bazár, predaj, inzercia, predám

Nerezový pult s drezom

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj nerezový pult s drezom. Rozmery pultu sú 80x70x90. Na predaj ponúkam aj ďalšie vybavenie vhodné do gastroprevádzky.
Nerezový pult s drezom
Podobné inzeráty
Odstúpenie výrobnej cukrárenskej prevádzky Mojmírovce (CH042
CH042-18-JAPIa Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na odstúpenie výrobne priestory vhodné na výrobu potravinárskych výrobkov (cukrovinky, koláče, zákusky, čipsy atď). Priestory sú úplne nové nepoužívané, schválené hygienou v TOP stave. Môžu sa ihneď používať na výrobu. V cene je zahrnuté: 1. nerezový stôl skrinkový, policový 160x70 cm. 2. nerezový stôl otvorený regálový 150x70cm. 3. nerezový ohrevný režon, len ako stôl skrinkový. 4. nerezový podstavec pod rúry výškovo nastaviteľný s úložným priestorom na plechy. 5. nerezový dvojdrez s odkladacou plochou a spodnou policou. 6. sprchová regulačná batéria. 7. nerezové police na odkladanie inventáru. 8. nerezová dvojdverová skriňa s podstavcom na inventár. 9. nerezová teplovzdušná rúra hotpoint Ariston 900x600. 10. ohrevná rúra so sklokeramickou platňou. 11. nerezová umývačka riadu PROFIEKU340G. 12. nerezové skladové regále systém 9 políc. 13. šatníková skrinka 6 komorová. 14. chladnička CALEX 150l s teplomerom. 15. kombinovaná chladnička s mrazničkou BEKO. 16. vstavaná kuchynská linka časť výdaj a sklad. 17. Tork systém S-Box na mydlá a papierové utierky 5ks. 18. pracovná doska s drezom a umývadlom s pákovou batériou Mesačné náklady sú vo výške 500 eur bez energií. Možnosť odstúpenia prevádzky spolu s s.r.o. - podľa dohody. Celková cena za odstúpenie prevádzky je 10 950 eur bez skrytých poplatkov. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na:
Nájdete u nás: pizza pec, chladiace stoly, pizza stôl, chladiace vitríny, saladeta, stroj na kebab, gril na kebab, nôž na kebab, kávovar, mlynček na kávu, odšťavovač, mixér, miesič na cesto, hnetač cesta, robot, planetárny robot, ponorný mixér, chladnička, mraznička, vinotéka, šoker, schladzovač, konvektomar, salamander, kontaktný gril, grilovacia platňa, grilovacia doska, chafing, čokoládová fontána, dávkovač omáčky, dávkovač nápojov, stroj na ľadovú drť, stroj na cukrovú vatu, stroj na popcorn, stroj na výrobu ľadu, výrobník ľadu, stroj na výrobu zmrzliny, zmrzlinové pulty, fritéza, digestor, gril, gril na kurčatá, plynový gril, hrniec, kuter na mäso, kuter na zeleninu, krájač zeleniny, krájač na zeleninu, krájač mäsa, nárezový stroj, krájač chleba, kysiareň cesta, leštička , mäsiarsky nôž, mlynček na mäso, plnička klobás, nerezový nábytok, nerezový drez, nerezové umývadlo, nerezový stôl, nerezová skrinka, nerezová skrina, nerezová polica, nerezový vozík, nerezový regál, nerezový stojan, ohrievač jedla, ohrievač hranoliek, ohrevná vitrína, bain marie, vodný kúpeľ, ohrievač polievky, varník, ryžovar, varič ryže, sous vide, sušičky potravín, vákuovačka, stroj na vákuovanie, balička menu, zatavovačka, varná stlička, mikrovlnná rúra, mikrovlnka, tenderizér, sporák, tvarovač cesta, varič kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Predám nový, nepoužitý prebaľovací pult na komodu
Predám nový, nepoužitý prebaľovací pult na komodu (len zmontovaný). Pult sa pokladá na komodu, vďaka čomu je možné využiť komodu aj v budúcnosti, keď nebude prebaľovací pult potrebný. Pult má zvýšené okraje, ktoré chránia dieťa pred vypadnutím. Maximálna nosnosť prebaľovacieho pultu je 15 kg. Sedí na komody s vrchnou doskou o hĺbke 50 cm. Hlavné výhody: - spĺňa európske bezpečnostné normy - možnosť montáže na ľavú či pravú stranu alebo na stred komody. Rozmery (v cm): - hĺbka 77,6 - šírka 59,6 - výška 6,2 Materiál a povrchová úprava: - laminovaná doska natretá certifikovanou farbou. Farba je pre deti bezpečná, zdravotne neškodná, nespôsobuje alergie. Farba: biela s matným povrchom K prebaľovaciemu pultu pridám aj prebaľovaciu podložku 48x74 cm. Vďaka mäkkej penovej výplni a zvýšeným stranám bude bábätko počas prebaľovania v pohodlí a bezpečí. Vyrobená z neškodného plastu, ktorý možno ľahko utrieť. Pozri moje ďalšie inzeráty....
Strešný držiak škridlový - nerezový
Predám nerezový streśný držiak dĺźky 150mm na škridlovú strechu. Ďalej predám profily L 40x40x3mm, montážne profily H 40x40 , H 40mm pre trapézové strechy , H 70mm pre trapézové strechy, a háky, úchyty, solárne káble, UV chráničky káblov - pozri v mojich dalších inzeratoch - kliknutím na moje meno. Strešný držiak nerezový na škridlovú strechu dĺžky 150mm - 4,99€/ks Falcový nerezový držiak 90mm - 3,4€/ks Streśný drźiak J 225mm nerez regulovaný - 3,95€/ks Streśný drźiak S 490mm nerez regulovaný - 5,45€/ks Drźiak na bobrovku nerezový - 4,96€ Kombi vrut M10x250mm nerez s 1x epdm tesnenie a 3x matica nerezová v cene - 1,8€/ks Doručenie možné kuriérom. Pri väčšom odbere dohoda možná! Kliknutím na meno si prezrite všetky moje inzeráty.
Falcový nerezový držiak 90mm
Predám falcový nerezový držiak 90mm na falcovaný plech na strechu. Ďalej predám profily L 40x40x3mm, montážne profily H 40x40 , H 40mm pre trapézové strechy , H 70mm pre trapézové strechy, a háky, úchyty, solárne káble, UV chráničky káblov - pozri v mojich dalších inzeratoch - kliknutím na moje meno. Falcový nerezový držiak 90mm - 3,4€/ks Strešný držiak nerezový na škridlovú strechu dĺžky 150mm - 4,99€/ks Streśný drźiak J 225mm nerez regulovaný - 3,95€/ks Streśný drźiak S 490mm nerez regulovaný - 5,45€/ks Drźiak na bobrovku nerezový - 4,96€ Kombi vrut M10x250mm nerez s 1x epdm tesnenie a 3x matica nerezová v cene - 1,8€/ks Doručenie možné kuriérom. Pri väčšom odbere dohoda možná! Kliknutím na meno si prezrite všetky moje inzeráty.
Držiak na bobrovku nerezový
Predám nerezový strešný držiak na škridlovú strechu pokrytú bobrovkou. Ďalej predám profily L 40x40x3mm, montážne profily H 40x40 , H 40mm pre trapézové strechy , H 70mm pre trapézové strechy, a háky, úchyty, solárne káble, UV chráničky káblov - pozri v mojich dalších inzeratoch - kliknutím na moje meno. Držiak na bobrovku nerezový - 4,96€ Strešný držiak S 490mm nerez regulovaný - 5,45€/ks Strešný držiak nerezový na škridlovú strechu dĺžky 150mm - 4,99€/ks Falcový nerezový držiak 90mm - 3,4€/ks Strešný držiak J 225mm nerez regulovaný - 3,95€/ks Kombi vrut M10x250mm nerez s 1x epdm tesnenie a 3x matica nerezová v cene - 1,8€/ks Doručenie možné kuriérom. Pri väčšom odbere dohoda možná! Kliknutím na meno si prezrite všetky moje inzeráty.