bazár, predaj, inzercia, predám

Navigacia igo primo

Kategória: GPS navigácia

Predám navigáciu igo primo pre nákladné vozidlá. Všetko funkčné málo používaná.
Navigacia igo primo
Podobné inzeráty
Mediatek GPS 9.0" BT/AV-IN (AUTO,TIR,BUS,MOTO,CHODEC)
Predám navigáciu MediaTek 9.0" Bluetooth/AV-IN na kameru: (pre AUTO, TIR, BUS, MOTOCYKEL, CHODCA - IGO PRIMO) - LCD 9" veľká dotyková obrazovka - Celkové rozmery navigácie cca 23 x 15 cm - Operačný systém Window CE 6.0 - Operačná pamäť RAM 256MB - Interná pamäť 8GB na ktorej je nahratý software IGO PRIMO aj s komplet mapamy EU + Ukraina, Rusko, Turecko - Možnosť rozšíriť internú pamäť pomocou microCD karty - Bluetooth - AV-IN vstup na kameru, možnosť pripojiť cúvaciu, či inú kameru - Aktuálne mapy celej Europy (IGO), rozšírenie pre TIR - nie len nastavenie parametrov, ale reálne vypočíta trasy pre TIR na základe zvolených parametrov - Mapy obsahujú body zájmu ako sú reštaurácie, čerpacie stanice, nemocnice, hotely a mnoho iného - Upozornenie na prekročenie rýchlosti (hlasové, alebo vizuálne) a k tomu databáza stacionárnych radarov, takže upozorní na radary (dá sa vypúť) - Zobrazuje priemyselné zóny - Zobrazovanie jazdných pruhov + 2D alebo 3D budov, - Možnosť naladenia hlasovej navigácie GPS cez autorádio - FM Transmiter - Multimediálne funkcie ako prehrávanie videa (aj DIVX), hudby, pdf, ebook, txt, fotky a rôzne ďalšie aplikácie ako kalkulačka, kalendár, poznámkový blok a podobne - Možnosť bezplatnej aktualizácie cez internet - Hlasová/textová navigácia v Slovenčine, Maďarčine, Češtine, Angličtine, Nemčine a iných jazykoch - Záruka na funkčnosť 7 dní - Navigácia je so vstavaným slnečným štítom - Držiak na sklo - Poduška so samolepkou - Autoadaptér - USB kábel - Iné príslušenstvo Navigácia je komplet pripravená a aktualizovaná na okamžité použite, so všetkým potrebným príslušenstvom na použite v aute. Kontakt cez formulár dole nižšie, alebo len volať na mobilné číslo . SMS nepíšte, neodpoviem.
Mediatek GPS 9.0" (AUTO,TIR,BUS,MOTO,CHODEC)
Predám navigáciu MediaTek 9.0": (pre AUTO, TIR, BUS, MOTOCYKEL, CHODCA - IGO PRIMO) - LCD 9" dotyková obrazovka - Celkové rozmery navigácie cca 23 x 15 cm - Operačný systém Window CE 6.0 - Operačná pamäť RAM 256MB - Interná pamäť 8GB na ktorej je nahratý software IGO PRIMO aj s komplet mapamy EU + Ukraina, Rusko, Turecko - Možnosť rozšíriť internú pamäť pomocou microCD karty - Aktuálne mapy celej Europy (IGO), rozšírenie pre TIR - nie len nastavenie parametrov, ale reálne vypočíta trasy pre TIR na základe zvolených parametrov - Mapy obsahujú body zájmu ako sú reštaurácie, čerpacie stanice, nemocnice, hotely a mnoho iného - Upozornenie na prekročenie rýchlosti (hlasové, alebo vizuálne) a k tomu databáza stacionárnych radarov, takže upozorní na radary (dá sa vypúť) - Zobrazuje priemyselné zóny - Zobrazovanie jazdných pruhov + 2D alebo 3D budov, - Možnosť naladenia hlasovej navigácie GPS cez autorádio - FM Transmiter - Multimediálne funkcie ako prehrávanie videa (aj DIVX), hudby, pdf, ebook, txt, fotky a rôzne ďalšie aplikácie ako kalkulačka, kalendár, poznámkový blok a podobne - Možnosť bezplatnej aktualizácie cez internet - Hlasová/textová navigácia v Slovenčine, Maďarčine, Češtine, Angličtine, Nemčine a iných jazykoch - Záruka na funkčnosť 7 dní - Navigácia je so vstavaným slnečným štítom - Držiak na sklo - Poduška so samolepkou - Autoadaptér - USB kábel - Iné príslušenstvo Navigácia je komplet pripravená a aktualizovaná na okamžité použite, so všetkým potrebným príslušenstvom na použite v aute. Kontakt cez formulár dole nižšie, alebo len volať na mobilné číslo . SMS nepíšte, neodpoviem.
Mediatek GPS 5.0" (AUTO,TIR,BUS,MOTO,CHODEC)
Predám GPS navigáciu MediaTek 5.0": (pre AUTO, TIR, BUS, MOTOCYKEL, CHODCA - IGO PRIMO) - LCD 5" (Uhlopriečka LCD 13cm, vonkajšie rozmery navigácie 13,4cm x 8,5cm) dotyková obrazovka - Výkonný procesor ARM Cortex A7 - Operačný systém Window CE 6.0 - Operačná pamäť RAM 256MB - Interná pamäť 8GB na ktorej je nahratý software IGO PRIMO aj s komplet mapamy EU + Ukraina, Rusko, Turecko - Možnosť rozšíriť internú pamäť pomocou microCD karty - Aktuálizované mapy celej Europy (IGO), rozšírenie pre TIR - nie len nastavenie parametrov, ale reálne vypočíta trasy pre TIR na základe zvolených parametrov - Mapy obsahujú body zájmu ako sú reštaurácie, čerpacie stanice, nemocnice, hotely a mnoho iného - Upozornenie na prekročenie rýchlosti (hlasové, alebo vizuálne) a k tomu databáza stacionárnych radarov, takže upozorní na radary (dá sa vypúť) - Zobrazuje priemyselné zóny - Zobrazovanie jazdných pruhov + 2D alebo 3D budov, - Možňosť naladenia hlasovej navigácie GPS cez autorádio - FM Transmiter - Multimediálne funkcie ako prehrávanie videa (aj DIVX), hudby, pdf, ebook, txt, fotky a rôzne ďalšie aplikácie ako kalkulačka, kalendár, poznámkový blok a podobne - Možnosť bezplatnej aktualizácie cez internet - Hlasová/textová navigácia v Slovenčine, Maďarčine, Češtine, Angličtine, Nemčine a iných jazykoch - Držiak na sklo - Autoadaptér 12V-24V - USB kábel - Iné príslušenstvo Navigácia je komplet pripravená na okamžité použite so všetkým potrebným príslušenstvom a s najaktuálnejšími mapami, na použite v aute, kamióne, motorku, aj pre chodca. Kontakt cez formulár dole nižšie, alebo len volať na mobilné číslo . SMS nepíšte, neodpoviem.
Mediatek GPS 7.0" Bluetooth/AV-IN (AUTO,TIR,BUS,CHODEC)
Predám navigáciu MediaTek 7.0" BlueTooth/AV-IN: (pre AUTO, TIR, BUS, CHODEC.... - IGO PRIMO) - Veľká 7" (17,8cm) dotyková obrazovka - Rozmer navigácie 19 x 11cm - Operačný systém Window CE 6.0 - Operačná pamäť RAM 256MB - Interná pamäť 8GB na ktorej je nahratý software IGO PRIMO aj s komplet mapamy EU + Ukraina, Rusko, Turecko - Možnosť rozšíriť internú pamäť pomocou microCD karty - Bluetooth - možnosť spárovať s telefónom, alebo iným zariadením - AV-IN - vstup na kameru, v prípade záujmu predám aj s cúvacou kamerou - Aktuálne mapy celej Europy (IGO), rozšírenie pre TIR - nie len nastavenie parametrov, ale reálne vypočíta trasy pre TIR na základe zvolených parametrov - Mapy obsahujú body zájmu ako sú reštaurácie, čerpacie stanice, nemocnice, hotely a mnoho iného - Upozornenie na prekročenie rýchlosti (hlasové, alebo vizuálne) a k tomu databáza stacionárnych radarov, takže upozorní na radary (dá sa vypúť) - Zobrazuje priemyselné zóny - Zobrazovanie jazdných pruhov + 2D alebo 3D budov, - Možňosť naladenia hlasovej navigácie GPS, či pustiť hudbu cez autorádio - FM Transmiter - Multimediálne funkcie ako prehrávanie videa (aj DIVX), hudby, pdf, ebook, txt, fotky a rôzne ďalšie aplikácie ako kalkulačka, kalendár, poznámkový blok a podobne - Možnosť bezplatnej aktualizácie cez internet - Hlasová/textová navigácia v Slovenčine, Maďarčine, Češtine, Angličtine, Nemčine a iných jazykoch - Držiak na sklo - Autoadaptér - USB kábel Navigácia je komplet pripravená na okamžité použite so všetkým potrebným príslušenstvom na použite v aute s aktuálnymi mapami celej EU. Kontakt cez formulár dole nižšie, alebo len volať na mobilné číslo . SMS nepíšte, neodpoviem.
GPS 7" navigácia IGO Primo aj pre TIR
INZERÁT JE AKTUÁLNY! NOVÉ NEPOUŽITÉ Uhlopriečka displeja až 17,5cm Protislnečná clona, tienítko zdarma. POZOR! Navigácia je komplet nainštalovaná, nastavená. Stačí len zadať adresu a ísť! -Najnovšie mapy celej EU aj pre Kamióny -Komplet v Slovenčine (aj hlasová navigácia) -zdarma aktualizácia nových máp -Navigačný softvér IGO Primo -3D krajina -3D budovy -Asistent jazdných pruhov -POI súbory (benz. pumpy, bankomaty, hotely, reštaurácie....) -Podpora pre Kamióny FTR mapové podklady (nastavíte si rozmery vozidla, hmotnosti, druh nákladu ADR, počet náprav, prívesy... vypočíta vám ideálnu trasu, berie ohľad na mosty, podjazdy.. - Prehrávanie filmov, videí, hudby, foto.... -Integrovaný FM transmitter na spojenie s autorádiom Parametre: -7.0" palcový dotykový displej 800*480 pixelov -Media Tek MT3351 800MHZ procesor -8GB pamäť -256 MB RAM -podpora microSD karty do 32GB Obsah balenia: -Navigácia 7.0 8GB s fóliou na displeji -autonabíjačka 12-24V -usb kábel -stojan a držiak do auta -originál krabica -protislnečná clona Na vyžiadanie aj mapy Ruska, Ukrajiny, Turecka a pod.. Na gps navigáciu poskytujem záruku 7 dní. Ak sa vyskytnú nejaké chyby, tak ich odstránim alebo vymením za druhý kus. Pevná Cena 75€ -Osobný odber v KE - pri platbe vopred na účet, poštovné ZDARMA! - Poštou na dobierku + 5€ Doručenie do 2-3dní. ***S povinnosťou prevzatia zásielky! NEPREBERAČOV dobierok zverejňujem na , , FaceBook*** Volať na ---Kontaktujte ma emailom cez kontaktný formulár pod inzerátom alebo telefonicky---
7" GPS-DVR,TIR,PRIMOl,4-jadrovy CPU,512MB,16GB,Android
Predam 7" GPS s DVR, navigáciu s rýchlym dual core CPU až 1.2 Ghz, grafickým akcelerátorom pre plynulé zobrazovanie grafiky, 512MB RAM, podporou WiFi pre pohodlné sufrovanie na internete. IGO Primo TIR - Mapy EU 2023. Špecifikácia: OS: Android 6.0 Podporované jazyky: Slovenčina,Čeština,Angličtina,..iné CPU: CPU Allwinner A23 - 1.2 Ghz, Grafický procesor - Mali-400 Operačná pamäť: SDRAM: 512 MB Nandflash: 8 GB pamäť LCD: TFT 5-bodový, multidotykový-kapacitný, rozlíšenie 800x480 bodov Pamäť: Podpora externej pamäte až do 32 GB WiFI: Áno, 802.11 a/b/g/n Vstavaný mikrofón: Áno Stereo reproduktory: Áno Regulovateľná hlasitost: Áno GPS anténa: Vstavaná G-senzor: Podpora 3D senzoru, G senzoru, E-Compas Externé sloty: 1x Micro SD, 1x Stereo slúchadlá, 1x Mini USB slot, 1x DC-IN Jack Podporované Video: Max.2160P MKV(H.264 HP) AVI RM/RMVB FLV WMV9 MP4 Podporované Audio: MP3/WMA/APE/FLAC/AAC/OGG/AC3/WAV Obrázky: max. rozlíšenie je 8000 x 8000 bodov, Jpeg, BMP, GIF, PNG Podpora E-mailov: možnosť nastaviť rôzne E-mail kontá Iné Nástroje: MSN, SKYPE, Google Talk, atď.. Kapacita batérie: 2200 mAh V cene GPS je hlasová navigácia celej EU, IGO Primo 2.4 v Slovenskom jazyku. Možnosť inštalácie aj iných mapových podkladov.