bazár, predaj, inzercia, predám

nasadove husacie vajcia

Kategória: Hydina

od husi-slovenska biela,nemecka biela,3e-kus
nasadove husacie vajcia
Podobné inzeráty
Predám husacie vajcia - vyfúknuté, vydutky, výfuky
Predám husacie vajcia vyfúknuté, dezinfikované. Husacie vajcia výfuknuté s dvomi dierkami 1 kus za 1,10 euro Husacie vajcia výfuknuté s jednou dierkou 1 kus za 1,25 euro Posielam aj na dobierku. T:
kupim husacie, kačacie vajcia
kupim husacie, kačacie násadové vajcia,
Nasadove vajcia-švedska kvetina,wyandotka velka forma
Predam nasadove vajcia švedskej kvetiny 1eur/ks, nasadove vajcia wyandotky velkej formy 1eur/ks.V obmedzenom mnozstve.Možnost vidiet krasne čistokrvne rodicovske kmene.Oplodnenost vajec je uz overena aj odberatelmi s velkou odozvou na kvalitu,vytaz a spokojnost.
Násadové vajcia Landéské husi
Predám násadové vajcia Landéskych husí. Posielam na dobierku alebo osobné prevzatie. Vysoká oplodnenosť. 100 KČ za vajcia Tel:
Indický bežec násadové vajcia
Predám násadové vajcia Indický bežec. Zmes pstruhový, divoký, srnčí a čierny. Vysoká oplodnenosť. Posielam na dobierku alebo osobné prevzatie.15 KČ za : +42
Násadové vajcia  ,  gazdovské sliepky Black Star.
Ponúkam násadové vajcia vysokoznáškového plemena sliepok - Black Star. Najobľúbenejšie sliepky v Západnej Európe. Plemeno špeciálne vyšľachtené pre gazdovský dvor a do ťažších poveternostných podmienok. Znášajú veľmi veľké vajcia, až 70g, oranžové žĺtka, znášajú aj v zime. Reálna ročná znáška u mňa dosahuje 300ks/ nosnica. Kľudné pekné sliepky, doslova okrasa dvora. Tri NAJ týchto sliepok: -najodolnejšie -najväčšie vajíčka -najviac vajec Hmotnosť 2,5-3,5kg. Na fotografii je môj chovný kmeň. Lepšie sliepky ste doteraz nemali. Osobný odber v Tornali, kuriérom posielam po úhrade na účet min30 vajec. Viac informácií telefonicky alebo e-mailom, na sms neodpovedám.