bazár, predaj, inzercia, predám

Nová 4i chata na slnečnom pozemku Krpáčovo Nízke Tatry

Kategória: Chalupy, Chaty

Chata sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialeného od rekreačnej oblasti Tále () a Chopok-Juh ().

Je situovaná v lesnom prostredí, na peknom slnečnom pozemku o výmere 712 m2 s bezproblémovým celoročným príjazdom aj na osobnom aute.

Murovaná zateplená stavba o rozmere 7x9m o zastavanej ploche 63 m2 + 32 m2 terasa bola kolaudovaná v roku 2020. Je napojená na vodovod, elektrinu a odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami.

Na prízemí sa nachádza zádverie, priestranná obývacia izba, kuchyňa, terasa, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sú tri izby. Na rovinatom pozemku pri chate je dreváreň, posedenie s ohniskom a parkovanie pre autá.

Chata je vhodná na trvalé bývanie pre milovníkov pokoja, na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chaty je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (). Ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chaty je jazero a všade okolo prekrásna príroda.

Podrobné informácie nájdete na a na našich sociálnych sieťach.

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 95m²
Obytná plocha: 120m²
Celková rozloha: 152m²
Rozloha pozemku: 712m²
Úžitková plocha: 120m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Internet: wifi
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Pivnica: nie
Garáž: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Strecha: pôvodná
Krb: áno
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: nie
Bezbariérový prístup : nie
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Nová 4i chata na slnečnom pozemku Krpáčovo Nízke Tatry
Podobné inzeráty
Rekreačná chata na Krpačove
RE/MAX JOY ponúka na predaj chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Krpačovo v nízkotatranskej oblasti cestovného ruchu s medzinárodným významom a to hlavne spojením dvoch lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry / Chopok juh. Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Krpačovo, vzdialené od chaty cca 8 min chôdze. V Krpačove je aj lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a neďaleko od chaty cca 5 min. je hotel Polianka s reštauráciou aj wellness centom. Ďalšie lyžiarske strediská v blízkosti sú Tále Ski, Mýto Ski & Bike park Rekreačná chata bola postavená a užívaná od roku cca 1970. Chata je samostatne stojaca na peknom väčšinou rovinatom pozemku o rozlohe 400 m2.Pozemok hraničí s horským potokom. Zastavaná plocha rekreačnej chaty je cca 34 m2, úžitková plocha cca 60 m2 Stavba je postavená z dreveného skeletu so sedlovou plechovou strechou. Okná a dvere drevené. Podlahy – drevené palubovky, pokryté kobercami Vykurovanie je zabezpečené krbom v dennej miestnosti. Rekreačná chata je napojená na inžinierske siete – elektrika Dispozícia: 1NP- obývacia miestnosť s otvoreným krbom, kuchynka, schodisko na 2 NP 2NP – 1 x izba , balkón Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.
Rekreačná chata na Krpačove
REZERVOVANÉ - RE/MAX JOY ponúka na predaj chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Krpačovo v nízkotatranskej oblasti cestovného ruchu s medzinárodným významom a to hlavne spojením dvoch lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry / Chopok juh. Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Krpačovo, vzdialené od chaty cca 10 min chôdze. V Krpačove je aj lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a neďaleko od chaty je hotel Polianka s reštauráciou aj wellness centom. Ďalšie lyžiarske strediská v blízkosti sú Tále Ski, Mýto Ski & Bike park Chata je umiestnená medzi lesným porastom, schovaná pred možnými okoloidúcimi turistami. Chata je postavaná a užívaná od roku 1999. Popisovaná chata je samostatne stojaca s prístavbou a prístreškom na sedenie. Postavená je z kvadry o hrúbke 38 cm a zateplená 8 cm zoláciou. Strecha je taktiež zateplená a pokrytá asfaltovým šindľom. DISPOZÍCIA: 1NP-zádverie, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, samostatné WC, kúpelňa so sprchovacím kútom 2NP - miestnosť na spanie- min. 5 lôžok Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom do oceľovým radiátorov a krbom v dennej miestnosti. Väčšina zariadenia chaty je súčasťou ponuky. Inžinierske siete:elektrika, voda vastná, žumpa Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Chata s altánkom na konci dediny a pri potoku
Na predaj pekná13-ročná chata v dobrej lokalite. Nachádza v obci Nižná Boca v bočnej, slepej uličke. Postavená je na slnečnom, rovinatom pozemku, ktorého jednu hranicu tvorí potok. Ten dodáva nehnuteľnosti príjemnú atmosféru. Pozemok nie je veľký, ale je dostačujúci na rekreačné využitie...aj futbal s deťmi. Dvojpodlažná chata bola kolaudovaná v roku 2010. Spodné podlažie je murované (Ytong), vrchné je drevo. Napojená je na vodu zo studne, žumpu, elektrinu. Vykurovaná je ústredne a to krbom, alebo elektrickým kotlom. Chata je odizolovaná, zateplená. V chate už prebehli aj drobné rekonštrukcie. Dispozícia: Prízemie - z praktickej uzavretej vstupnej chodby sa prechádza do otvorenej dennej časti. Tú tvorí kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a technická miestnosť pod schodiskom. Podkrovie - dve izby a WC. Momentálne má chata kapacitu 7 lôžok + prístelka. Celková výmera pozemku ktorý prislúcha k nehnuteľnosti je 363m2 . Z toho je 312m2 v 1/1 a 51m2 je ako podiel na pozemku ktorý je pri chate. Plusom tejto chaty je lokalita v rámci dediny a rovinatý pozemok na ktorý svieti slnko počas celého roka. Nižná Boca je obec ležiaca v Národnom parku Nízke Tatry. Obec je charakteristická svojimi drevenicami a pôvodnou architektúrou. Len 5 minút autom je lyžiarske stredisko Čertovica, upravené bežecké trate , či nová koliba - reštaurácia v katastri obce Nižná Boca a iné možnosti kde sa dá ísť najesť či posedieť na kávu. Obytná plocha: 76 m2 Plocha parcely: 363 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: žumpa bez prepadu Voda: studňa s vodovodom Kúrenie: kombinované Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chata Umiestnenie: kľudná časť obce Rok výstavby: 2010
PREDAJ – chata v krásnom prostredí Jánskej doliny, Nízke Tat
Poznáte Jánsku dolinu v NP Nízke Tatry a jej čarovnú prírodu popretkávanú turistickými trasami či cyklochodníkmi? Chceli by ste tam tráviť viac času s rodinou či priateľmi? ABERTAL REALITY ponúka exkluzívne na predaj rekreačnú chatu v katastrálnom území Liptovský Ján v rekreačnej oblasti Jánskej doliny (kúsok za kúpeľno-rehabilitačným ústavom MVSR). Chata je obklopená stromami a zeleňou, dokonalosť tejto polohy umocňuje potok s krištáľovo čistou vodou. Chata je murovaná, vo výbornom dlhodobo udržiavanom stave. Jej kapacita je 8 – 9 ľudí. Je čiastočne podpivničená, leží na vlastnom pozemku s výmerou 150m2. V chate bola zrekonštruovaná kúpeľňa, vymenené radiátory, kúrenie je zabezpečené tepelným čerpadlom a krbom s prieduchmi. Strecha je pravidelne ošetrovaná, rovnako ako interiérové drevo a nábytok. Chata disponuje vlastnou studňou s pitnou vodou, bojlerom, septikom, ohniskom a vonkajším domčekom na drevo. DISPOZIČNĚ RIEŠENIE (viď pôdorys vo fotogalérii alebo video): Vstupným priestorom chaty je veranda, ktorej súčasťou je aj úložný priestor. Z verandy vchádzame do chodby, v ktorej sa nachádzajú schody vedúce na poschodie a zároveň vstup do dvoch izieb a kúpeľne so sprchovým kútom s WC. Väčšia izba je v súčasnosti používaná ako obývačka. Nachádza sa v nej aj funkčný krb, samostatný jedálenský kút a kuchyňa. Menšia izba je používaná ako spálňa. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie dve spálne, z jednej je vstup na balkón. Prerobením pôvodnej dvojgaráže vznikla ďalšia spoločenská miestnosť, z ktorej je prístupné podkrovie s možnosťou úložného priestoru alebo menšej spálne. Celková úžitková plocha predstavuje 150 m2 (z toho balkón 6 m2, podkrovie nad garážou 19 m2, garáž prerobená na spoločenskú miestnosť 24 m2) Chata sa predáva kompletne zariadená. Mesačné náklady sú 98€. LOKALITA: Jánska dolina sa nachádza v Národnom parku Nízke Tatry a je jednou z najstarších prírodných rezervácii na Slovensku a zároveň jednou z najdlhších dolín Nízkych Tatier. Nachádza sa v nej množstvo ponorov, vyvieračiek, prameňov minerálnych a termálnych vôd a jaskýň. Dolinou vedú turistické chodníky a cyklotrasy. V ústí Jánskej doliny sa nachádza areál vonkajších termálnych kúpalísk Termal raj či prírodné kúpalisko Kaďa – kráter s minerálnou vodou. Nie len deti určite zaujme park MINI SLOVENSKO na začiatku Jánskej doliny, v ktorom nájdete napríklad model Bojnického zámku či hradu Strečno. Jánska dolina je povestná krásnou prírodou popretkávanou turistickými trasami, cyklochodníkmi, s možnosťou nenáročných prechádzok či náročnejších túr alebo cyklopotuliek, na ktoré môžete vyraziť rovno z chaty. V zime za lyžovačkou netreba chodiť ďaleko. Do 5 min autom ste pri miestnom vleku Ski Javorovnica, náročnejších lyžiarov, bežkárov či skialpinistov určite poteší blízkosť susednej Demänovskej doliny. To SVOJE si tu nájde určite každý. Cena: 332.900€ vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu. Počet poschodí: 2 Počet izieb:
Záhradná chata s altánkom a vlastným pozemkom na Dubine
REALITY TATRY - EXKLUZÍVNE - VÝBORNÝ STAV - LEN KÚPIŤ A UŽÍVAŤ - ODPORÚČAME !!! Ponúkame na predaj veľmi peknú Záhradnú chatu s altánkom a vlastným pozemkom s kompletným vybavením, ktorá sa nachádza pri obci Hranovnica v lokalite Dubina v záhradkárskej oblasti. Chata je trojpodlažná so zastavanou plochou jedného podlažia 22 m2 a výmera pozemku je 344 m2. Z chaty je nádherný výhľad na celú panorámu. Je to slnečná chata orientovaná V-J-Z. Chata je napojená na elektriku. Chata pozostáva na prízemí z kuchyne s jedálenským kútom a špajzou, pieckou na pevné palivo napojenú na ústredné kúrenie - vykurovanie radiátormi a prenosnou plynovou keramickou pecou, na poschodí je obývacia hala s balkónom a v podkroví sa nachádza ďalšia izba na spanie. Chata je murovaná, vstupné dvere vymenené za plastové, okná sú drevené, strecha je sedlová s plechovou krytinou. Chata sa predáva s kompletným vybavením. WC je suché, voda na polievanie je dažďová so zásobníkov na vodu s objemom 1000 l. Pozemok je nádherne kaskádovito upravený s okrasnými a úžitkovými drevinami, kvetmi, skalkami, hroznom, zatrávnený. Altánok so sedením spríjemní každú chvíľu strávenú na chate či už s rodinou alebo priateľmi. Na pozemku sa nachádza aj plechový záhradný domček na náradie, domček na drevo a domček so suchým WC. Chatu je možné pri uskromnení sa, využiť aj na celoročné bývanie. Pred chatou je dvojitá odťahovacia brána s parkoviskom pre 2 autá. Pergola s hroznom skvelo tieni v slnečných dňoch pred prehriatim auta. Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99. CENA: DOHODOU Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: alebo