bazár, predaj, inzercia, predám

NEVÁHAJTE Predám starší 4 izb. rd na rekonštrukciu v obci T

Kategória: Domy

Hľadáte starší rodinný dom neďaleko od Dunajskej Stredy ? Ak ÁNO, táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás !

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. z poverenia majiteľky nehnuteľnosti ponúka na predaj starší 4 izbový rodinný dom v obci Topoľníky s úžitkovou výmerou cca 110 m2, ktorý disponuje v oplotenom pozemku vo výmere 1072 m2 s rozmermi cca 65 m x 16 m . K RD prislúcha aj záhrada s výmerou 1985 m2 čo v prípade záujmu je možnosť aj dokúpiť. Rodinný dom je čiastočne podpivničený / cca 5 m2 /, ktorý je využívaný momentálne ako odkladacia miestnosť. RD bol postavený v roku 1964 z klasickej tehly. Dom je v pôvodnom ale udržiavanom stave, všetko plne funkčné a prístup má k RD je po asfaltovej ceste.
Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou kompletnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia dvoch hospodárskych budov na chov zvierat a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dvere sú pôvodné drevené. Okná sú tiež pôvodné dvojité drevené s vonkajšou žalúziou. Podlaha je dlažba, drevené parkety a linoleum. Rodinný dom je napojený na IS : plyn, obecná voda a elektrinu / 230-400V/ . Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom napojeným na radiátory. Sedlová strecha. Strešná krytina škridla. Dá sa využiť aj pochôdznu povalu ako odkladací priestor. Na pozemku je vlastná studňa na polievanie. Vnútorný dvor poskytuje dostatok miesta na parkovanie za bránou. Vchod do domu je z dvoch strán. K domu patrí aj garáž - slúžiaca ako skladový priestor. RD je v osobnom vlastníctve, kúpou je podľa dohody, bez tiarch. Je vhodný na rekonštrukciu za účelom modernizácie alebo zriadenia vidieckeho sídla. Pozemok je oplotený a z dvoch strán má priamych susedov.

Dispozičné riešenie:
- predsieň
- toaleta
- 3 x obývačka
- spálňa
- 2 x špajza
- kúpeľňa s vaňou
- kuchyňa

Odporúčam hlavne pre tých, ktorý chcú rekonštrukciu urobiť podľa vlastných predstáv, dom môžete využiť aj ako víkendový dom. Rodinný dom má výbornú dispozíciu pre rodinku s deťmi a svojou polohou vytvára maximálne súkromie s bezpečnú zónu pre hry Vašich detí.

Ak zvažujete kúpu rodinného domu, ktorý je vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv tak v tom prípade táto ponuka je stvorená pre Vás.

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť :
+ môžete prerobiť podľa svojich predstáv
+ bezproblémové parkovanie
+ garáž
+ krb
+ výborná občianska vybavenosť
+ príjazdová cesta /asfalt/
+ slušní susedia
+ rovinatý pozemok
+ dom je bez tiarch a voľný ihneď

Veľkým plusom je poloha pozemku, ktorý sa nachádza v kľudnej časti obce sa aj v príjemnom prostredí, ideálne miesto aj pre ľudí so vzťahom k prírode s množstvom príležitostí na trávenie voľného času. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.


Obec Topoľníky leží 16 k
NEVÁHAJTE  Predám starší 4 izb. rd na rekonštrukciu v obci T
Podobné inzeráty
NEPREHLIADNITE   Na predaj starší rd v  centre mesta Veľký M
Hľadáte starší rodinný dom, ktorý by ste si prispôsobili k svojim predstavám, alebo len pekný pozemok, ideálnej veľkosti, kde by ste si postavili svoje vysnívané rodinné hniezdo? Ak ÁNO , táto nehnuteľnosť je pre Vás ! Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na predaj klasický starší rodinný dom v kúpeľnom meste Veľký Meder. Stav objektu je pôvodný stav - neobývaná a v poslednom dobe zanedbávaný. Pozemok je oplotený a uzavretý. V prípade výstavby nového domu ostáva ešte veľký podiel záhrady na relax. Čo sa týka rodinného domu, tak je postavený z rôznych materiálov. Dom leží na ideálnom 557 m2 pozemku. Je vhodný na rekonštrukciu za účelom modernizácie alebo zriadenia vidieckeho sídla. Rodinný dom je napojený na IS : kanalizácia, studňa, obecná voda a elektrina . Predpríprava na plyn pred domom. Vykurovanie drevom./drev.kachle/ . Na pozemku je aj vlastná studňa na polievanie. RD je v osobnom vlastníctve, kúpou je podľa dohody, bez tiarch. Informácie: - celková plocha pozemku je: 557 m2 - úžitková plocha: 110 m2 - voda, studňa, elektrina a kanalizácia je na pozemku - predpríprava na plyn pred domom - predpríprava na krb Dom: - je pôvodnom stave - na dome treba vykonať úplnnú kompletnú rekonštrukciu - jedna z možností je ho zbúrať Nový majiteľ sa sám rozhodne, ako naloží z nehnuteľnosťou, buď rod. dom zbúra alebo vykoná na dome úplnnú rekonštrukciu . Dispozičné riešenie: - 2 izba - kuchyňa - špajza - kúpeľňa Odporúčam hlavne pre tých, ktorý chcú rekonštrukciu urobiť podľa vlastných predstáv, dom môžete využiť aj ako víkendový dom. Rodinný dom má výbornú dispozíciu pre rodinku s deťmi a svojou polohou vytvára maximálne súkromie s bezpečnú zónu pre hry Vašich detí. Ak zvažujete kúpu rodinného domu, ktorý je vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv tak v tom prípade táto ponuka je stvorená pre Vás . Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť : + môžte prerobiť podľa svojich predstáv + predpríprava na krb + dobrá občianska vybavenosť + príjazdová cesta /asfalt/ + slušní susedia + pekná záhrada + rovinatý pozemok Veľký Meder je pomerne malé mestečko ale história presahuje 900 rokov. Je to miesto, kde sa snúbi kúpeľníctvo, turistika a príroda. Najpopulárnejším je predovšetkým je termálne kúpele Thermal Corvinus ale medzi jeho pozoruhodnosti patrí aj zbierka predmetov z každodenného života miestnych sedliakov, ktorá sa nachádza v najstaršom dome mesta. V okolí sa vydajte k Číčovskému mŕtvemu ramenu alebo do chránenej oblasti Dropie. Termálpark Veľký Meder je obkolesený 100 ha lesoparkom sa nachádza 10 km od maďarských hraníc a 65 km od Bratislavy. Krytý rekreačný komplex je otvorený celý rok. Vodná plocha krytého bazéna má atypický tvar s rozlohu 300 m² a hĺbkou 1,3 m. Nachádza sa tu aj polokrytý sedací bazén s vyššou teplotou vody. Vo všetkých bazénoch je termálna voda s teplotou
ZNÍŽENÁ CENA - Dom na rekonštrukciu v obci Kúty
Directreal Fair Skalica Predáme rodinný dom na rekonštrukciu v obci Kúty Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 109 Plocha obytnej časti m2: 82 Výmera pozemku m2: 889 Popis: Predáme rodinný dom na rekonštrukciu v obci Kúty. Vstup na pozemok je cez železnú bránu, dom je murovaný, nepodpivničený, dispozične pozostáva z troch obytných miestností, kuchyne a kúpeľne s WC. Je orientovaný na juhozápad, do užívania bol daný v roku 1955. Momentálne je v stave na rekonštrukciu (boli započaté rekonštrukčné práce), napojený je na obecný vodovod, elektrinu, ktorá je už v zemi, kanalizáciu a plyn , ktorý je momentálne odpojený. Vo dvore je aj studňa, hospodárska budova a ďalší domček, ktorý disponuje chodbičkou, kúpeľnou a jednou obytnou miestnosťou, je tu zavedená voda, elektrina aj plyn. Záhrada o výmere 581 m2 je prístupná aj zo zadnej časti, pozemok o celkovej rozlohe 889 m2 je celý oplotený murovaným a pletivovým plotom. Ak hľadáte takýto rodinný dom na rekonštrukciu v prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Kúty sú významnou dopravnou križovatkou; Západne od obce vedie diaľnica D2 z Bratislavy do Brna. Východný okraj obce lemuje železničná trať Bratislava – Břeclav, na ktorú sa v tunajšej stanici pripájajú trate do Sudoměříc a Trnavy. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť, tesne susedí s obcou Brodské, rekreačná oblasť Adamov a moravskou obcou Lanžhot. Zastavaná plocha m2: 109 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Kváder Príjazdová cesta: Kombinácia Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1955 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Miroslav Černý m.cerny@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fair Adresa: Potočná 14, 909 01, Skalica Telefón:
Starší 3+1 izbový RD vhodný na KOMPLETNÚ rekonštrukciu
Starší 3+1 izbový rodinný dom vhodný na KOMPLETNÚ rekonštrukciu, tichá lokalita, pozemok 2064 m2 Ponúkame Vám na predaj 4 izbový starší rodinný dom vhodný na KOMPLETNÚ rekonštrukciu v tichej časti obce Abrahám, mimo hlavnej cesty. Rodinný dom je postavený na pozemku o celkovej výmere 2064 m2 (466 m2 zastavaná plocha a nádvorie) a šírke pozemku 12 metrov. Rodinný dom je o úžitkovej ploche cca 100 m2, dispozične pozostáva z chodby, kuchyne, troch priechodných izieb a kúpeľne s WC. Vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatkami.Rodinný dom je napojený na vodovod, elektrinu a plyn. Odpad je riešený žumpou. Obec Abrahám má dobrú občiansku vybavenosť (základná škola, materská škola, obchody, pohostinstvá, všeobecný lekár, pošta). Vzdialenosť od miest Sládkovičovo 6 km, Trnava 16 km, Senec 19 km, Bratislava 45 km. Výhody: ✔ priestranný pozemok ✔ tichá lokalita mimo hlavnej cesty ✔ vhodný na kompletnú rekonštrukciu ✔ dobrá občianska vybavenosť obce V prípade záujmu volajte CENA: 110.000,- EUR
Predám dom v Kalinove
Dom na rekonštrukciu v obci Kalinov • : rodinný dom • : obývacia plocha 120m² POPIS NEHNUTEĽNOSTI Ponúkame Vám na predaj starší dom na rekonštrukciu v peknom prostredí. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Kalinov Predmet: jednopodlažný starší rodinný dom Počet izieb: 3 Veľkosť pozemku716m2 Inžinierske siete: elektrina Vodovod- voda z obecného vodovodu Kúrenie: piecka Kanalizácia v obci nieje POPIS PODLAŽIA: chodba, spálňa, obývačka, izba, kuchyňa, kúpeľňa , špajza, KONŠTRUKCIA DOMU: Konštrukcia: pálená tehla, tvárnice Strecha: Plech POPIS DOMU: - dom je samostatne stojaci zložený z jedného podlažia - 3x izba, kuchyňa, kúpeľňa , špajza, -dom je v pôvodnom stave, -dom je kompletne oplotený, - prístupová cesta k domu je asfaltová, priamo z ulice, LOKALITA A OKOLIE: - dobrá občianska vybavenosť v obci - dobrá dopravná dostupnosť cestnou komunikáciou do okolitých obcí a okresného mesta Medzilaborce - Po úpravách vhodný aj na celoročné bývanie -vzdialenosti: Medzilaborce: 8km, Humenné 38km, Prešov 85km, Košice 115km. CENA A PLATBA: - cena 33000eur - V cene sú zahrnuté právne a administratívne poplatky v procese predaja (zmluvy, úkony na katastri a notárske poplatky) Vzdialenosti: Košice 126km,Prešov 90km,Humenné 49km.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Podolie
Ponúkame na predaj starší rodinný dom vhodný na rekonštrukciu v obci Podolie. Obytná plocha domu je 80m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. DISPOZÍCIA: Rodinný dom je dvojpodlažný s možnosťou rekonštrukcie podkrovia na ďalšie obytné miestnosti. Na prízemí je vstupná chodba s komorou, ďalej kuchyňa, zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou a WC, obývacia izba a spáleň. Na poschodí je izba s terasou a ďalšie dve miestnosti vhodné na rekonštrukciu. Parkovanie je možné v spoločnom dvore. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom je starší, ale čiastočne zrekonštruovaný, má plechovú strechu vo výbornom stave, zrekonštruovanú kúpeľňu, zachovalú kuchynskú linku. Kúrenie gramatkami, možnosť umiestnenia krbu. VÝHODY: Nízke mesačné náklady, tichá lokalita, možnosť výhodne kúpiť starší dom a prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Kúpa možná len v HOTOVOSTI, pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite v obci Podolie, vzdialenej približne 11km od Nového Mesta nad Váhom. Obec má základné občianske vybavenie - potraviny, ihrisko, pošta, pohostinstvo, ZŠ/MŠ . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NM-62626. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
TUreality ponúka na predaj: starší rodinný dom určený na...
TUreality ponúka na predaj: starší rodinný dom určený na rekonštrukciu v intraviláne kat. úz. Ružinov - na Piesku. Dom je podpivničený a nachádza sa na rovinatom pozemku o celkovej ploche 500 m2. Prístupová komunikácia je asfaltová. Dom je napojený na vodu a elektriku. Vďaka vypracovaným architektonickým štúdiám a projektom je táto nehnuteľnosť pripravená na rekonštrukciu a úpravy podľa vašich predstáv. Nachádza sa v dobrej lokalite na Piesku, čo znamená, že máte prístup k rôznym službám, obchodom a dopravným spojeniam v blízkosti. Tento dom predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú projekt, kde môžu premeniť starší dom na svoj vysnívaný domov. Jeho poloha a veľkosť pozemku poskytujú dostatok priestoru pre záhradu, terasu alebo iné vonkajšie zariadenia. Ak máte záujem o tento rodinný dom na rekonštrukciu v lokalite Ružinov V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: machovic@ Energetický certifikát nieje k dispozicii