bazár, predaj, inzercia, predám

Nafukovací matrac + pumpa nožná - Nepoužívané

Kategória: Ostatné

Predám nepoužívaný nafukovací matrac + pumpa nožná tiež nepoužívaná.
Matrac 10 eur
Pumpa 5 eur
Kvetoslavov
Nafukovací matrac + pumpa nožná - Nepoužívané
Podobné inzeráty
Nafukovací čln
NAFUKOVACÍ ČLN - CHALLENGER 2 - INTEX 68367 236 cm x 114 cm x 41 cm MODEL 2023!!! Nafukovací čln Intex Challenger pre 2 osoby Čerpadlo+veslá 68367 Čln Challenger 2 je ideálny na vodné výlety. Či už chytáte ryby, relaxujete alebo pádlujete na jazere – s nafukovacím člnom Intex bude vaše vodné dobrodružstvo vzrušujúce a zábavné. Bol vyrobený z pevného a odolného vinylového materiálu (PVC). Podlaha v pontóne je nafukovacia. Namontované držiaky na vesla zvyšujú komfort používania. Bezpečnostná šnúra pripevnená na boku nás robí bezpečnejšími. Preprava pontónu nie je problém ani po nafúknutí - rukoväte umožňujú jednoduché prenášanie. Pre väčšiu bezpečnosť používania je pontón vyrobený z troch nezávislých vzduchových komôr. Má Boston ventil , ktorý umožňuje rýchle nafúknutie a vyfúknutie člna. Bol vybavený dvoma plastovými veslami a piestovým čerpadlom. Okrem toho je súčasťou súpravy opravná záplata . Challenger 2 je perfektné športové vybavenie pre aktívny oddych. Vlastnosti produktu: Rukoväť na prenášanie Záchranné lano Držiaky na veslá Bostonský ventil Nafukovacia podlaha Pár veslových zámkov Vnútorná komora trupu Nafukovací čln Intex Challenger pre 2 osoby Čerpadlo + veslá 68367 Kód výrobcu 68367EP Nafukovací čln Intex Challenger pre 2 osoby Pumpa+veslá 68367 EAN (GTIN) Technické dáta: model: 68367 rozmery: 236 cm x 114 cm x 41 cm hmotnosť: 8 kg hrúbka vinylu: 0,45 mm materiál: PVC výtlak: 200 kg počet osôb: 2 Obsah súpravy: čln Challenger 2 dve veslá piestové čerpadlo opravná záplata Ďalšie informácie o vinylových produktoch: V zime, kvôli nízkym teplotám, by sa vinylové výrobky mali vybrať z krabice a nafúknuť najskôr 12 hodín po doručení kuriérom. Počas tejto doby sa musia skladovať pri izbovej teplote. Vinylové výrobky by mali byť nafúknuté na 80 %.
detský matrac BABY - 120x60x11cm
Predám kvalitný detský matrac BABY antibakterial s rozmermi 120x60x11 cm. Tento matrac je vyrobený z vysokej kvality HR peny, aby zabezpečil optimálnu pohodlnosť a podporu pre vaše dieťa. Matrac je tiež vybavený antibakteriálnou ochranou. Tento konkrétny matrac bol starostlivo chránený ochrannou fóliou od prvotného zakúpenia. Je vo vynikajúcom stave a používalo ho naše bábätko iba týždeň. Ak hľadáte kvalitný matrac pre vaše bábätko, tento detský matrac BABY antibakterial je ideálnou voľbou. Poskytuje komfort, podporu a bezpečnosť, ktoré vaše dieťa potrebuje pre zdravý a pohodlný spánok. Neváhajte a využite túto príležitosť získať skvelý matrac za výhodnú cenu.
CESTOVNÁ SADA NA SPANIE
Predám šikovnú kompletnú sadu na spanie, napríklad na spanie počas jazdy v autobuse alebo vo vlaku, jednoducho pre cestovateľov, ktorí sú často niekde na cestách, napríklad na dovolenku. Zloženie sady : • Vankúš plný = rozmery cca. 32 x 22 x 5 cm, plnený mikro-guličkami, veľmi komfortný, vhodný na pranie aj v práčke, tmavomodrá farba, krajina pôvodu Nemecko • Vankúš nafukovací = rozmery cca. 30 x 20 x 5 cm, nafukovací, tmavomodrá farba, krajina pôvodu Francúzsko • Podporný vankúš na krk nafukovací = rozmery cca. 30 x 20 cm, nafukovací, tmavomodrá farba, krajina pôvodu Francúzsko • Príslušenstvo = maska na oči, štuplíky do uší, krajina pôvodu Francúzsko Stav : úplne nové, orginálne zabalené, ani raz nepoužité, nedotknuté, nepoškodené, žiadne stopy opotrebenia, veľmi pekné Poznámka : časti sady predám aj jednotlivo Cena : dohodou
Matrac do auta
Predám tento nafukovací matrac do auta. Nové!! Je to na nejaký kemping alebo na prespávanie v aute. Rozmery po nafúknutí sú 130x80. Súčasťou je matrac, 2x výplň za sedačky, 2x vankúš, 1x nakrčník, 1x škraboška, 2x štuple do uší, 1x pumpa do autozapaľovača 12V . Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty. V ponuke už posledný čierny. Inzerát platí do zmazania
Spacák labková patrola
Predám tento spacák labková patrola. Je úplne nový, len rozabelený. Spacák je mäkký, matrac v ňom je nafukovací. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty.Predám tento spacák labková patrola. Je úplne nový, len rozabelený. Spacák je mäkký, matrac v ňom je nafukovací. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Nafukovací matrac
Predám nafukovací matrac s rozmermi 185x76x22 cm. Pôvodná cena 20€, teraz 5€, je plne funkčný. PS: predávam aj veľkú pumpu za 5€, v prípade kúpy matracu aj pumpy, cena len 8€!