bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj záhrada v obklopení prírody

Kategória: Záhrady

Hľadáte záhradu v obklopení prírody len na skok od mesta Košíc? Chcete byť v úplnom súkromí?

Tak táto ponuka je práve pre Vás.

Ponúkame Vám na predaj rovinatú záhradu v obci Veľká Lodina. Celková výmera záhrady je 400m2. Na záhrade sa nachádza elektrická prípojka cca 100m od záhrady, studňa a ovocné stromy. Záhrada je oplotená pletivom. Na okraji záhrady sa nachádza skálka a pri vstupnej bráne sa nachádzajú kríky.

Na záhrade už bola v minulosti postavená chata. Po zbúranej chate na záhrade ostala betónová platňa záhradnej chaty, čiže je záhrada pripravená na výstavbu niečoho nového.

Záhrada je maximálne izolovaná od ostatných. Za záhradou je aj súkromná prístupová cesta, rekonštrúkciou možná aj na vjazd karavánu.

Zo záhrady je výhľad na Jánošikovú Baštu a hory. Vhodné pre milovníkov prírody, hubárčenia a turistiky.

Obec Veľká Lodina sa nachádza len 23 km od Košíc. Výborná dostupnosť na dialničný privádzač obce Kysak.

Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom.

Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekarného úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie.

Lokalita: Veľká Lodina
Výmera: 400m2
Cena: 22 990€
Kontakt:
Mail: ivana.timkanic@
Na predaj záhrada v obklopení prírody
Podobné inzeráty
Pekná rovinatá záhrada – Veľká Lodina
- záhrada 404m2 - Pekný rovinatý oplotený pozemok - IS: elektrina , voda - krásna príroda - blízka dostupnosť do mesta TOP Real Košice ponúka na predaj záhradu o výmere 404m2 v peknej a žiadanej lokalite Veľká Lodina. Pozemok je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina, ktorá je vzdialená len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na diaľnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky áut. Z pozemku je krásny výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. Keď hľadáte záhradu v obklopení prírody a len na skok od mesta je to pre Vás výborná voľba. Pekný rovinatý pozemok je oplotený, je na ňom niekoľko ovocných stromov. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka cca 100m od záhrady a studňa priamo na pozemku. Za záhradou je aj súkromná prístupová cesta, kde je možný aj vjazd karavánu. Na pozemku a nachádza základná betónová platňa po pôvodnej chate, čiže je tu možnosť výstavby novej poprípade postavenie mobilného domu. IS: - elektrina – áno Voda – studňa CENA: 26.999 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ju ukážem osobne. Janka Lengyelová - Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
NA PREDAJ záhrada s chatkou v tesnej blízkosti sídliska Juh
Predám záhradu s chatkou v tesnej blízkosti sídliska Juh. Táto útulná záhrada je ideálnym miestom pre oddych a relaxáciu počas letných dní. Nachádza sa v tichom prostredí s príjemnou atmosférou, no zároveň je len krátkou prechádzkou od živého sídliska. Hlavnou výhodou tejto záhrady je prítomnosť elektriky, čo umožňuje využívať aj moderné vybavenie. Chatka poskytuje dostatok priestoru na oddych. Môžete si vychutnať voľný čas so svojou rodinou a priateľmi, relaxovať pri knihe alebo sa venovať rôznym záhradným aktivitám. Okrem elektriky je tiež voda prístupná v tejto oblasti pre potreby závlahy záhrady. To vám umožní udržiavať vašu záhradu vždy sviežu a zelenú. Ak máte záujem o záhradné projekty, pestovanie kvetov, zeleniny, alebo jednoducho o záhradné relaxačné aktivity, táto záhrada je pre vás ideálnou voľbou. Záhrada sa nachádza v blízkosti sídliska Juh, čo znamená, že máte jednoduchý prístup k množstvu služieb a zábavy. Nakupovanie, reštaurácie, obchody a verejná doprava sú vo vašej bezprostrednej blízkosti. Táto poloha vám poskytuje to najlepšie z oboch svetov - pokoj prírody a prístup k všetkým pohodliam mesta. Ak hľadáte miesto na únik od rušného mestského života a chcete si vychutnať prírodu a záhradníctvo v pohodlí vlastnej chatky, táto záhrada je pre vás ideálna. Nezmeškajte príležitosť vlastniť túto oázu pokoja a krásy len kúsok od sídliska Juh. Kontaktujte ma čo najskôr a dohodnime si obhliadku.
Predaj, pozemok pri hrádzi v Hamuliakove 614 m2
Ponúkame na predaj pozemok v prostredí plnom prírody, len pár metrov od Dunaja, no zároveň v susedstve už jestvujúcich stavieb a rekreačných chát. Informácie o pozemku: - pozemok s parc. č. 1394 o výmere 614 m2 - pozemok je rovinatý, upravený a je po celom obvode oplotený, - IS: elektrina je privedená k hranici pozemku, - prístup na pozemok je bezproblémový po štrkovej obecnej komunikácii Pozemok je v súčasnosti na LV vedený ako "Trvalý trávny porast". Podľa aktuálnej UPI obce Hamuliakovo je funkčným využitím pozemku určujúce - rekreácia, šport, prechodné ubytovanie, verejná zeleň, komunikácie a technická infraštruktúra. Zároveň je však predmetný pozemok začlenený do ochranného pásma III. stupňa vodného zdroja a výstavba v tomto území podlieha posúdeniu príslušným orgánom štátnej vodnej správy a správcom vodného zdroja. - pre ďalšie podrobnosti o využití pozemku zašlem UPI po vyžiadaní mailom. Odporúčame: - atraktívna lokalita v obklopení prírody, - pozemok je situovaný medzi jestvujúcimi stavbami, - v blízkosti dostupná občianska vybavenosť, obecný úrad, pošta, materská a základná škola, lekárska ambulancia, potraviny - bezproblémová dostupnosť do Bratislavy, cca 15 km, možnosť využiť aj pravidelnú autobusovú linku - bohaté možnosti športového vyžitia, v blízkosti hrádza, Dunaj, vodné dielo, športový areál. Cena: 75.000 €- vrátane kvalitného servisu RE/MAX.
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ prekrásnu rovina
Typ: Záhrady Ulica: Alžbetin Ostrov Obec: Komárno Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ prekrásnu rovinatú záhradu v Komárne na Alžbetinom Ostrove!  záhradu v obklopení prírody len na skok od mesta Komárno? Tak táto ponuka je práve pre vás. Celková výmera pozemku je 535 m2. Pozemok je kompletne oplotený, na hranici pozemku sa nachádzajú vysoké tuje, ktoré Vám zabezpečia absolútne súkromie. Záhrada je dôkladne udržiavaná a je v nej vybudované centrálne polievanie. Príjazdová cesta k pozemku je vydláždená, čo zabezpečuje bezproblémové parkovanie. Na pozemku sa nachádza staršia poschodová záhradná chata so súpisným číslom. Strecha potrebuje opravu. Väčšími rekonštrukčnými prácami na objekte je môže vytvoriť unikátne bývanie v obľúbenej, vyhľadávanej lokalite.  Cena  je 89 000Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 535 m2 Plocha pozemku: 535 m2 Zastavaná plocha: 28 m2 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Inžinierske siete: blízko
Záhrada - Košice – KVP – Čičky
Ponúkam Vám jedinečnú, slnečnú záhradu, vhodnú na oddych a celoročné bývanie v najobľúbenejšej záhradkárskej lokalite v Košiciach. Lokalita: - Košice – KVP – Čičky, k.u. Terasa, parcela 5522 - záhradka sa nachádza hneď na začiatku lokality medzi Areálom Čičky a Jazdeckým areálom UVLF - pre deti je to najvhodnejšia záhradkárska lokalita Záhrada: - slnečný, udržiavaný pozemok s výmerou 367 m2 pripravený na výstavbu chaty - výborná dostupnosť do mesta - na pozemok je prístup po spevnenej ceste - k záhradke sa dopravíte akýmkoľvek osobným autom - MHD sa nachádza do 10 minút peši od záhrady - záhrada je v osobnom vlastníctve - možnosť napojenia na eletrinu- 230V/400V,(odsúhlasene s VSD) - elektrickú skriňu osadí VSD na stĺp, ktorý sa nachádza 2m od záhradky - možnosť navŕtania studne - možnosť zastavania 10% z celkovej výmery pozemku -záhrada je oplotená a nachádza sa na nej staršia drevená chatka, plechová náraďovňa (3x2m) a nová drevená latrína - v blízkosti sa nachádzajú vyhľadávané atrakcie: Areál Čičky( trampolíny, detské ihrisko, občerstvenie a chutné jedla), Posedenie u koňa a Bankov kde môžete využiť krásnu prechádzku v nádhernej prírode. Video: Zhrnutie: Nádherná a záhrada vo vyhľadávanej lokalite s možnosťou celoročného bývania Zaujala Vás táto ponuka? Zavolajte mi a ja Vám ju rád osobne predstavím.
NÁDHERNÁ, SLNEČNÁ ZÁHRADA V OBĽÚBENEJ LOKALITE KOŠÍC
Proximityreal ponuka nádhernú slnečnú záhradu s ovocnými stromami vhodnú na pestovanie alebo postavenie celoročnej romantickej chaty či Mobilhousu. Záhrada má krásny výhľad a celoročný prístup, má záhradkársky vodovod a elektrina je pred pozemkom. Celá záhrada je oplotená. Na pozemku sa nachádza drevená šopa na náradie, ohnisko na grilovanie, vodovod a posedenie. Záhrada sa nachádza v obľúbenej lokalite Ludvíkov dvor, Košice-Šaca. Záhrada je dostupná autom, autobusom aj električkou. v cene sú zahrnuté všetky poplatky a odmena pre realitnú kanceláriu. V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.