bazár, predaj, inzercia, predám

Nivelak PRM15

Kategória: Stavebné stroje

Na predaj Laserovy prijimač prm15 pre vykopove prace, pouzity max asi tak 3x, prijimač sa upevni na bager, treba mat laserovy nivelak, povodna cena 2300€
v Kufriku je:
-prijimač PRM15
-adapter na nabijanie
-držiak na prijimač

Nivelak PRM15
Podobné inzeráty
Samonivelačný laser krizovy 3D (12 liniovy) laser - NOVY
Predám úplne nový 12 líniový (krizový) / čiarový laser, krížový nivelák DEKO aj s príslušenstvom. Parametre: - zelene svetlo, lepsie viditelne oproti cervenemu - moznost prepinat vodorovne a zvisle luce (3x360°) - samonivelizacia uz do 3s - moznost uhlov - presnost cca. 1mm/6m - vode odolny , IP54 - nabijatelna bateria, vydrz cca.5 hodin - nabijacka - ochranne okuliare Balenie: - prístroj nivelak / laser, - púzdro - nabíjačka - okuliare - otočný podstavec - magnetický držiak - kovová základňa - užívateľský manuál Vsetko nove a nepouzite. Posielam aj na dobierku kurierom +10.-EUR.
Nivelak - Rotacny laser - Zaruka 2roky- novy
Predam rotacny laser (nivelak) s cervenym alebo zelenym lucom a s komplet vybavenim v peknom kufriku. Novy a hned k odberu, do 24 hodin. Od Slovenskeho dodavatela so zarukou. (horizontálna /vertikálna poloha, spády -+5 stupnov,4 rýchlosti tocenia,otacanie hlavy 10°,45°,90°,180° stupnov,pracovna vzdialenost 500m, vydrz baterie cca. 20 hodin,zaruka, servis,nahradne diely,navod v SK ) V kufriku je : - rotacny laser - externy prijimac - drziak na latu - nabijacka - ochranne okuliare - kluce od kufrika - navod SK Pridam aj stativ(trojnozka) a latu +70.-EUR Zeleny luc +40.-EUR Posielam aj na dobierku +10.-EUR
Bosh nivelák
Ponúkam na predaj nivelak statív značky Bosh
Nivelak leica
Predam nivelak leica n720 komplet Pri rychlom jednani dohoda Pisat sms
Nivelačný prístroj Leica NA 720
Predám použitý funkčný Nivelačný prístroj Leica NA 720 v kufríku za super cenu. Odber osobne v PD. Nový môžete kúpiť za 645,-€. Všetky komponenty tejto série švajčiarskych nivelákov Leica sú vyrábané v najvyššej kvalite na trhu, vďaka čomu mnohí zákazníci používajú nivelák Leica NA720 bez problémov aj viac ako 10 rokov.
Rotacny laser - nivelacny pristroj - zaruka SK + doklad
ODOSIELAM DO 24 HODIN. NAJLACNEJSIE NA SLOVENSKU. ZARUKA. Predam rotacny laser (nivelak) s cervenym lucom a s komplet vybavenim v kufriku. Nivelacny pristroj je novy a nepouzity. Nakalibrovany. Vhodny na kazdu stavbu. Vyborna pomoc pri urovnavani terenu. Pre mini bagre moznost dokupit dalsie externe prijimace. Zakladne paramerte: horizontálna /vertikálna poloha spády -+5 stupnov 4 rýchlosti tocenia otacanie hlavy 10°,45°,90°,180° stupnov pracovna vzdialenost 500m vydrz baterie cca. 20 hodin nabity na 100% do 7 hodin zaruka na SK, servis nahradne diely navod v SK V kufriku je : - rotacny laser - externy prijimac - drziak na latu - nabijacka - ochranne okuliare - kluce od kufrika - navod SK Viac fotiek na poziadanie alebo webovej stranke, spokojnost zarucena. Viac ako 8 rocne skusenosti s tymito strojmi. Slovensky predajca s vlastnou znackou a overenou kvalitou a garanciou zaruky. Poradim aj s opravou alebo servisom alebo aj s nahradnymi dielmi.Vsetko skladom. AKCIA - Pribalim aj statív(trojnozku) a latu +70.-EUR Komplet sada potom za 309.-EUR. Viem dodat aj zo zelenym lucom +40.-EUR = lepsia viditelnost v interieroch Digitalny externy prijimac co ukazuje odchylku aj v milimetroch za doplatok +145.-EUR. Dobierka +10.-EUR Doklad na poziadanie.