bazár, predaj, inzercia, predám

Nosnice

Kategória: Hydina

Predám 9tyznove nosnice 20ks po5€
Nosnice
Podobné inzeráty
Predávame nosnice
Predávame 17 týždňové mládky, nosnice červené za 8,50 € kus. Nosnice sú pod veterinárnym dozorom, komplet očkované. Odber v Rišňovciach. Zmeska pre nosnice k dispozícii.
mladé NOSNICE-SLIEPKY - HY-LINE BROWN
ponúkam na predaj mladé nosnice,sliepky, vek pat a pol mes.(24týždnov)znášajú už pekné vajíčka)sú úplne na začiatku znásky,(žiadné vynosené nosnice!!!!) momentáne najvykonejsie nosnice , len obmedzené množstvo ( na fotkách vo veku 17 týždnov)
Pól ročne nosnice a 12 týždňové mladky - jarice
Máme na predaj Mladé pól ročne nosnice v plnej znáške plemeno Moravia a Issabrown z voľného chovu v cene 7,90€ks pri odbere nad 20ks cena za kus 6,90€. Ďalej máme na predaj 12 týždňové jarice vo všetkých farbách plemeno domimant v cene 7,50€ks dovoz zdarma v rámci SR volať môžte na telefóne číslo nosnice su ihneď k odberu. (Foto reálne) Registračné číslo chovu: 540711
Nosnice
Predávame 17 týždňové mládky, nosnice červené po 8,50 € za kus. Nosnice sú pod veterinárnym dozorom, komplet očkované. V sobotu 29.7. dovoz po trase Nové Mesto nad Váhom-Trenčín-Ilava-Považská Bystrica.
Nosnice na predaj
Predávame 17 týždňové mládky, nosnice červené po 8,50 € za kus. Nosnice sú pod veterinárnym dozorom, komplet očkované.
Nosnice
Dobrý deň predám 18 týždňové mládky nosníc Mám na výber Aj kohutovo Jedná sa o vysokoznáškové nosnice cena za kus je 10euro akcia platí do zmazania .Nosnice sú očkované proti Moru ručím za kvalitu kľudne sa dá po telefonicky objednať Alebo sa dá dohodnúť a priveziem na adresu Osobný odber je na adrese Dolinská ulica 92/ 12 ,951 17 cabaj-čápor pri príchode treba volať na telefónne číslo treba len volať