bazár, predaj, inzercia, predám

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle

Kategória: Ostatná cyklistika

Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle. Nosič bicyklov je sklapatelny.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle
Podobné inzeráty
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva/tri bicykle
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle. Nosič je uzamykatelny, plne funkčný. Je k nemu aj stojan na tretí bicykel.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle. Nosič bicyklov je sklapatelny,uzamykatelny.
Predám nosič bicyklov na ťažné zariadenie - 4 bicykle
Predám stabilný nosič bicyklov na ťažné zariadenie MENABO na 4 bicykle, prípojka 13PIN s redukciou. Dôvod predaja - už jazdíme len 2 bicykle. Cena 250 eur.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule na tri bicykle
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule na tri bicykle. Nosič je uzamykatelny, plne funkčný. Možnosť dokúpiť stojan na štvrtý bicykel za 30€.
Nosič 3 bicyklov na zadné dvere Menabo Main
Kompletný, používaný jednu sezónu, bez poškodenia, ak nepočítam škrabance. Rýchlo upevníte, dobre sa obsluhuje a nezakrýva zadné svetlá. Jednoduchá montáž k piatym dverám vozidla. Hmostnosť nosiča je cca 7,8 kg, nosnosť je 45 kg. Technické parametre: Max.počet bicyklov: 3 Nosnosť: 45 kg Montáž nosiča: systém textilných upínacích pásikov a karabín Umiestnenie: zadnú časť vozidla Typ uchytenia: zavesenie rámu bicykla Uchytenie bicyklov: textilná páska s karabínou Ochrana karosérie vozidla: penové / gumené chrániče Materiál: pozinkovaná oceľ s antikoróznou ochranou Farba: strieborná Hmotnosť balenia: 7,8 kg Rámy bicyklov: bez obmedzenia (v prípade atypických-možné použiť rozširujúce rámovou tyč) Šírka plášťov bicyklov: všetky veľkosti Max. cestovná rýchlosť: 130 km / h Všeobecné vlastnosti: Jednoduchá montáž k piatym dverám vozidla. Všetky diely, ktoré sú v kontakte s autom, sú vybavené mäkkými krytkami z peny alebo mäkčeného plastu. Rýchle zloženie pomocou plastových odolných matíc pre ľahké uskladnenie. Prepraví až tri bicykle. Nezakrýva zadné svetlá ani registračnú značku. Certifikát kvality TÜV
Nosic bicyklov Thule na pozicanie
Poziciam nosic bicyklov na tazne zariadenie zn. Thule. Unesie 2 bicykle. Zasuvka 13 pin. Nosic je sklopny, uzamykatelne aj bicykle aj nosic samotny. Nie je vhodny na ebiky. Cena 5€/den, zaloha 230€.