bazár, predaj, inzercia, predám

Nosič 2 bicyklov na ťažné

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám 1x použitý nosič na 2 bicykle... nový stál 380 eur.... rýchle jednanie...dohoda...
Nosič 2 bicyklov na ťažné
Podobné inzeráty
Nosič 3 bicyklov na zadné dvere Menabo Main
Kompletný, používaný jednu sezónu, bez poškodenia, ak nepočítam škrabance. Rýchlo upevníte, dobre sa obsluhuje a nezakrýva zadné svetlá. Jednoduchá montáž k piatym dverám vozidla. Hmostnosť nosiča je cca 7,8 kg, nosnosť je 45 kg. Technické parametre: Max.počet bicyklov: 3 Nosnosť: 45 kg Montáž nosiča: systém textilných upínacích pásikov a karabín Umiestnenie: zadnú časť vozidla Typ uchytenia: zavesenie rámu bicykla Uchytenie bicyklov: textilná páska s karabínou Ochrana karosérie vozidla: penové / gumené chrániče Materiál: pozinkovaná oceľ s antikoróznou ochranou Farba: strieborná Hmotnosť balenia: 7,8 kg Rámy bicyklov: bez obmedzenia (v prípade atypických-možné použiť rozširujúce rámovou tyč) Šírka plášťov bicyklov: všetky veľkosti Max. cestovná rýchlosť: 130 km / h Všeobecné vlastnosti: Jednoduchá montáž k piatym dverám vozidla. Všetky diely, ktoré sú v kontakte s autom, sú vybavené mäkkými krytkami z peny alebo mäkčeného plastu. Rýchle zloženie pomocou plastových odolných matíc pre ľahké uskladnenie. Prepraví až tri bicykle. Nezakrýva zadné svetlá ani registračnú značku. Certifikát kvality TÜV
Strešný nosič bicyklov Thule FreeRide 532 - 2-3 ks
Predám sadu 2-3 ks nosičov Thule FreeRide 532. Je to bezpečný moderný oceľovo-hliníkový nosič v striebornej farbe. Pevná trubková konštrukcia drží spoľahlivo bicykle v zaistenej polohe. Jednoduché naloženie a zaistenie bicykla. Masívny nosič bicyklov s voliteľne nastaviteľnými úchytnými páskami pre pneumatiky všetkých rozmerov. Držiak rámu je vybavený rychloupínacím systémom, ktorý uchytí všetky rámy bicyklov a uľahčuje nakladanie. Uzamknutie k autu, aj uzamknutie bicyklov. 4 klúče. 2ks - 90 eur, 3ks - 120 eur.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle. Nosič bicyklov je sklapatelny,uzamykatelny.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle. Nosič bicyklov je sklapatelny.
Univerzálny strešný nosic bicyklov Thule UpRide 599
Predám univerzálny strešný nosič Thule UpRide 599 + adaptéry na ovalnu trubku aj T drážku. Nosič je vhodný aj na elektrobicykle a karbonové. Upnutie je bez kontaktu s rámom bicykla, pretože háky bezpečne uchopia predné koleso. Univerzálna konštrukcia umožňuje upevnenie bicyklov s netradičným prevedením rámu, zadným odpružením a s držiakom fľašiek. Jednoduché ovládacie prvky umožňujú presunutie nosiča z jednej strany automobilu na druhú. Umožňuje uchytenie väčšiny bicyklov s veľkosťou kolies 20–29″ palcov a s pneumatikami do šírky 3″. Bicykel uzamkne k nosiču a nosič k strešnému nosiču. Zámky sú súčasťou + 1 klúč.
Nosič bicyklov na zadné dvere
Predám nosič bicyklov na 5 dvere (kufor) auta. Použitý 3 krát. Kvalitný certifikovaný nosič. Bližšie info o výrobku: Nosič je na 2 bicykle alebo 2 elektrobicykle. Nosnosť 45 kg. Nosič kupovaný na jeseň 2022.