bazár, predaj, inzercia, predám

Nápisy škoda nové čierne lesklé

Kategória: Tuning

Predám nápisy škoda nové čierne lesklé viac druhov. Cena je 9E za kus.

Mám nápisy škoda, octavia, superb, rapid, fabia a 4x4.

Nápisy sa lepia pomocou lepiacej peny na zadnej strane nápisov inštaláciu zvládne naozaj každý.

Ak bývate niekde v okolí nie je problém sa dohodnúť na osobnom odbere. Taktiež ale aj posielam na dobierku cez zásielkovnu a poštu kde si k cene prirátajte 3.50€ (žiadnu platbu na účet vopred nepožadujem).

Pokiaľ máte nejaké otázky kludne mi napíšte alebo zavolajte na tel čísle ().

A nezabudnite si pozrieť môj profil pre ďalšie inzeráty ďakujem.
Nápisy škoda nové čierne lesklé
Podobné inzeráty
VRS ZNAKY, RS NÁPISY KAPOTA A KUFOR Čierne alebo chromove
Predám čierne alebo chromové nalepovacie a šrobovacie nápísy "VRS" z modelového roku 2017. Nápisy sa lepia pomocou obojstrannej pásky, ktorá je na ich zadnej strane nápisu alebo sa šrobujú na prednú masku pomocov úchytov. NOVE NAPISY VRS SU VHODNE NA: ŠKODA FELÍCIA ŠKODA FABIA 1 ŠKODA FABIA 2 ŠKODA FABIA 3 ŠKODA OCTAVIA 1 ŠKODA OCTAVIA 2 ŠKODA OCTAVIA 3 ŠKODA SUPERB 1 ŠKODA SUPERB 2 ŠKODA SUPERB 3 - NÁPIS "VRS - predný-šrobovací" = 10.00€ / 1ks - NÁPIS "VRS - zadný-nalepovací" = 7.00€ / 1ks Inzerát je aktuálny do zmazania.Posielam aj na dobierku.
Škoda znaky FAREBNE - VRS nápis čierny chromový
Škoda znaky lakované do originál Škoda farieb (farebné škoda logo) ako:   - čierny (Black Pearl) - červený (Corrida / Velvet) - hnedý (Maple) - biely (Candy Moon Laser) - šedý (Steel Business Graphite Quartz Gray) - zelený (Rallye Green) - modrý (RaceBlue , Lava) CENY:  - 80mm 90mm lakované do farby auta: 25€ - 100mm lakované do farby auta: 25€ - 110mm lakované do farby auta: 30€ - 80mm 90mm komplet čierne lesklé: 15€ - 100mm komplet čierne lesklé: 25€ - 110mm komplet čierne lesklé: 30€ -------------------------- - VRS RS nápisy 15€ 1ks - chromové a čierne -------------------------- -------------------------- - Nápis SKODA, SUPERB, KODIAQ, KAROQ, KAMIQ, SCALA, RAPID, OCTAVIA, FABIA, 4x4 = kus 19.00€ --------------------------   Znaky majú na zadnej strane 3M pásku na prilepenie.   Vhodné pre : Škoda Felicia Fabia Octavia Superb Rapid Roomster Citigo Kodiaq Karoq Kamiq
BMW nápisy ///M3, ///M5 - strieborné / matné čierne
Ponúkam na predaj BMW nápisy ///M3, ///M5 - strieborné / matné čierne. Rôzne farby, vhodné na nalepenie na kufor. Zo zadnej strany je nalepená obojstranná 3M páska, ktorá spoľahlivo udrží nálepku na svojom mieste. Cena: 12€ Osobný odber je po dohode možný v Žiline, Bytči a okolí alebo posielam aj poštou.
Nápisy ŠKODA VRS na kapotu a kufor
Predám nové, nepoužívané nápisy VRS na kapotu a kufor. K dispozícii je klasické chrómové a čierne matné prevedenie. Jednoduchá montáž, stačí prilepiť zadný znak na obojstrannú pásku (nachádza sa v balení) a predný znak prichytiť šróbami o masku (taktiež sú v balení). Cena: - znak na kufor: 7€ - znak do prednej masky: 10€ Osobný odber možný po dohode v Žiline, Bytči a okolí alebo posielam aj poštou.
Škoda znaky 80 mm čierne lesklé
Nový Škoda znak / logo/ emblém...cena za kus... Priemer 80 mm... Čierne lesklé
Škoda znaky na kapotu a kufor (78mm/89mm)
Predám nové, nepoužité znaky na prednú masku a kufor s novým logom Škoda (čierno strieborné logo). Jedná sa o 3D logá, ktoré pasujú na rôzne modely áut. Veľmi prepracované do detailov, dodajú Vášmu autu nový a luxusnejší vzhľad. Sú identické s novými logami, ktoré sa aplikujú na najnovšie modely vozidiel Škoda. Ide o celý kryt vyrobený z ABS plastu, nie je to len živicová nálepka. Veľkosť a číslo dielu: 78mm Škoda znak - diel č. 5JD853621A 89mm Škoda znak - diel č. 32D853621A Zo zadnej strany krytu je ochranná nálepka, ktorá sa odstráni pred aplikovaním. Vhodné pre modely: - Škoda Felicia = (predný 78mm / zadný 78mm) - Škoda Octavia 1 = (predný 78mm / zadný 78mm) - Škoda Octavia 2 = (predný 89mm / zadný 78mm) - Škoda Superb 1 = (predný 89mm / zadný 89mm) - Škoda Superb 2 = (predný 89mm / zadný 89mm) - Škoda Fabia 1 = (predný 78mm / zadný 78mm) - Škoda Fabia 2 = (predný 89mm / zadný 78mm) - Škoda Roomster = (predný 89mm / zadný 78mm) - Škoda Yeti = (predný 89mm / zadný 110mm) Cena: 18€ / set, možnosť kúpy aj jedného znaku - cena 9€ / kus. Odber možný ihneď. Osobné prevzatie v Žiline, Bytči a okolí, alebo posielam aj poštou na dobierku + 3,50€ poštovné.