bazár, predaj, inzercia, predám

NICON super cool scan 9000ED

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám filmový scaner veľmi málo používaný.100% funkčný, ako nový bez známok používania. Súčasťou sú 4 ks filmové rámy na rôzne formáty filmov a diapoz.rámikov, inštalačný disk, manual disk. napájacie káble.Vynikajúca kvalita scanov.Osobný odber. DOhoda je možná pri rźchlom jednaní. / made in Japan/
NICON super cool scan 9000ED
Podobné inzeráty
RARE Canon Prima Super 28N CAPTION
Predám vzácny kúsok Canon Prima Super 28N CAPTION Rok uvedenia na trh: 1995 Lens: 28-70mm zoom lens, f/5.6-7.8 (8 elements in 7 groups Stav: 9/10 s originálnym putkom, 100% funkčný so všetkými funkciami fotoaparátu, len drobné kozmetické nedostatky Batéria je súčasťou balenia Cena: 100€ Fotoaparát Canon Prima Super 28N Caption je plnoautomatický kinofilmový fotoaparát so vstavaným zoom objektívom a automatickým zaostrovaním. Fotoaparát disponuje objektívom s ohniskovou vzdialenosťou 28-70 mm a clonou f/5,6-7,8. Trojbodový systém Smart Autofocus, ktorý upravuje uhol lúča blízkeho infračerveného žiarenia tak, aby vyhovoval súčasnej ohniskovej vzdialenosti. Hľadáčik využíva priehľadný LCD displej, ktorý umožňuje vidieť, kde je zaostrenie dosiahnuté. V prípade potreby má niekoľko manuálnych nastavení. Do menu je veľmi ľahký prístup pomocou číselníka. Fotoaparát ti umožňuje zapnúť samospúsť alebo rozhodovať o tom, kedy bude blesk zapnutý. 6 režimov s voličom najlepších záberov: plne automatický, akčný, noc, close-up, portrét a spot. Funkcia CAPTION vie okrem dátumu vypáliť aj 5 viet v 5 jazykoch: E-1.❤️I LOVE YOU❤️ E-2 THANK YOU! E-3 SEASON'S GREETING E-4 HAPPY BIRTHDAY E-5 CONGRATULATIONS V prípade záujmu prosím o mailovú komunikáciu, číslo je vymyslené.
Fotosada Pentax ME Super
Predám túto precíznu, Japonskú kinofilmovú zrkadlovku Asahi Pentax ME super, s objektívmi Pentax 28mm, 50mm, a zoom Vivitar 70-210mm Všetko je plne funkčné, nepoškodené. Telo má nové tesnenia komory, a tlmenie zrkadla. Všetky časy presné, meranie taktiež. Objektívy, zaostrovanie i clony chodia hladko. Sklá nepoškrabané, čisté. Pentax ME Super, patrí medzi najmenšie, mechanické, kinofilmové zrkadlovky. Pracuje v priorite clony i plne manuálnom režime. Údaje sa zobrazujú v hľadáčiku. Ten má pokrytie až 95% zorného poľa, a matnica s mikrorastrom a klinom, zaručuje presné zaostrenie. Časy od 4s do 1/2000s, synchro blesku 1/125s. Iso 12 do 1600. V cene je pohodlný popruh Rowi, krytky, nová batéria. Posielam poštou, dobierkou. Zásielkovňou i do ČR.
Canon prima super 130
Predám kompaktný analógový fotoaparát Canon prima super 130 vo veľmi peknom zachovalom a funkčnom stave, ako môžete vidieť na fotografiách pri fotení do inzerátu s filmom. Jedná sa o fotoaparát s automatickým zaostrovaním, objektívom 38 - 130 mm, minimálna vzdialenosť zaostrenia je 0,6 m, vstavaný blesk má niekoľko rôznych režimov.. Fotoaparát je z rady Sure Shot od Japonského Canonu. Telo má kvalitné spracovanie a malé rozmery z neho robia ideálneho partnera na každodenné nosenie. Napájanie na batériu CR2 Retro kult lomo
Olympus Trip AF Super
Predám zachovalý kompaktný fotoaparát značky Olympus model Trip AF Super.
Fotoaparát KING Regula Super automatic
Fotoaparát KING Regula Super automatic s púzdrom
Mamiya 645 super + 80/2,8 + 45/2,8 + 150/4 + motor
Ponúkam na predaj túto skvelú mašinku v sete s tromi sklami a extra kazetou. Predáva sa iba ako komplet set. Ide o stredoformátový analógový fotoaparát, ktorý fotí oproti iným stredormátom nie na štvorec ale obdĺžnik cca o rozmeroch 60x45mm čiže na jeden zvitok vyfotíte nie 12políčok ako pri štvorci ale 15-16 Telo: Mamiya 645 super + šachta s meraním (možnosť fotenia ako poloautomat (čiže priorita clony A) ) 2kusy magazíniek na film a motor ktorý je možno odpojiť a využívať ručné prevíjannie. Sklá: Sekor C 80mm f/2,8 Sekor C 45 f/2,8 Sekor C 150mm f/4 Všetko funguje ako má pri rýchlej dohode pribalím aj redukciu na sklá z Psix Preferujem osobný odber.