bazár, predaj, inzercia, predám

Nočné videnie Pulsar

Kategória: Poľovníctvo, lov

Zdravím,predám nočné videnie Pulsar. Maximálna spokojnosť a kvalita. Dôvod predaja - nevyužité. Cena pevná.
Nočné videnie Pulsar
Podobné inzeráty
Nočné videnie Pulsar Digisight Ultra N455
Predám Pulsar Digisight Ultra N455. Minimálne použivaný - stav ako nový. Komplet balenie ako je na fotke. Nočné videnie je aktuálne s montážou INNMOUNT BLASER - PULSAR. Nočné videnie možné predať samostatne alebo spolu s montážou na Blaser. Viac info o produkte:
Guľovnica Weatherby 270 win + Pulsar Digex C50
Predám komplet nastrelenú guľovnicu Weatherby v kal.270win s plastovou pažbou, digitalnou optikou Pulsar Digex C50 deň/noc a puškohladom Vector Continental 2-12x50 s červ.bodobm a strelivom RWS a Sako. Zbraň je mimoriadne presná s nastavenou spúšťou, čistená po každej vychádzke. Vystrelených cca.120 rán. Kaliber je nadmieru spoľahlivý s príjemnou streľbou, minimálnym spätným rázom, vynikajúcou balistikou a so strelivom RWS, či Norma výkonovo prekoná bežné 308 či 30-06-ky. Obe optiky sú osadené na montážach Leupold. Cena: - komplet set 2.300e (puška, weaver, pulsar, vector, montáže a strelivo) - puška + pulsar 1990e (puška, weaver, pulsar, montáž a strelivo) - iba puška 800e (puška, weaver, strelivo) - pulsar digex 1190e (pulsar, montáž) V prípade komplet setu, možná dohoda. Vector samostatne nepredávam.
Predám nové nočné videnie binokulár NV-400B do 400m
Predám úplne nové, nepoužívané nočné videnie. Infračervené nočné videnie pre NV400B je vhodné aj pre náročnejších používateľov. Vďaka 3W infračervenému prísvitu je možné pozorovať objekty či zver do vzdialenosti až 400-500m v úplnej tme. Vďaka kvalitnému snímaču sú objekty jasne rozoznateľné. Nočné videnie disponuje slotom na MicroSD kartu, na ktorú môžete natáčať a snímať fotografie priamo z prístroja. Nočné videnie disponuje 2x digitálnym zoomom. Cena 200€ preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+5€)
Predám nočné videnie ATN x-Sight 4k pro 3-14x
Predám nočné videnie ATN x-Sight 4k pro3-14x deň/noc s laserovým diaľkomerom ATN Ballistic laser 1500 s korekciou zámerného kríža je ktomu neviditeľný prísvit Laserluchs-5000 (IR LED) (300m) všetko som kupoval v použité asi 15x - - -
PULSAR FORWARD DFA 75 - nocne videnie
Predám nočné videnie predsádku Pulsar Forward DFA75 s príslušenstvom: 2x batérie, prísvit Pulsar 940nm-neviditeľný, duralový adaptér DN42 s krúžkami, malé známky používania, veľmi spoľahlivý, dôvod predaja -nevyužitý možná dohoda
Predám nočné videnie pulsar fn455s
Predám nočné videnie pulsar fn455s komplet sada este rok záruka. Ku tomu este jedna bateria ktoru som dokupoval adapter Rusan na leupold 50 a original adapter pulsar. Nákupna cena 1700e predavam za 1400e malo používaný nevyužity v pripade zaujmu poslem aj videa obraz krasny bol som s nim velmy spokojny.