bazár, predaj, inzercia, predám

Nikon F50

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám kinofilmovú zrkadlovku, Nikon F50 s zoom objektívom AF Nikkor 35-80mm.
Oboje plne funkčné, len bežné známky od používania.

Nikon F50 bol vyrábaný od roku 1994 do 1998. Má rôzne režimy nastavenia, ale dá sa fotiť aj v plnom automate, alebo manuále.
Uzávierka vertikálna, elektronicky riadená, rýchlosti od 30s-1/2000s. Sinchro blesku 1/125. Vstavaný blesk.
Vstavaný led display, Iso 25-5000. Samospúšť a veľa iných funkcií.

V cene je originál kožené púzdro nikon, popruh a nová batéria.
Nikon F50
Podobné inzeráty
Fotoaparát Nikon Nikkormat FTN + Nikkor 50mm f/1.4
Krásna 35mm zrkadlovka z japonskej dielne Nippon Kogaku. V cene objektív Nikkor 50/1.4, Nikon L37 UV filter, popruh, 2x tele konvertor, blesk Cobra Auto 250 a brašňa Fotima. Nikkormat FTN je profesionálna zrkadlovka z japonskej dielne Nippon Kogaku. FTN-ko je konštruované ako tank. Robustné celo kovové telo, plne mechanický chod bez potreby batérií. Fotoaparát je vo veľmi peknom zachovalom stave a tak, ako každý foťák v našej ponuke, aj toto FTN-ko prešlo výdatnou testovačkou s filmom, čo neznamená nič iné, iba to, že sa nemusíš báť, že kupuješ mačku vo vreci alebo zatuhnutý foťák zo skrine po dedkovi. Komisionálny predaj / Použitý tovar. Produkcia: 1967-1975 Predchodca: Nikon FT Nástupca: Nikon FM Časy uzávierky: 1s - 1/1000s + Bulb Samospúšť: Áno (cca. 10s) Ostrenie: Manuálne ostrenie (MF) Napájanie: bez batérie Rozmery: 148mm x 95mm x 54mm Váha: 765g (telo) Bajonet: Nikon F Hot shoe na externý blesk: Áno Sériové číslo telo: 4676264 Sériové číslo objektív: 2827389 Pevná cena: 279e / Inzerát platný do zmazania. Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave alebo v Banskej Štiavnici), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez náš e-shop: V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
Predám fotoaparát Nikon F50
Predám autofokusovú filmovú (kinofilm 35mm) zrkadlovku základnej rady Nikon F50 Je vo veľmi dobrom stave ako nový, nafotil za svoj život jediný film. Všetko funguje ako má, neprepúšťa nežiadúce svetlo, časy, všetky funkcie v poriadku, je čisté z vnútra aj z vonkajšej strany. Fotoaparát funguje na 2CR5 batériu. Nová kvalitná batéria Varta je súčasťou setu. Súčasťou je aj CZ manuál, dioptrická predsádka, gumená predsádka a krytka očnice, ako sú na fotke. Detailné špecifikácie a testy na webe. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Fotky sú reálne, preferujem osobný odber ale aj dobierka je OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas! Ďakujem!
Nikon F801 (telo) - stav EXC
K predaju SemiProfi model Nikon F801,ktorý predstavuje zmenšenú verziu jeho staršieho brata Nikon F4, ktorý je vrcholom analógu vo svojej triede. Nikon F801 má všetko,čo potrebuje fotoaparát mať,vrátane najkratšieho exp.času 1/8000sec. ako majú PROFI modely. Môžete s ním fotiť vo full manual,alebo v auto režime. Doporučujem s ním používať staré manual Nikkor objektívy AIS (zlatá éra špičkových objektívov od Nikonu),fungujú na ňom aj AF objektívy,ale vzhľadom na pomalé a hlučné(pískavé)zaotrovanie doporučujem manuálne objektívy. Fotoaparát Nikon F801 zabezpečuje veľmi príjemné a pohotové fotenie,s veľmi dobrou ergonómiou držania,vrátane jednoduchého ovládania. Veľmi kvalitné továrenské spracovanie,mohutná kovová konštrukcia,kvalitné plasty ako obal tela. Priestor filmovej komory na vysokej kvalitatívnej úrovni ako majú všetky AF Nikony z profi rady. Silný/rýchly motor posuvu filmu("naťahovanie"-pretáčanie). Fotoaparát je na svoj vek v dokonalom stave,s minimálnymi známkami používania,len zadné dvierka majú nejaké známky používania, ostatné je všetko ako nové! Predáva sa len telo a popruh,krytka bajonetu. Všetky fotografie v inzeráte sú autentické. Doručenie formou dobierky pri úhrade poštovného 4,90€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom na účet.
Príslušenstvo Nikon F
Predám príslušenstvo Nikon v krásnom stave väčšina s krabicami Objektívy Nikkor-S Auto 50mm 1,4 (krabica + záručný list) PREDANÉ Nikkor Auto 28mm 3,5 (krabica) 130€ Nikkor Auto 13,5cm 3,5 (krabica) 230€ Nikkor-Q Auto 20cm 1,4 150€ Nikkor 105mm 2,5 170€ Ostatne príslušenstvo Nikon Photomic FTN Finder (krabica + záručný list) 150€ Nikon F slnečné clony 20€/ks (Niektoré predané) Nikon Compartment Case (krabica) 50€ Pri odbere viac veci dohoda mozna. Pri odbere všetkého spolu cena 800€.
Nikon tw2
Dobrý deň predám Nikon tw2 v perfektnom a funkčnom stave + orig.púzdro. Nikon TW2 je prvý fotoaparát Nikon s automatickým zaostrovaním Point and shoot, ktorý dal užívateľovi na výber ohniskovú vzdialenosť. Okrem toho, že ide o skutočný zoom, tento fotoaparát ma systém s dvoma šošovkami s možnosťou 35 mm a 70 mm, ktorý možno prepínať stlačením tlačidla. Ďalšou nezvyčajnou možnosťou je vstavaný filter softeffect. Aktivuje sa otáčaním predného prstenca tubusu objektívu a dodáva obrázku jemný a zasnený vzhľad. Špecifikácie (z manuálu): * Objektív 35 mm f/3,5 4 prvky v 3 skupinách * Objektív 70 mm f/6,8 8 prvkov v 6 skupinách * najbližšia zaostrovacia vzdialenosť 0,69 m. * DX nastavenie auto-iso od 64 do 1600 * kombinované lamely uzávierky / clony, plne automatická prevádzka * motorizované posúvanie a prevíja
NIKON FE-Nikon 50/1,8
NIKON FE je v plne funkčnom stave,exp.časy,samospúšť,uzávierka aj expozimeter funguje bezchybne. Objektív bez škrabancov a závad. Za 300 € Dľa môjho názoru,technika od NIKON bola a stále je špička aj v analogovej fotografii. Po zaplatení poštovného predom na účet,pošlem aj na dobierku,ideálne osobne v TO