bazár, predaj, inzercia, predám

Nosič náradia

Kategória: Malotraktory, Kultivátory

Predám nosič náradia
Nosič náradia
Podobné inzeráty
Si unavený z chodenia na za Agzat-om, mám tu nosič náradia.
Ak poznáš ten otravný pocit chodiť stale za agzatom - tento nosič náradia je pre teba jasná voľba. Chceš vedieť viac? Volaj mi na Plyn jednoducho ovládaš rukou.Šírka nápravy nosiča je rovnaka ako má Agzat, teda nerobíš žiadne koľaje. Riadenie volantom je pevé a masivne. Nosič je brzdený nožnou a ručnou brzdou. Aj pluh obracák zdvihneš ako nič, lebo zdvýhanie príslušenstva cez páku je fakt masívne, dobre sprevodované a každý kĺb je oparený maznicou. Blatníky su polykarbonátu - teda žiadna hrdza sa nekoná. So zostavou vieš jazdiť tak, ako je na obrázku a za 10 min zostavu rozpojíš a používať agzat ako jednonápravový traktor. Prevodovku a motor si zatiaľ nechávam. Viac info a fotiek dám na vyžiadanie , tak volaj. Zdarma dám aj predĺženie na riadidlá, komponenty na montáž svetiel a ešte nejaké drobnosti.
nosič náradia a iné, ...
Predáme kardany, prevodovky, nádrže, malé lisy a iné... Menšie veci posielame aj dobierkou. Ďalej predáme ručne dvíhaný nosič náradia za malotraktor. Nosič je možné uchytiť buď dvoma šrobami o platňu priamo za malotraktor, alebo do tiahla malotraktora. Je to manuálna "náhrada" hydrauliky. Cena 130 eur. Iba osobný odber.
Nosič naradia
Predam nosič naradia
Agzat nosič naradia
Predám nosič náradia pre malotraktory agzat, vari, vyroba Tecak. Dlhšie nevyužívaný, plne funkčný.
Nosič naradia Quatro
Predam nosič naradia Quatro kupeny v Mounfielde. Nevyužity
Malotraktor, nosič náradia, elektrické štartovanie
O aktuálnom stave sa informujte, či je niečo skladom...Predáme nosič náradia určený pre zakladanie trávnika. Malotraktory sú nové, so zárukou 24 mesiacov. Servis možný u nás. Je možné na neho cez PTO pripojiť zakladač trávnikov, rotačné brány, mulčovač, rotavátor, pluh a iné príslušenstvo. V prípade Vášho záujmu vieme dodať príslušenstvo - dovážame ho priebežne. Motor má 14HP Dinking, čo je ekvivalent Honda alebo B&S, spojka je hydromechanická v olejovom kúpeli, takže by sa nemala tak ľahko zničiť ako je to pri lamelových spojkách typu AGZAT, TERRA VARI a podobne. Traktor je technicky zhodný s Ferrari F340, BCS 740, Jansen MGT420 a ine typy. Uvedená cena je bez DPH.