bazár, predaj, inzercia, predám

Neoprén Tribord vS

Kategória: Vodné športy, potápanie

Dobrý deň, KOMUNIKACIA MAILOM!!!

Výborný použitý stav. 99/100. Pôvodná cena 55 EUR
Neoprén Tribord vS
Podobné inzeráty
Predám detský neoprén
Predám veľmi zachovalý a málo používaný detský 3/4 neoprén značky TWF (The Wetsuit Factory). Veľkosť č.2, t.j. pre 5-8 ročné dieťa. Neoprén má zipsové rozopínanie na chrbte s popruhom a podšitým zipsom s lemom proti pricvaknutiu. V prednej časti okolo krku má tesniaci neoprén proti zatekaniu vody. Cena 12 eur, pri rýchlom jednaní možná zľava. Neoprén je možné si vyskúšať v Novej Dubnici, príp. možnosť doviezť do Trenčina a na smer do Nitri.
Neoprén
Predám 3 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám skoro nové,málo používané rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, Veľkosť-vek 6,7,8,9 rokov(podľa veľkosti dieťaťa). Cena: krátky 20 €, Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). 1 kus malý detský neoprén(označenie č.1 na jeden rok), 2,5 mm až 3mm(farby tmavomodrá,oranžovo ružová,žltá),cena 10 €. Inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Ochrana pred slnečným UV žiarením. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Ďalej predám plutvy pre dospelú osobu: 1.CRESSI-SUB FREE FROG made in italy č.41-42(7-8)žlto čierne,cena dohodou, 2.AGUATICS made in china č.40-41(6-7) modro čierne (natrhnutá teba zalepiť podlepiť, 0 €), 3.krátke plutvy č.8,9,10,11.,cena dohodou, Plutvy je možné aj vymeniť za okuliare na potápanie - potápačské okuliare - potápačskú masku,šnorchel . Kúpim ANTINAL proti cestovateľskej hnačke (v záruke - neexpirovaný) 24 tabletkový, jeden alebo viac kusov . Ak Vám zostal po dovolenke v Egypte a nepotrebujete ho,ponúknite.(vidieť na fotke) Písať mailom (kontaktovať inzerenta), alebo zavolať na telefonne číslo: .0.9.0.7.3.5.7.1.3.0. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam.
Neoprén
Predám neoprén MAD WARE JET, pôvodná cena 360€, použitý 1x , vhodný na postavu 74kg/výška 186cm Info súkromná správa. Mad Wave Jet je dlhý neoprénový oblek pre pokročilých triatlonistov a plavcov na otvorenej vode. Jet je ušitý zo špičkových materiálov, ktoré vám poskytnú pri plávani ľahkosť a elasticitu, pri zachovaní dlhej životnosti. Hlavnou výhodou sú však X-Panels - inovatívne rozmiestnie panelov, ktoré pomáhajú udržať telo v ideálnej plaveckej polohe a tým zvyšujú vašu rýchlosť. 3mm neoprén je vyrobený z viacúrovňovej struktúrovanej tkaniny Mad Wave Sheico 3.0 Neoprene S-Type. Vonkajšia vrstva neoprénu má vode odpudivú vrstvu Glideskin, vďaka čomu sa neoprén skvele kĺže vodou. Stredná vrstva zachováva perfektný vztlak a posyktuje účinnú tepelnú reguláciu vo vode. Vnútorná podšívka chráni pre mikroorganizmami, a udrží vás bez nepríjemného zápach.
Predam neopren Scuba Pro 7mm , velkosť S / 38 / 6
Predam neopren Scuba Pro 7mm - model oneflex7 , velkosť S / 38 / 6. Neoprén veľmi málo použitý len v sladkej vode, Neporušené svi, Nepoškodené plochy na lakťoch a kolenách, vysokokvalitný neoprén. Všetky zipsy plne funkčné bez poškodení a opotrebenia. Nite na švoch bez oderu.
Plavecký neoprén TRIBORD
Značkový neoprén, má známky používania, ale plne funkčný a bez poškodení. Veľkosť 128-140. Cena za kus 10€. Prosím kontaktovať mailom alebo na .
Detský neoprén Tribord 116-134
Predam velmi zachovaly kvalitny detsky neopren 2,5 mm (vhodny aj do chladnejsej vody nez 20 stupnov, hlavne vyborny na vodne sporty a dlhsi pobyt vo vode) Velkost (pisu 116, ale dcerka ho nosila az do vysky 137, kedze je stihla a natiahli sa jej iba ruky/nohy, driek je dostatocne dlhy a da sa vynosit aj 3-4 sezony) Napruek hrubke je pohodlny na kazdy pohyb. Zdarma pribalime aj 32-33 topanky do vody/ protismykove s bielou podrazkou-vhodne aj na lod ;) resp 35-35 mame taktiez po konci leta 2023 ;) Male natrhnutie na pravom rukave -okravo zdola v oblasti dolneho zositia cca 1cm, nie je vsak obmedzena prilnavost a ani nezateka, kto chce, ide to bezproblemovo zcelit sekundovym lepidlo a nie je to ani vidiet. Skor sme zvazovali nastrihnut aj druhy rukav na tom istom mieste, aby bol trosicku volnejsi pri vodnych sportoch a pohybe ruk smerom nahor pri hrubsich ramenach. Postovne- doporuceny list-balicek 5 eur. Radsej volajte/sms, eMail velmi casto nepozeram. Vdaka