kúpeľňa s vaňou
- samostatná toaleta

VYBAVENOSŤ LOKALITY:
- MŠ a ZŠ Mirka Nešpora s bazénom, ZŠ Prostejovská, ZŠ Bajkalská
- tržnica
- zdravotnícke centrum
- sieť obchodov / Billa, Tesco, Carmen, Agro milk /
- blízkosť MHD zastávky
- lekárne
- čerpacia stanica
- Bowling pri trati
- lezecká stena
- cyklistický chodník
- detské dopravné ihrisko, pieskoviská, športoviská
- bezproblémové parkovanie
- správcom je Bytové družstvo Bajkalská
- nájomné cca 240eur
Tento priestranný byt po rekonštrukcii pôsobí veľmi príjemne a ponúka komfortné bývanie, kde máte všetko na dosah.
Byt je bez tiarch, voľný ihneď po dohode s majiteľmi.
V prípade záujmu o ďalšie informácie či obhliadku nás neváhajte kontaktovať:
Právny servis a poradenstvo spojené s prevodom nehnuteľnosti máte v cene nehnuteľnosti.
Eva Marcinová , Certifikovaný maklér NARKS

Poschodie: zvýšené prízemie
Počet poschodí: 8
Počet izieb: 4
Obytná plocha:
Na predaj väčší 4 izbový byt, Prostějovská ul. Sídlisko III
Podobné inzeráty
AXIS REAL | ZREKONŠTRUOVANÝ 3-izbový byt na začiatku ul. Pro
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 3-izbový byt s LODŽIOU a KOMOROU v lokalite Prešov - Sídlisko III priamo na začiatku ulice Prostějovská. Byt s celkovou rozlohou 79,80 m2 (byt 73,30 m2, lodžia 4,80 m2, pivnica 1,70 m2) sa nachádza na 4.poschodí 7-poschodového ZATEPLENÉHO bytového domu s výťahom. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, TROCH SAMOSTATNÝCH IZIEB, kuchyne, murovaného šatníka, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC, lodžie. Oddychové časti bytu sú orientované na východ, denná časť a kuchyňa na západ s upokojujúcim VÝHĽADOM DO KORÚN STROMOV. Bytový dom prešiel rekonštrukciou: menené rozvody - stupačky, NOVÁ strecha, NOVÉ vchodové dvere s exitovým tlačidlom. K bytu, patrí PIVNICA nachádzajúca na prízemí bytového domu. STAV BYTU: Byt bol v roku 2008 ZREKONŠTRUOVANÝ – vymenené elektrické rozvody, radiátory, plastové okná s interiérovými žalúziami, stierky a podlahy ako aj murované jadro. Predáva sa ZARIADENÝ. Kuchyňa disponuje vkusnou kuchynskou linkou: umývačka riadu SIEMENS, plynový sporák a teplovzdušná rúra ARISTON, chladnička s mrazničkou LIEBHERR ako aj s jedálenským stolom so sedením pre 4 osoby. Obývačka je zariadená obývačkovým nábytkom. V spálni je šatníková skriňa, komoda, manželská posteľ. V hosťovskej sa nachádza poschodová posteľ, šatníková skriňa. Vstupná chodba je zariadená vstavanou skriňou. Mesačné náklady na bývanie sú momentálne cca 150,- EUR pre 1 osobu. LOKALITA: Tento VEĽMI DOBRE DISPOZIČNE RIEŠENÝ BYT je výbornou voľbou pre rodiny s deťmi. Bytový dom je izolovaný od cesty a z oboch strán obklopený zeleňou. Relax a športové vyžitie ponúka okolie rieky Torysa a nadšenci cyklistiky určite ocenia európsku cyklomagistrálu Eurovelo 11 vedúcu priamo od bytovým domom. V pešej dostupnosti do 5 minút je MHD zastávka VUKOV a spoje 4, 8, 12, 17, 29, 34, 38, 39, E, N1, N2. V pešej dostupnosti (do 5 minút) sú aj ZŠ Prostějovská, ZUŠ Jána Pöschla a materská škola Antona Prídavku (7 min). Nákupné možnosti, služby a ZDRAVOTNÉ STREDISKO nájdete komplexe známom ako CENTRUM, ktoré je chôdzou vzdialené 10 minút. Hneď vedľa je BILLA, reštaurácie, pivárne, bankomaty, fitness, kostol. Ďalšie možnosti pohodlného nákupu ponúka TESCO VUKOV vdzialené 9 minút peši. Priamo na ulici sú potraviny CBA vhodné na rýchly nákup. Táto atraktívna ZELENÁ lokalita je dokonale dostupná nie len autom ale aj MHD. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat. / PREDAJ / 3 – IZBOVÝ BYT / PREŠOV / SÍDLISKO III / PROSTĚJOVSKÁ / ZARIADENÝ / LODŽIA / PIVNICA / TRHOVISKO CENTRUM / ZDRAVOTNÉ STREDISKO CENTRUM / CENTRUM / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Cena zahŕňa: - PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU - kompletné preverenie právneho stavu a tiarch da
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@ Finalreality klientom poskytuje komplexné realitné služby a inzerciu na všetkých známych internetových portáloch. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: info@
2-izbový byt, Prešov, Sídlisko III, vhodný na prerábku na 3i
Ponúkam na predaj veľký, priestranný 2-izbový byt vo výbornej lokalite Sídliska III, ulica Prostějovská v Prešove, veľmi vhodný na prerábku na plnohodnotný 3-izbový byt, s loggiou. Byt na predaj sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou – v blízkosti školy, škôlky, ihriská, športoviská, cyklistický chodník, obchodné domy…...a zároveň lokalitu s dostatkom zelene. 2-izbový byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, obývačky, spálne, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a priestrannej logie. K bytu prislúcha aj pivnica. 2-izbový byt je veľmi vhodný na prerábku na plnohodnotný 3-izbový byt. Byt má vymenené okná - nové plastové. Z bytu sú nádherné výhľady na okolie. Ide o priestranný byt o výmere 59 m2. Nachádza sa na 10. poschodí/12. Byt je svetlý s dobrou orientáciou S-V. Byt je teplý a v lete ho neprehrieva. V okolí je dostatok zelene a verejných priestranstiev. Správca bytového domu je Bytové družstvo. Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, má novú strechu, stupačky... Cena za byt je 130.000 €. Možnosť kúpy na hypotéku, zabezpečím právnu pomoc.
Najnovší projekt bytového komplexu v Dunajskej Strede, 1.-3.
Hľadáte nové bývanie? Baví Vás ruch mesta a chcete bývať v centre diania? Pri najnovšom projekte EMERALD RESIDENCE nemusíte za občianskou vybavenosťou cestovať. Všetko, čo potrebujete ku komfortnému bývaniu je na dosah. [b]POPIS PROJEKTU:[/b] Realitná kancelária JOYEL Reality Vám predstavuje jeden z najnovších projektov v Dunajskej Strede, EMERALD RESIDENCE. Moderná a nízkoenergetická polyfunkčná budova na Námestí priateľstva má 3. nadzemné podlažia. Na prízemí budovy sú obchodné priestory, na nákup potravín, Vám stačí zísť o podlažie nižšie.....2. NP a 3. NP tvorí 16 bytov. Byty sa budú predávať skolaudované, termín kolaudácie sa predpokladá v Máji 2023. Je možné si zvoliť, či si byt kúpite vo verzii holobytu alebo štandardu. K dispozícii sú stále aktuálne tieto byty: 2NP Obytná plocha Kúpna cena Byt č. 1 (2 izbový) 64,34m2 +2,87m2 balkón 143.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,42m2 + 6,04m2 balkón 149.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 69,43m2 + 3,62m2 balkón 159.500€ Byt č. 4 (1 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 5 (3 izbový) 65,90m2 + 3,57m2 balkón 157.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,71m2 + 5,40m2 balkón 154.500€ Byt č. 7 (2 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 8 (2 izbový) 47,68m2 + 2,87m2 balkón 123.500€ 3NP Byt č. 1 (2 izbový) 64,50m2 + 5,13m2 balkón 143.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,37m2 + 6,13m2 balkón 149.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 68,56m2 + 3,68m2 balkón 159.500€ Byt č. 4 (1 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 5 (3 izbový) 67,49m2 + 3,64m2 balkón 157.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,84m2 + 5,47m2 balkón 154.500€ Byt č. 7 (2 izbový) 56,80m2 + 5,17m2 balkón 140.500€ Byt č. 8 (2 izbový) 47,03m2 + 5,13m2 balkón 123.500€ [b]VERZIA HOLOBYT:[/b] ● Úžitková plocha v rozlohe od 29,07m² - 69,43m2 ● Vlastný balkón (od 2,87m² - 6,13m2) ● LCD videovrátnik ● Vlastný bojler ● Elektrické podlahové kúrenie s dotykovými termostatmi ( v každej izbe je samostatný termostat) ● Farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom ● Sadrokartón ● Prípojka na vysokorýchlostný internet, TV ● Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák ● Predpríprava na alarm ● Predpríprava fotovoltické panely (Fotovoltické panely sú základom systému pre výrobu elektriny) [b]DOKONČENIE BYTU DO ŠTANDARDu:[/b] + 8.500,- € s DPH zahŕňa: ● Plávajúca podlaha podľa vlastného výberu s montážou ● Kompletné vybavenie kúpeľne - s vlastného výberu obkladov, dlažieb a sanity s montážou ● Interiérové dvere so zárubňou, hladké plné - fólia podľa vlastného výberu s montážou ● Maľovanie na bielo Pre viac informácií prosím kontaktujte sprievodcu nehnuteľnosťami: Ing. Pavel Konýček, tel.č.,
3 IZBOVÝ BYT–PROSTĚJOVSKÁ,SÍDLISKO III,LOGGIA–TOP LOKALITA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi príjemný 3 – izbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite Sídliska III v Prešove na ulici Prostějovská v tesnej blízkosti Centrumu. Byt má výmeru 64 m² + loggia a prislúcha k nemu pivnica. Nachádza sa na 3. poschodí v 8-podlažnom zateplenom bytovom dome a je po kompletnej rekonštrukcii. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa, obývacia miestnosť s výstupom na loggiu, spálňa, izba Popis bytu: • kompletná rekonštrukcia bytu • nová elektroinštalácia v celom byte • plastové okná • murované bytové jadro - obklady a sanita • kúpeľňa s vaňou, oddelená toaleta • kuchynská linka na mieru vrátane vstavaných spotrebičov (vstavaná rúra, plynová varná doska, digestor) • laminátové podlahy v izbách • dlažba v kúpeľni, toalete, kuchyni a chodbe • vymenené interiérové dvere s obložkami a vstupné bezpečnostné dvere • vstavaná skriňa v spálni, šatníková skriňa a vešiaková stena v chodbe • výborná orientácia vo vzťahu k svetovým stranám – Východ - Západ • parkovanie verejné Popis bytového domu: • bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou • zateplenie obvodového plášťa • rekonštrukcia strechy • nový výťah • rekonštrukcia spoločných priestorov • na každom poschodí sú iba 2 byty • upratovacia služba • správcom bytového domu je Spravbytkomfort Byt sa predáva čiastočne zariadený. Je slnečný s orientáciou východ/ západ. Má dobré dispozičné riešenie a pôsobí veľmi príjemným dojmom. Je vhodný na okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícií. V rámci Sídliska III má výbornú polohu s množstvom zelene a bezproblémovým parkovaním. Nachádza sa v tesnej blízkosti Centrumu, kde je kompletná občianska vybavenosť (zdravotnícke zariadenia, potraviny Billa, Milk Agro, zastávka MHD, materské, základné a umelecké školy, reštaurácie, fitness centrum, atď.) a vynikajúca dopravná dostupnosť. V okolí sú široké možnosti športového vyžitia - fitness centrum, lanové centrum, bazén Šťuka, letné kúpalisko, tenisové kurty, cyklistický chodník, detské ihriská. Odporúčam vidieť, veľmi zaujímavá ponuka. Rada Vám odpoviem na ďalšie otázky. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU "EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov" ALEBO NA INSTAGRAME "exclusiverealpresov".
2-izbový byt na predaj Prešov, Sídlisko 3, Prostějovská
Ponúkame na predaj zaujímavý dvojizbový byt na dvanástom poschodí. Nachádza sa v komplexe štyroch bytových domov s množstvom zelene na jednom z najžiadanejších sídlisk krajského mesta Prešov (Prostějovská ulica, Sídlisko III). Napriek polohe ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu s pekným výhľadom na okolie. Byt je situovaný tak, že nedochádza k jeho prehrievaniu ani v najteplejších letných mesiacoch. V zimnom období je naopak príjemne teplý. Podlahová plocha bytu je 62 m2 a pivnice cca 3 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, veľká kuchyňa so vstupom na loggiu, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa s toaletou a špajza. Parkovanie je na pozemku pred bytovým domom. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Kompletne zrekonštruovaný je aj samotný bytový dom. Byt je k dispozícii prakticky okamžite, je čiastočne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Mesačné náklady na bývanie sú okolo 150 €. Do centra Prešova sa možno dostať za 5 až 10 minút, v blízkosti sú autobusové zastávky, obchody, reštaurácie, školy a ďalšia občianska vybavenosť. Poschodie: 12 Počet poschodí: 12 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Obytná plocha: 62m² Celková rozloha: 62m² Úžitková plocha: 62m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Lódžia: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: vonkajšie Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové Orientácia: severovýchodná