bazár, predaj, inzercia, predám

Nerezový Drvič ladu

Kategória: Ostatné - biela

Predám nerezový drvic ladu pre gastro.
350e
Nerezový Drvič ladu
Podobné inzeráty
Výrobník ľadu
Predám vyrobnik ladu scotsman AF 124 , vyrobí 120kg ladu za deň , zásobník má na 40kg ladu Cena 1500,-
Eiszeit výrobník ľadu
Predám nový výrobník ľadu, otvorená krabica, produkt nerozbalený. Objem výroby: cca 10 - 15 kg/24 hod., kapacita vodnej nádrže: 3 litre, kapacita ľadu: 600 g, 3 veľkosti kociek ľadu, napájanie: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz, Je napojitelny na vodovod alebo je mozne doplnat vodu manualne Osobný odber alebo na dobierku.
Vyrobnik ladu
Predam vyrobnik ladu, ktory je ideálnym pomocníkom do každého baru či domácnosti. Rýchlo a spoľahlivo dokáže vyrobiť čisté kocky v 3 veľkostiach. Za 9-13 minút vyrobí 12 kociek ľadu. Prístroj sa jednoducho ovláda vďaka pohodlnému ovládaciemu panelu. Praktický LCD displej. Vďaka časovaču výrazne ušetríte na energiách. Pristroj s objemom zasobnika 2,8 litra vyrobi za 24 hodin az 13 kg ladovych kociek. Pc 185,- eur, teraz 110,- eur.
Výrobník ľadu
Predám výrobník ľadu. Vhodný pre stredné veľké prevádzky. Stav ako na foto. Bol Málo používaný a dlhodobo skladovany. Bol odložený Po kompletnej servisnej prehliadke a údržbe. Predávam ho z dôvodu nevyužitia. Parametre: Napájanie 230V Príkon 150W Objem nádržky na vodu 4 litre Počet formičiek 12ks. Voľba troch veľkostí ľadu Kontrolka nedostatku vody Kontrolka plnej nádobky s ľadom. Viac informácií rád zdelim telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu.
Nutri mixér BOSCH MMB21P0R Nový, nerozbalený, nepoužitý
Nový, nepoužitý Mixér Bosch seká, mixuje a mieša prísady rýchlo a spoľahlivo. Nerezový nôž na drvenie ľadu a mixovanie ovocia a zeleniny. Pohodlná a jednoduchá obsluha: jeden gombík s dvojstupňovým nastavením rýchlosti a funkciou Pulse. Bezstarostné čistenie: nádoba, veko a odmerka sú umývateľné v umývačke. Vďaka plastom bez obsahu BPA je príprava jedla zdravá, bezpečná a pohodlná. 500 W motor: dostatočná sila aj na drvenie ľadu a mixovanie ovocia a zeleniny. Odmerka vo veku (max. 50 ml.). Nádoba s objemom 2.4 l (pre jedlo: 1.5 l) Príkon: 500W napätie: 220–240V,fr:50/60Hz dĺžka kábla:90cm. Nový, nepoužitý. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Kuchynský drvič odpadu
Predám nový org.zabalený kuch.drvič odpadu TEKA TR 50.1.so spínačom.