bazár, predaj, inzercia, predám

Natrubok a remene na tubu B

Kategória: Dychové nástroje

Predám natrubok a remene na tubu B , viď.foto, cena dohodou
Natrubok a remene na tubu B
Podobné inzeráty
Nátrubok
Predám málo používaný nátrubok Vincent Bach 1-1/4C
Predám novú B-Trúbku YAMAHA XENO in 1887
Predám novú B-Trúbku YAMAHA XENO in 1887, YTR8335GS+ nádherné vypracovanie, krásny zvuk, v cene 2 x nový nátrubok: 3 C a 1 x nový nátrubok 7C VINCENT BACH 7C V CENE 71, -Euro + luxusný kufor + kľúče + handrička + rukavice. Made in Japan. Tak ako vidíte na fotografiách. Možný osobný odber pošlem aj dobierkou, Exprés kuriérom poštovné a balné zdarma v cene! Cena: 485,- Euro. Info na 00 521
Natrubok
Predám  natrubok Denis Wik London. Denis Wick je jedným z popredných svetových výrobcov komponentov a príslušenstva pre dychové nástroje. Tento náustok je známy svojím kvalitným spracovaním, pútavým dizajnom a krásnym zvukom. 
Predám alt saxofón
Predám nový alt saxofón - celý set. Je úplne nový, nehraný. Obsahom setu je okrem saxofónu i náhubok, nátrubok a tvrdý kufrík. Možný je osobný odber i zaslanie kuriérom.
Trúbka Belcanto pre začiatočníkov
Nepoužívaná trúbka vhodná pre začiatočníkov značky Belcanto. Povrchová úprava v zlatom laku, nátrubok 7C, púzdro s popruhmi na chrbát, rukavice, čistiaca handrička. Trubica je štandardná mosadzná. Trúbka má pekný zvuk a ladí veľmi dobre.
Predám tenor saxofón
Saxafón je nový, nepoškodený. Je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých. Má mosadzné telo i klapky, nastaviteľnú palcovú opierka, ľahkú odozvú, vyrovnaný zvuk, lesklý lak. Balenie obsahuje nátrubok, hubičku a kufor. Kontakt: